Menu
WINKELWAGEN

AED controle

AED controle
AED controle
  • Model: 7015
Products Sold: 0
Product Views: 2075
€ 119,36
Excl. BTW: € 109,50

Twijfelt u aan het goed functioneren van uw AED? Met een AED controle wordt uw AED weer gebruiksklaar voor op het moment dat het echt nodig is. Tijdens deze controle op lokatie (bij u ter plaatse dus) wordt de AED helemaal nagekeken aan de hand van een vastgesteld protocol. Naast de visuele controle wordt ook een schok toegediend aan de defibrilator tester. Dit apparaat controleert of de toegediende schok voldoet aan de specificaties van de fabrikant van de AED.

AED Controle elektroden

Mocht tijdens de AED controle blijken dat er onderdelen vervangen dienen te worden, zullen deze tijdens deze AED controle direct vervangen worden. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld elektroden. Deze elektroden hebben een houdbaarheidsdatum en dienen dus regelmatig vervangen te worden. De levensduur van de elektroden is per merk AED afhankelijk.  

AED Controle batterij

Ook de batterij heeft uiteraard een bepaalde levensduur. Tijdens de AED controle komt ook naar voren of de batterij / accu van de AED vervangen dient te worden. Een AED kan uitgerust zijn met 1 batterij / accu of met meerdere batterijen. Dit verschilt per merk AED.

AED Controle software

De software van een AED kan door nieuwe reanimatierichtlijnen of veiligheidsupdates aangepast moeten worden. Tijdens de AED controle wordt dit uiteraard ook gecontroleerd en waar mogelijk geïnstalleerd.  

AED Controle onderhoud

Na de AED controle staat uw AED bij ons in het bestand geregistreerd en word u tijdig geïnformeerd wanneer uw batterij / accu vervangen dient te worden. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor het vervangen van de elektroden. Hiermee bent u gegarandeerd van een werkende AED op het moment dat u het nodig heeft.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren