Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Toco-Tholin Natumas Massageolie

Toco-Tholin Natumas Massageolie
Toco-Tholin Natumas Massageolie Toco-Tholin Natumas Massageolie Toco-Tholin Natumas Massageolie
Merk: Toco-Tholin
€ 10,15
Excl. BTW: € 8,39

Beschikbare opties:


* Inhoud:

 
   - of toevoegen aan -   

Toco-Tholin Natumas Massageolie is vooral binnen de sport een veelgebruikte olie. Doordat de Natumas wat vetter is dan de gemiddelde olie, beschermt het de spieren en gewrichten tegen de kou en regen. Om die reden wordt de Toco-Tholin Natumas Massageolie vlak voor de warming-up aangebracht.

Werking Toco-Tholin Natumas Massageolie

Toco-Tholin Natumas Massageolie heeft net als de overige oliën van Toco-Tholin een heilzame werking. De geneeskrachtige kruiden in de olie zorgen voor een betere doorbloeding en daarmee een sneller herstel. Toco-Tholin Natumas massageolie zorgt dus voor soepele spieren en gewrichten, wat de kans op blessures reduceert.

Inhoud Toco-Tholin Natumas Massageolie

Alle massageoliën van Toco-Tholin, zo ook de Natumas, zijn verkrijgbaar in twee groottes, namelijk 500 ml en 5 liter. De 500 ml is een flacon met een handig tuitje, waarmee u gemakkelijk de olie kunt doseren. De 5 liter jerrycan is voor grotere verbruikers van de Toco-Tholin Natumas Massageolie. Bij de 5 liter jerrycan heeft u een Toco-Tholin doseerpomp nodig om de olie goed te kunnen verdelen. De olie is niet over te gieten naar een flacon van 500 ml, omdat het tuitje niet los te halen is van de flacon. U heeft om die reden altijd een doseerpomp nodig of een leeg flesje, waarbij u de dop kunt afdraaien.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...