Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Leukotape-P Combipack

Leukotape-P Combipack
Leukotape-P Combipack Leukotape-P Combipack
Merk: BSN Medical
€ 17,97
Excl. BTW: € 16,95
Bij afname van 5 stuks is de prijs per stuk € 17,54
Bij afname van 10 stuks is de prijs per stuk € 17,12
Bij afname van 20 stuks is de prijs per stuk € 16,38
 
   - of toevoegen aan -   

Het gebruik van tape voor speciale toepassingen zoals de McConnell tape techniek vraagt om een sterke, starre tape met een extreme kleefkracht. Leukotape-P Combipack is - in samenwerking met McConnell - speciaal voor deze toepassing ontwikkeld.

Eigenschappen en functies:
Leukotape-P Combipack bestaat uit een zeer sterk (100% katoen) dragermateriaal. Het materiaal heeft een grote trekvastheid en kan desondanks met de hand worden gescheurd. De conventionele zinkoxide-rubber kleeflaag zorgt voor een extreem grote kleefkracht. Het windsel hecht snel op de huid of op de onderlaag (Fixomull Stretch 5 cm x 10 mtr) en is duurzaam plaatsvast. De combinatie van sterk en star dragermateriaal met een grote kleefkracht heeft tot gevolg dat met korte stukken tape een groot fixerend vermogen kan worden verkregen.

Door de mikro-poreus aangebrachte kleeflaag wordt een goede huidventilatie gewaarborgd. In verband met de grote kleefkracht wordt een onderlaag van Fixomull Stretch geadviseerd. Hiermee wordt de huid gespaard, zonder de stabiliteit teniet te doen. Leukotape® P is zeer goed waterbestendig. Douchen en zwemmen met Leukotape P is mogelijk.

Toepassingen:
- Leukotape P Combi is speciaal ontwikkeld voor behandeling van het patella-femorale pijnsyndroom volgens de McConnell-methode.
- In combinatie met Fixomull Stretch is Leukotape P tevens uitstekend geschikt voor ontlastingsverbanden en redresserende bandages waarbij extra kleefkracht vereist is.
- Voor steun- en immobiliteitsverbanden waarbij grote krachten op de windsels worden uitgeoefend.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...