Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Push Sports Enkelbrace Kicx

Push Sports Enkelbrace Kicx
€ 52,46
Excl. BTW: € 49,49

Beschikbare opties:


* Maat:

 
   - of toevoegen aan -   

Push Sports Enkelbrace Kicx is de nieuwe ontwikkeling op gebied van de best mogelijke bescherming tegen enkelverzwikking tijdens het sporten.

Zowel bij trainingshervatting als ter preventie van terugkerend enkelletsel bij enkelinstabiliteit is de Push Sports Enkelbrace Kicx uitermate geschikt. De functionele banden die kruisen aan de buitenzijde van de enkel zorgen voor een effectieve inversiebeperking. De banden zijn verankerd aan de verstevigde binnenzijde van de brace en verlopen op anatomisch verantwoorde wijze naar de buitenzijde van de enkel. Bij het naar binnen kantelen van de voet komen de banden op spanning en voorkomen dat de enkel verzwikt. Sporten blijft gewoon mogelijk, de Push Sports Kicx enkelbrace staat plantair- en dorsaalflexie in het enkelgewricht namelijk toe. Het hoogwaardige elastische materiaal sluit nauw aan op de anatomie van de enkel en biedt een aangename druk rond het gewricht. De Push Sports Enkelbrace Kicx is ultradun en past dus perfect in slanke sportschoenen.

Voor optimaal draagcomfort kan de brace over een dunne sok gedragen worden. Over de enkelbrace wordt de (voetbal)kous gedragen. 

Prophy-X
De Push Sports Enkelbrace Kicx is voorzien van het preventief ‘Prophy-X’ bandsysteem aan de buitenzijde van het enkelgewricht met 2 elkaar kruisende banden. De dorsale (achterste) Prophy-X band staat haaks op de inversie/eversie rotatie-as en voorkomt het naar binnen kantelen (verzwikken) van de voet. De ventrale (voorste) Prophy-X band biedt tegenwicht en weerstaat de kracht die op de dorsale band wordt uitgeoefend. De Prophy-X banden kruisen elkaar in de rotatie-as van het bovenste spronggewricht waardoor het afrollen van de voet niet wordt gehinderd.

Voordelen:

  • Stabiliseert de enkel na verzwikking of bij instabiliteit
  • Prophy-X bandsysteem gebaseerd op professionele tapetechnieken
  • Bandsysteem is verankerd aan de verstevigde binnenzijde van de brace
  • Biedt een aangenaam stevig gevoel door goede pasvorm en instelbare druk
  • Behoud van balgevoel en laat sportspecifieke bewegingsvrijheid intact
  • Is ultradun en superlicht

Wanneer te gebruiken:

  • Ter preventie van een terugkerende enkelverzwikking
  • Bij enkelinstabiliteit

Voor de juiste maatvoering meet de enkel diagonaal over de hiel:

S 27 - 30 cm
M 30 - 33 cm
L 33 - 36 cm

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...