Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Oogspoelfles Cederroth 500 ml

Oogspoelfles Cederroth 500 ml
Oogspoelfles Cederroth 500 ml Oogspoelfles Cederroth 500 ml
€ 16,15
Excl. BTW: € 13,35
 
   - of toevoegen aan -   

De Oogspoeling van Cederroth is te gebruiken voor het schoonspoelen van vuil en schadelijke stoffen in de ogen. Het is belangrijk om zo snel mogelijk het oog te spoelen met de Oogspoelfles op het moment dat het oog in aanraking komt met schadelijke stoffen. De Eye wash van Cederroth bevat per fles 500ml.

Oogspoeling

Uw ogen zijn een kostbaar bezit en daarom is het van belang om zo goed mogelijk te spoelen met deze Oogspoeling. Om zo min mogelijk Oogspoeling verloren te laten gaan is de Oogspoelfles van Cederroth voorzien van een handig, ovaal oogbad dat het oog omsluit, waardoor de oogspoeling het oog maximaal spoelt. De dop van de Oogspoelfles is een stofkap. Tevens heeft de dop een werking als openingsmechanisme.

Eye wash

Naast het wegspoelen van de zure of basische stoffen in het oog heeft de Eye wash van Cederroth ook een andere werking: het neutraal maken van deze stoffen. De Oogspoeling is voorzien van natriumchloride en maakt de zure of basische stof weer neutraal waardoor minder Eye wash nodig is. Een fles Eye wash van Cederroth is éénmalig te gebruiken. Ook verkopen wij de bijpassende wandhouder zodat de Oogspoelfles op de desbetreffende locatie altijd te zien is en zo is snel handelen mogelijk.

De Cederroth Oogspoelfles koopt u gemakkelijk en snel op Fysiomaterialen.nl!

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...