Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Omron HBF 306 Lichaamsvetmeter

Omron HBF 306 Lichaamsvetmeter
Merk: Omron
€ 73,96
Excl. BTW: € 61,12
 
   - of toevoegen aan -   

De Omron HBF306 is een handzame lichaamsvetmeter. Veel mensen letten op hun gewicht en niet op hun vetpercentage. Voor een gezond leven is niet alleen uw gewicht, maar juist de verhouding tussen uw gewicht, vet en lengte erg belangrijk. Daarom berekent de Omron lichaamsvetmeter dit allemaal voor u.

Meting van vetpercentages en BMI

Om uw vetpercentage en BMI te berekenen voert u uw leeftijd, geslacht, lengte en gewicht in de Omron HBF306 in. Aan de hand van deze gegevens wordt automatisch uw percentage lichaamsvet gemeten en uw BMI (Body Mass Index) berekend. Dit staat voor de verhouding tussen uw lengte en gewicht. De HBF306 geeft meteen in Engelse woorden aan of uw vetpercentage en BMI laag, normaal, hoog of te hoog zijn. Dit wordt ook visueel weergegeven op het poppetje, rechts op het scherm.  Zo ziet u meteen of uw gewicht, lengte en vetpercentages in balans zijn.

Meten met de BI-methode

De Omron HBF306 werkt met weerstand (bio-elektrische impedantie). Dit betekent dat er een zwakke elektrische stroom via uw handen door uw lichaam wordt gestuurd. U merkt niets van dit stroompje.  Door het meten van de elektrische weerstand weet de vetmeter wat uw lichaamsvetpercentage is.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...