Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

3M Cavilon Spray

3M Cavilon Spray
€ 20,27
Excl. BTW: € 16,75
 
   - of toevoegen aan -   

De Cavilon spray beschermt de intacte of beschadigde huid tegen irritatie. Dankzij de acrylaat terpolymeer blijft de film langdurig op de huid aanwezig, zonder dat het vettig aan te voelen. Het absorptievermogen van absorberende verbanden en incontinentiemateriaal worden niet beïnvloed door de Cavilon film. Op de 3M cavilon hechten de kleeflagen goed. De Cavilon spray kun je gebruiken als wondrand beschermer, maar je kunt de cavilon spray ook gebruiken bij smetplekken en decubitus preventie.  Cavilon is zeer zuinig in gebruik. de Cavion spray moet niet in combinatie met andere zalf, creme of olie gebruikt worden.

Cavilon

De spray van Cavilon is een sneldrogende huidspray. De Cavilon is opgelost in een niet cytotoxisch solvent. de spray van cavilon bestaat uit een waterbestendige silicone die kleurloos, transparant wordt gekenmerkt door een goede waterdamp/zuurstof permeabiliteit. Nadat je deze huidbeschermer op de huid hebt aangebracht, ontstaat een uniforme film.

3m Cavilon

De 3m Cavilon is te herkennen aan het blauwe met witte doosje. Het is te verkrijgen in cavilon spray van 28ml. Een alternatief voor de 3m Cavilon is Mueller Quick drying adherent, Mueller Tuffner Pre-tape spray en Clean Skin pre-taping spray. Deze middelen kunt u ook binnen fysiomaterialen.nl vinden. De producten van 3m Cavilon beschermt tegen irritaties, en het is daarom een aanrader. 3m cavilon bestel je makkelijk en snel via fysiomaterialen.nl. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...