Menu
WINKELWAGEN

Handtherapie

Handtherapie heeft als doel dat u uw hand weer zo goed mogelijk kan gebruiken tijdens de dagelijkse omstandigheden. Fysiomaterialen biedt u daarom de volgende producten aan. De Theraflex Kneedpasta, Tunturi handknijper, Power Web en de Squeeze Egg. Deze producten zijn allemaal te kopen in verschillende sterktes. 

Waar is Handtherapie goed voor? 

Handtherapie zorgt voor de behandeling van functiestoornissen van spieren, pezen, botten, banden, gewrichten, zenuwen en huid. Waardoor u geen belemmering krijgt bij dagelijkse bezigheden. De producten die wij u aanbieden bevorderen het herstel van de hand functies, en zorgt ervoor dat de kracht en flexibiliteit getraind wordt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de Theraflex Kneedpasta of aan de Tunturi handknijper

Voor vragen of advies kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen

Model: 58344
Door te trainen met een egelbal of massagebal kunt u uitstekend de reflexen, mobiliteit, flexibiliteit en kracht verbeteren in uw vingers, handen en onderarmen. Daarnaast wordt een bal ook veel gebruikt als oefenmateriaal voor het verbeteren van de grip. Deze bal zorgt er tevens voor dat d..
€ 2,18
Excl. BTW:€ 1,80
Model: 58472017
Het Power Web is het nieuwe, ideale oefenmateriaal voor de handen, vingers en polsen. Het is uitermate geschikt om de flexibiliteit en kracht te trainen op een gevarieerde manier. Ook kan er met het Power Web gewerkt worden aan revalidatie van de hand, vingers of pols. Door de ruime diameter van het..
€ 34,49
Excl. BTW:€ 28,50
Brand: MSD Model: 20145811
De MSD Squeeze Egg heeft een ergonomisch doordachte vorm, zeer doeltreffend voor revalidatieoefeningen en versteviging van verzwakte of beschadigde vingers, handen en polsen. De MSD Squeeze Eggs zijn speciaal ontwikkelde oefenballetjes, in 5 kleuren/sterktes die deel uitmaken van een progressie..
€ 8,77
Excl. BTW:€ 7,25
Brand: MSD Model: 20145801
Theraflex is geschikt voor de revalidatie en de krachttraining van vingers en handen. Theraflex is een kneedmassa, die niet -toxisch, schoon, niet vettig en latexvrij is. De kneedpasta voelt aangenaam, kleeft niet vast en is kleurecht (laat niet af). Door het oefenen met de Theraflex stimu..
€ 6,64
Excl. BTW:€ 5,49
Brand: Tunturi Model: 201458115
Met de verstelbare handknijper wordt niet alleen het krachtvermogen in de spieren in de arm en hand getraind, maar ook het uithoudingsvermogen van de spieren. Daarnaast wordt met de verstelbare handknijper de grip in de handen verbeterd. De vergeten spieren in de armen en handen worden getraind met ..
€ 10,83
Excl. BTW:€ 8,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 5