Menu
WINKELWAGEN

Gedenatureerde Alcohol 70 procent

Gedenatureerde Alcohol 70 procent
Gedenatureerde Alcohol 70 procent
€ 9,50
Excl. BTW: € 7,85
Products Sold: 1391
Product Views: 22818

Beschikbare opties:

Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf € 95,00
24/7 bereikbaar voor het beste advies en de beste service

Alcohol 70 procent wordt gebruikt om de huid te reinigen, instrumenten te desinfecteren en oppervlakken mee schoon te maken. De gedenatureerde alcohol wordt daarom vaak gebruikt bij het desinfecteren van de huid voor een dry needling behandeling. Naast de Gedenatureerde Alcohol kunt u bij ons ook Seirin Naalden kopen. Alcohol 70 procent, ook wel Spiritus Ketonatus genoemd, mag enkel op de gesloten huid worden gebruikt.

Gedenatureerde alcohol

De gedenatureerde alcohol (spiritus ketonatus) is niet geschikt voor consumptie. Inname van Alcohol 70 procent kan leiden tot ernstig maagletsel of zelfs coma. Inademing van de gedenatureerde alcohol kan irritatie aan de ogen geven. Deze effecten van de alcohol 70 procent zijn echter niet van structurele aard en verdwijnen na het verwijderen van de spiritus ketonatus. Bij oogcontact met de gedenatureerde alcohol ontstaat een stekende pijn en tranende ogen. Deze symptomen, veroorzaakt door de alcohol 70 procent, verdwijnen echter na 2 dagen weer.

Spiritus Ketonatus

De Spiritus Ketonatus kunt u bestellen in verschillende hoeveelheden. De Gedenatureerde alcohol is verkrijgbaar 1 liter en 5 liter. De opslag van de Alcohol 70 procent dient te gebeuren in goed verluchte ruimtes. Daarnaast dient de gedenatureerde alcohol buiten bereik van een hittebron te blijven en op een brandveilige en waterbestendige plek.

Alcohol 70 procent (spiritus Ketonatus) kopen? Bestel snel en gemakkelijk via Fysiomaterialen.nl.

De alcohol is ook te verkrijgen in 80%, welke een strengere reiniger is.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
De Seirin naalden worden met uiterste precisie en het beste materiaal, namelijk chirurgisch staal, geproduceerd. De naalden zijn dan ook zo dun, maa..
€ 10,99
Excl. BTW:€ 9,08
De Agupunt Naalden van het merk APS zijn geschikt voor Dry Needling. De naald van Agupunt (Agu Punt) wordt dan ingebracht in een bepaalde spier. Agupu..
€ 9,75
Excl. BTW:€ 8,06
ProductomschrijvingFlecta disposable mondspiegels met heft...
€ 92,99
Excl. BTW:€ 76,85
ProductomschrijvingDisposable mondspiegels met heft nr.4..
€ 22,51
Excl. BTW:€ 18,60
Deze Handige (twistlock) afsluitbare drukflacon is geschikt voor alle vloeistoffen die gedoseerd moeten worden opgenomenDoor met het celstofdepper..
€ 8,89
Excl. BTW:€ 7,35
Tapkraan alcohol is een kraan voor een jerrycan van 5 liter.  Het uitschenken van alcohol zonder morsen wordt vereenvoudigd. Eenvoudig op een 5li..
€ 9,08
Excl. BTW:€ 7,50
Alcohol 80% wordt gebruikt om instrumenten, huid en opervlakken mee te reinigen en schoon te maken. De Alcohol mag alleen op een intacte huid worden g..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Deze Alcoholdoekjes zijn geïmpregneerd met alcohol en zijn per stuk verpakt. De Alcoholdoekjes zijn speciaal ontworpen om gladde en niet-poreuze opper..
€ 3,01
Excl. BTW:€ 2,49