Menu
WINKELWAGEN

Game Ready

Game Ready
Game Ready
Game Ready
Game Ready
Game Ready
Game Ready
Game Ready
Game Ready
Game Ready
Game Ready
Game Ready
€ 4.132,15
Excl. BTW: € 3.415,00
Products Sold: 0
Product Views: 6357
Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf € 95,00
24/7 bereikbaar voor het beste advies en de beste service

Een blessure beperkt je in wat je graag doet of wilt doen. Je wilt dan ook zo snel mogelijk van de blessure af. Game Ready helpt hierbij en maakt gebruik van de RICE (Rest, Ice, Compression and Elevation) methode, een bewezen methode voor revalidatie en behandeling.

Game Ready Therapie combineert twee essentiële blessurebehandelingstechnieken, namelijk koeling en compressie, in één systeem. Koudetherapie vermindert zwellingen, pijn en krampen, waar compressie zorgt voor het afhouden van vocht op de plaats van het letsel, wat wederom leidt tot een verminderde zwellingen. Dit voorkomt weefselschade en bevordert het genezingsproces.

Het Game Ready Therapie systeem is qua temperatuur, tijd en hoeveelheid compressie instelbaar en regelbaar. Daarnaast is het Game Ready koelsysteem circulair, oftewel er stroomt constant water door de Game Ready bandage, waardoor deze tijdens de gehele behandeling koud blijft.

Het Game Ready Therapie systeem is een handig, comfortabel hulpmiddel. U kunt een Game Ready kopen, leasen of huren welke draagbaar is, om zo de Game Ready Therapie op elke gewenste locatie uit te voeren, zoals in de kleedkamer of onderweg. Dit is de Game Ready GRPRO 2.1. Daarnaast kunt u een Game Ready kopen, leasen of huren welke geschikt is voor een vaste locatie, bijvoorbeeld de behandelkamer. Dit is de Game Ready Med4 Elite.

Bandages Game Ready Therapie

De bandages van Game Ready zijn eenvoudig aan te brengen en comfortabel te gebruiken. Alle bandages van Game Ready bestaan uit twee delen: een verwijderbare hoes aan de buitenzijde en een dual-action lucht-en-waterruimte aan de binnenzijde. Game Ready Therapie maakt gebruik van baanbrekende NASA-ruimtepaktechnologie voor de complete set van anatomisch ontworpen bandages. De cyclische compressie van de Game Ready Therapie zorgt er ook nog eens voor dat de bandage zich aanpast aan de contouren van het lichaam voor optimale koudetherapie. Er is een bandage voor ieder lichaamsdeel. 

Game Ready kopen, leasen en huren

Duizenden vooraanstaande orthopedische klinieken, trainers, fysiotherapeuten en organisaties als KNVB, KNLTB, Ajax, Feyenoord en PSV gingen u voor met Game Ready kopen, leasen en huren. Gezien de grote diversiteit aan mogelijkheden en aanbiedingen stellen wij graag een passende offerte voor u op. Interesse in Game Ready kopen, leasen of huren?


Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een passende prijsaanbieding.  

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Het verband bestaat uit een speciaal ontwikkelde, verkoelende oplossing in een elastische bandage. Het verkoelingsmengsel, wat zich in het verband bev..
€ 1,84
Excl. BTW:€ 1,69
CryoPush RM System Unit CryoPush RM System Unit
-5 %
Het Cryopush compressie- en koelsysteem draagt ​​bij aan het herstel van patiënten en atleten, het versnellen en verbeteren van het herstelproces. Cry..
€ 475,00 € 499,95
Excl. BTW:€ 392,56
De apparaten van Compex SP zijn de ideale hulpmiddelen om je te helpen bij het uitvoeren van je sport. De Compex SP apparaten helpen je herstellen nad..
€ 1.098,99
Excl. BTW:€ 908,26
De Game Ready draagtas is een koffer waarmee je de Game Ready kan verplaatsen. Als je de Game Ready in deze draagtas verplaatst verminder je de kans o..
€ 308,55
Excl. BTW:€ 255,00
Aquilo CryoCompressieHet gloednieuwe Aquilo Sports Cryo-Compression Recovery Pants-systeem brengt een revolutie teweeg in de manier waarop atleten k..
€ 2.990,00
Excl. BTW:€ 2.471,08
Aquilo CryoCompressie UnitDe Aquilo Cryocompressie Unit is een volledig koel- en compressiesysteem in één apparaat. De Aquilo Unit heeft een ijswate..
€ 1.745,00
Excl. BTW:€ 1.442,15
De Game Ready Wraps zijn eenvoudig aan te brengen en comfortabel te gebruiken. Alle wraps van Game Ready bestaan uit twee delen: een verwijderbar..
€ 538,45
Excl. BTW:€ 445,00