Menu
WINKELWAGEN

Klinigrip Cohesive

Klinigrip Cohesive
Klinigrip Cohesive
Klinigrip Cohesive
Klinigrip Cohesive
Klinigrip Cohesive
Klinigrip Cohesive
Klinigrip Cohesive
  • Model: 20141409
Products Sold: 451
Product Views: 1458
€ 4,91
Excl. BTW: € 4,50

Beschikbare opties:

Helaas hoort het erbij. Als je sport heb je nou eenmaal kans om een blessure op te lopen zoals een verstuiking of een verrekking. Fysiomaterialen.nl biedt voor u de oplossing om het herstel te bevorderen. 

Gebruik van Klinigrip Cohesive: 

Klinigrip Cohesive is een zwachtel speciaal bestemd voor het aanleggen van steunverbanden na sportblessures, verstuikingen of verdikkingen op beweeglijke delen van het lichaam. Door de elasticiteit en kleefkracht voorkom je dat het steunverband gaat verschuiven. Hierdoor blijft het zelfs na lange tijd goed op zijn plaats zitten. Pleisters of klemmen zijn dus niet nodig. Verder is het windsel scheur baar, zodat het snel, gemakkelijk en materiaal besparend kan worden aangelegd. 

Eigenschappen Klinigrip Cohesive:

-          Vervaardig van 99% katoen en 1 % elasthaan

-          Kleeft allen op zichzelf en niet op de huid

-          Scheurbaar

-          4,5 meter lang (gerekt)

-          Per stuk verpakt in een kartonnen doosje 

Kopen Klinigrip Cohesive: 

Klinigrip is en drie breedtes te verkrijgen. Het gaat om de breedte  6 cm, 8 cm en 10 cm.  De lengte van het steunverband is 4,5 meter. Voor vragen of advies kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Een compressiewindsel dient het ontstaan van veneuze of geringe lymfatische zwelling te verhinderen, maar tevens bestaande odeem reduceren. Compridur ..
€ 6,65
Excl. BTW:€ 6,10
Op grond van lange rek kunnen de Dauerbinde K ‘’zwaar’’ gevarieerd worden toegepast en is een gedoseerde druk realiseerbaar. De zwachtels zijn daarom ..
€ 9,10
Excl. BTW:€ 8,35
Gebruik Elodur Windsel:Elodur Windsel lange rek, is een krachtig compressie zwachtel. Door de bandageertechniek te variëren kan de compressie naar..
€ 11,94
Excl. BTW:€ 10,95
Haftelast latexvrij, zelfhechtende universele fixatiezwachtel met zelfkant, voor de fixatie van wondafdekking, polstermateriaal, canules, gips- en cas..
€ 6,92
Excl. BTW:€ 6,35
De Aerobic Step Pro Professionele van Mambo Max is verstelbaar in 3 verschillende hoogtes van 15, 20 en 25 cm. De lengte van deze aerob..
€ 73,75
Excl. BTW:€ 60,95
Gazofix is een huidkleurig en op zichzelf klevend rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en met goede ondersteunende eigenschappen. Het mate..
€ 2,23
Excl. BTW:€ 2,05
 Fixona is een huidklevende bandage, die in de lengte rekbaar is. Fixona wordt gebruikt voor het aanleggen van druk- en steunverbanden binnen..
€ 4,74
Excl. BTW:€ 4,35
Porotape is de sporttape van Lohmann & Rauscher, enerzijds geschikt voor partiële fixatie met steun- en ontlastingsfunctie bij gewrichten, pezen, ..
€ 3,22
Excl. BTW:€ 2,95
Voor het aanleggen van functionele bandages is, naast een grote vaardigheid, goed materiaal een vereiste. De traditionele tape Leukotape classic is ee..
€ 6,30
Excl. BTW:€ 5,78
Aspirine Bayer werkt bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spierpijn, reumatische..
€ 4,96
Excl. BTW:€ 4,55
Ibuprofen werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij gewrichtspijn, reumatoïde artritis, artose, jicht, pijn, ..
€ 2,83
Excl. BTW:€ 2,60
Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij griep, bijholteontsteking, neusverkoudheid, keelpijn, menstruatiepijn, migr..
€ 1,58
Excl. BTW:€ 1,45
Cambric Windsel is een extra stevig windsel en bedoeld voor het vastzetten van een zalfgaas en/of gaaskompres en het aanleggen van een licht steun- of..
€ 0,71
Excl. BTW:€ 0,65
Het elastisch hydrofiel windsel leent zich uitstekend voor de fixatie van wondbedekkers op beweeglijke delen van het lichaam zoals gewrichten. Het win..
€ 0,49
Excl. BTW:€ 0,45
Hot-Cold Pack is een pakking voor meermalig koud en/of warm gebruik. Om het Hot-Cold pack koud te gebruiken moet het worden gekoeld in het diepvriesva..
€ 2,13
Excl. BTW:€ 1,95
Hydrofiel windsel is niet elastisch en is met name geschikt voor de fixatie van wondbedekkers. Door zijn structuur behoudt het windsel zijn treksterkt..
€ 0,49
Excl. BTW:€ 0,45
Klinispon Nose Plug is een zeer effectief neusverband (tampon) te gebruiken bij acute neusbloedingen. Het neusverband zet zeer snel uit en verandert i..
€ 4,96
Excl. BTW:€ 4,55
De klinigrip mitella katoen is een driekanten doek ter immobilisatie van de arm. De mitella is vervaardigd van katoen (viscose). De klinion mitella is..
€ 1,42
Excl. BTW:€ 1,30
Het traditionele Non woven gaaskompres kan vanwege de snelle absorptie en de veegvastheid uitstekend dienen voor reiniging van vochtafgevende wonden.O..
€ 2,78
Excl. BTW:€ 2,55
Snelverband Hollands model non-woven (van 67% viscose en 33% polyester, sterk, hoge absorptie, zacht, hyperallergeen, ventilerend) &..
€ 1,08
Excl. BTW:€ 0,99
Gazofix is een huidkleurig en op zichzelf klevend rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en met goede ondersteunende eigenschappen. Het mate..
€ 2,23
Excl. BTW:€ 2,05
Goalkeeper tape is ontwikkeld door keepers en sportverzorgers. Deze speciale tape is niet voorzien van lijm, het is gemaakt van latex, dit m..
€ 4,31
Excl. BTW:€ 3,95
Haftelast latexvrij, zelfhechtende universele fixatiezwachtel met zelfkant, voor de fixatie van wondafdekking, polstermateriaal, canules, gips- en cas..
€ 6,92
Excl. BTW:€ 6,35