Menu
WINKELWAGEN

Zeep en Zeepdispenser

Je hygiëne goed op orde hebben is van essentieel belang in iedere medische ruimte. Of dit nu een praktijk is of de medische ruimte van een club, onze zeep en bijbehorende zeepdispenser zijn daarbij onmisbaar.

Zeep

Waar vroeger het klassieke stuk zeep (zeeptablet) in een kunststof zeepbakje een vast onderdeel uitmaakte van de uitrusting, is dit inmiddels al ver verleden tijd. Toch wordt ook dit stuk zeep nog steeds gebruikt en vind u deze dus ook nog in onze webshop. Tegenwoordig wordt de zeep vaak op een andere manier gebruikt. De losse zeepdispenser of zeep met een vaste zeepdispenser (pompje) zijn tegenwoordig gemeengoed voor iedere medische ruimte.

Wat is zeep

Zeep is een schoonmaakmiddel dat een vet oplossende werking heeft in combinatie met water. Zeep ontstaat door een “verzeping” van een vet met een loog. De meest voorkomende ingrediënten voor een alledaagse kwaliteit toiletzeep zijn rundvet, olijfolie, palmolie, palmpitolie of kokosolie. Vaak worden zeep en zeeptabletten “verrijkt” met plantaardige of synthetische geur- of kleurstoffen.  Uiteraard zijn er ook exclusievere soorten zeep die exotische oliën en vetten kunnen bevatten. Deze soorten zeep zult u niet bij ons aantreffen.

Zeep zonder handen

Op het moment dat je je handen gaat reinigen, betekent dit dat ze vies (of niet schoon genoeg voor hetgeen je wil gaan doen) zijn. Door met vieze handen iets aan te raken, raakt ook dit vervuild. Daarom zijn er talloze oplossingen bedacht om zonder aanraking (non touch) te reinigen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Purel Non Touch Dispencer.

Brand: Chemodis Model: 3937
Chemodis handshampoo is een milde, goed reinigende zeep. De handshampoo van Chemodis is huidverzorgend, niet geparfumeerd en heeft een verantwoorde hygiënische werking...
€ 50,70
Excl. BTW:€ 41,90
Model: 48351
Een kunststof nagelborsteltje voor de persoonlijke verzorging van de nagels. Afmeting borstel: 9 x 3.5 x 5.5 cm...
€ 1,69
Excl. BTW:€ 1,40
Model: 3934
Het Nivea zeepblok zorgt voor een milde reiniging en beschermt tegen uitdroging. Ontdek het gevoel van een zachte huid en verzorg jezelf met voedende amandeloliën en zacht schuim. ·         pH-huidneutraal ·        ..
€ 1,33
Excl. BTW:€ 1,10
Brand: Tork Model: 39373
De Tork zeepdispenser voor vloeibare zeep doseren nauwkeurig en zonder lekken 1 ml zeep per keer. Deze dispensers zijn geschikt voor alle sanitaire ruimten, zelfs in drukke en veeleisende omgevingen. De in ons assortiment te vinden vulling Tork Premium Soap Liquid Mild is voor deze dispenser ge..
€ 38,42
Excl. BTW:€ 31,75
Brand: Tork Model: 39372
Tork Premium zeep is ideaal voor het wassen van de handen in bijvoorbeeld wasruimten in kantoren, hotels, restaurants en openbare ruimten. Tork Soap is een milde, crèmeachtige zeep, dermatologisch getest, die zuinig is in gebruik. Tork Premium soap Liquid Mild (420501) is een universele zeep, die pe..
€ 11,19
Excl. BTW:€ 9,25
Model: 3921411
Deze zeepdispenser wordt geleverd met twee vullingen van de Gojo hygiënische handzeep. De zeepdispenser is van groot gebruiksgemak: Eenvoudig doseermechanisme d.m.v. drukknop. Afmetingen: 270 x 125 x 118 mm Verkrijgbaar in de kleuren Wit en Zwart   De Gojo hygiënische handz..
€ 59,90
Excl. BTW:€ 49,50
Model: 4835
Een plastic zeepdoos waarin je zeep kunt bewaren...
€ 2,84
Excl. BTW:€ 2,35
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 7