Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Waterjel Burnjel Flacon 120 ml

Waterjel Burnjel Flacon 120 ml
€ 10,85
Excl. BTW: € 9,95
 
   - of toevoegen aan -   

WaterJel BurnJel Flacon 120 ml

BurnJel van WaterJel is een verkoelende brandwonden gel van medische kwaliteit. De speciale BurnJel, brandwonden gel wordt gemaakt volgens een gepatenteerde wetenschappelijke formule. De wond wordt direct na het aanbrengen van de WaterJel brandwonden gel gekoeld en zorgt er voor dat verdere beschadiging van het al aangetaste weefsel direct wordt tegengegaan.

Water-Jel is een verzorgingsmiddel voor de eerste hulp fase van brandwonden. Het is een zogenaamde ‘hydrogel’ die is gemaakt van puur gedemineraliseerd water, desinfecterende Tea Tree olie en een medicinaal gel vormend product. Het is dikker dan water en verdampt niet.

Water-Jel kan gebruikt worden als alternatief op locaties waar geen water aanwezig is en als aanvulling op het koelen met (bij voorkeur lauw) water. Bij Water-Jel wordt het principe van hitteonttrekking toegepast.

De brandwond wordt gekoeld door de hitte van de beschadigde huid over te dragen naar de hydrogel. Vervolgens wordt de warmte niet in de gel vastgehouden maar aan de omgeving afgegeven. De hitte uit de brandwond wordt dus snel afgevoerd. Een laagje WaterJel of WaterJel kompres schermt de brandwond af tegen schadelijke bacteriën. Zo worden infecties voorkomen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...