Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Vinyl Handschoenen Poedervrij (100 stuks)

Vinyl Handschoenen Poedervrij (100 stuks)
€ 8,41
Excl. BTW: € 6,95

Beschikbare opties:


* Maat:

 
   - of toevoegen aan -   

Vanwege kruisbesmetting (crosscontaminatie) is het van essentieel belang om zowel de medisch specialist als de patiënt te beschermen met medische handschoenen. Onze Vinyl Handschoenen zijn latex- en poedervij, waardoor u minder kans heeft op huidirritatie. Met de handschoenen aan wordt u beschermt tegen virussen, bacteriën, lichaamsvocht en overige vloeistoffen. Onze Vinyl Handschoenen zitten per 100 stuks (50 paar) verpakt en zijn wit van kleur. De ongepoederde handschoenen zijn voor eenmalig gebruik en voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN455-1, -2 en -3.

Vinyl Handschoenen versus Latex Handschoenen

Vinyl Handschoenen zitten anders dan Latex Handschoenen. Dit komt allereerst doordat het van een ander materiaal gemaakt is. Latex komt van de Braziliaanse rubberboom, terwijl vinyl gemaakt wordt van kunststof polyvinylchloride. Latex is dan ook van een steviger en elastischer materialen gemaakt dan Vinyl Handschoenen. Vinyl zit veel losser om de hand en is van zachter materiaal gemaakt. Nadeel van Latex Handschoenen is de poeder, die huidirritatie kan veroorzaken.

Vinyl Handschoenen Eigenschappen

Onze Vinyl Handschoenen hebben een trekkracht van 3,6 Newton. Daarnaast zijn ze wit van kleur en is het manchet afgewerkt met een rolrand. De ongepoederde handschoenen zijn zowel voor de linker- als rechterhand geschikt. De Vinyl Handschoenen zijn geschikt voor kortdurende behandeling, zodat de kans op besmetting heel klein wordt.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...