Menu
WINKELWAGEN

Vingercondoom blauw HACCP (latexvrij) 25st

Vingercondoom blauw HACCP (latexvrij) 25st
Vingercondoom blauw HACCP (latexvrij) 25st
Vingercondoom blauw HACCP (latexvrij) 25st
Vingercondoom blauw HACCP (latexvrij) 25st
Vingercondoom blauw HACCP (latexvrij) 25st
  • Model: 48326
Products Sold: 0
Product Views: 42
€ 21,18
Excl. BTW: € 17,50

De HACCP vingercondooms van Detectaplast worden ook wel blauwe rubber vinger bobbies genoemd. Deze blauwe vingercondooms zijn latexvrij. Vingercondooms voorkomen besmetting van wonden aan uw vinger, maar ook besmettingen die door de wond overgegeven zouden worden. Door de blauwe kleur vallen de vinger bobbies goed op, zodat ze gebruikt kunnen worden in de horeca en voedingsindustrie. Op plaatsen waar veel met de handen gewerkt wordt of vochtige omgevingen willen pleisters eenvoudig loslaten. Door hier een vingerbobbie overheen te rollen, blijft te pleister beter op zijn plek. De vingercondoom past zich aan de vinger aan, waardoor uw gevoel in de vinger behouden blijft. De rubberen HACCP vingercondoom beschermt uw vinger bovendien tegen zuren, oliën en vetten. De vingercondooms zijn verpakt in een doosje van 25 stuks.

•             Conform de HACCP, IFS & BRC eisen voor de voedingsindustrie

•             Zijn bestand tegen zuren, oliën en vetten

•             Zijn licht voorgepoederd en latex vrij

•             Zijn visueel detecteerbaar

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
De vingerpleisters zijn bedoeld om snijwondjes aan de vingers te verbinden. Het pleisters hebben een sterke kleefkracht. Het duurzame en ademende text..
€ 0,13
Excl. BTW:€ 0,12
Omwille van de hygiëne en ter voorkoming van besmetting is het mogelijk om bij het inbrengen van zetpillen en/of het aanbrengen van de zalf gebruik te..
€ 4,13
Excl. BTW:€ 3,41
De vingerbob HACCP Blauw is een buisvormig elastisch vingerverband dat geschikt is voor het verbinden van vingers en tenen zonder gebruik van pleister..
€ 0,55
Excl. BTW:€ 0,50
Assortimentzakje met diverse blauwe HACCP pleisters (zgn. detectiepleisters) in verschillende maten. Voldoet aan de eisen voor gebruik in horeca en le..
€ 4,35
Excl. BTW:€ 3,99
De pleisters zijn opvallend blauw van kleur. zodat deze beter opvallen tussen uw producten. In deze pleisters zit een aluminium stripje verwerkt. indi..
€ 2,23
Excl. BTW:€ 2,05
Detecteerbare vingerpleisters zijn blauwe pleisters, die goed visueel traceerbaar zijn bij verlies en waarbij het wondkussen is voorzien van een stukj..
€ 10,85
Excl. BTW:€ 9,95
De iDental handschoenen zijn niet-steriele en 100% Nitril handschoenen. Het synthetische co-polymeer is poedervrij en latexvrij. iDental Nitril h..
€ 19,97
Excl. BTW:€ 16,50
De Nitril handschoenen van Showa zijn poedervrij, niet-steriel en accelatorvrij. De handschoenen zijn 100% nitril en zijn 0,06 mm dik. Bovendien zijn ..
€ 39,33
Excl. BTW:€ 32,50
Het blauwe kleefverband van Snogg Soft Next is een product van schuimstof op basis van latex. Het kleefverband hecht alleen aan zichzelf en dus niet a..
€ 8,35
Excl. BTW:€ 7,66
De Soft-Hand Blue handschoenen zijn niet-steriele en 100% Nitril handschoenen. Het synthetische co-polymeer is poedervrij en latexvrij. Soft-Hand Nitr..
€ 19,97
Excl. BTW:€ 16,50
Onze Latex Handschoenen zijn licht gepoederd en zitten per 100 stuks (50 paar) in een doos. De Latex Handschoenen in ons assortiment voldoen aan de EN..
€ 13,01
Excl. BTW:€ 10,75