Menu
WINKELWAGEN

Tubigrip

Tubigrip
Tubigrip
€ 2,17
Excl. BTW: € 1,99
  • Model: 20144215
Products Sold: 561
Product Views: 12767

Beschikbare opties:

Tubigrip buisverband

Dit steun- en drukgevende Tubigrip buisverband wordt onder andere toegepast bij lichte vormen van oedeem en na een gipsbehandeling. Ook bij spataderen en verrekking van banden of pezen wordt Tubigrip buisverband veelvuldig toegepast. Omdat de zwachtel / het buisverband zich vormt naar de contouren van het te behandelen lichaamsdeel, knelt het Tubigrip buisverband niet af. Tubigrip buisverband wordt bij deze toepassing dubbel aangebracht en geeft hierdoor overal een gelijkmatige (lichte) druk.

Toepassing Tubigrip buisverband

Naast de hierboven genoemde toepassingen wordt het Tubigrip buisverband in de sport regelmatig gebruikt ter bescherming van een tapeconstructie. Na het gebruik van sporttape of medical tape op een kuit of knie kan het worden beschermd door er een stuk Tubigrip buisverband overheen te schuiven. Ook na het behandelen van een brand- of schaafwond op een knie kan het voor dit doel gebruikt worden.

Aanmeten van Tubigrip Buisverband:

Kies op de maattabel de gewenste druk en kies de juiste maat Tubigrip. Voor vragen of advies kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

-          Maat A= Kinderhand en kinder- armverband

-          Maat B= Kleine hand, arm en voetverband

-          Maat C= Klein/middelgroot hand, arm, voet en onderbeenverband

-          Maat D= Groot hand, arm, voet en onderbeenverband

-          Maat E= Beenverband, groot arm en klein bovenbeenverband

-          Maat F= Been en bovenbeenverband

-          Maat G= Groot bovenbeenverband

-          Maat J= Klein rompverband

-          Maat K= Middelgroot rompverband

-          Maat L= Groot romperverband

-          Maat M= Zeer groot rompverband

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Bandafix, wijdmazig buisverband: voor het fixeren van verbanden zonder gebruik van pleisters of andere fixatiemiddelen.Gebruik Bandafix:Het e..
€ 0,82
Excl. BTW:€ 0,75
Schmidt warmte kompres is geschikt voor permanent en intensief gebruik. Het kompres is gevuld met paraffine. Verwarming d.m.v. au bain marie. Houdt ze..
€ 22,96
Excl. BTW:€ 21,06
MSD Band Loops zijn klein maar evengoed zeer effectief inzetbaar bij het stretchen of versterken van de spieren.Kopen van de MSD Band Loops:D..
€ 2,66
Excl. BTW:€ 2,20
Nestosyl is zeer geschikt bij insectenbeten, maar heeft een veel bredere toepassing. Nestosyl bevat Pramocaine, hetgeen plaatselijk pijn- en jeukverli..
€ 10,08
Excl. BTW:€ 9,25
Toco-Tholin druppels bestaat uit 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De Toco-Tholin druppels zijn ontspan..
€ 5,08
Excl. BTW:€ 4,20
De werkzame stoffen in Antigrippine zijn paracetamol en coffeïne. In Antigrippine zit verder vitamine C (ascorbinezuur). Paracetamol werkt pijnstillen..
€ 5,07
Excl. BTW:€ 4,65
Iedereen heeft er wel eens last van. Brandend maagzuur, maagpijn, misselijkheid en een vol gevoel. Wij bieden voor u de oplossing.Gebruik van Renn..
€ 4,20
Excl. BTW:€ 3,85
Algemeen Advil Liquid-Caps werkt tot 2 maal sneller dan gewone ibuprofen tabletten doordat de werkstof vloeibaar is verpakt in een gel-capsule, die sn..
€ 10,25
Excl. BTW:€ 9,40
De Premier Socktape is ontwikkeld ‘voor sporters door sporters’. Deze kousentape maakt gebruik van een speciale lijm die niet alleen voor een goede he..
€ 4,59
Excl. BTW:€ 3,79
Bandafix, wijdmazig buisverband: voor het fixeren van verbanden zonder gebruik van pleisters of andere fixatiemiddelen.Gebruik Bandafix:Het e..
€ 0,82
Excl. BTW:€ 0,75
De vingerbob HACCP Blauw is een buisvormig elastisch vingerverband dat geschikt is voor het verbinden van vingers en tenen zonder gebruik van pleister..
€ 0,55
Excl. BTW:€ 0,50
De vingerbob wit is een buisvormig elastisch vingerverband dat geschikt is voor het verbinden van vingers en tenen zonder gebruik van pleisters. De vi..
€ 0,44
Excl. BTW:€ 0,40