Menu
WINKELWAGEN

Tape accessoires

Wij hebben een ruim assortiment aan tape accessoires. Het gaat hierbij om accessoires van de merken CureTape, Mueller, BSN Medical en Cavilon. Tape accessoires zijn producten die het gebruik van tape bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan een Quick drying spring of een Tape cutter.

Kopen Tape Accessoires:

Voor het kopen van Tape Accessoires bent u bij ons op het juiste adres. Onder de Accessoires vallen producten die het tapen bevorderen. Denk dan aan onze verschillende soorten sprays. Deze kunnen ervoor zorgen dat de Tape sneller en beter op de huid blijft kleven. Maar kunnen er ook voor zorgen dat de tape pijnvrij en zonder problemen van de huid afgehaald kan worden. Ze voorkomen hierdoor irritatie van de huid. Verder hebben wij de CureTape schaar die makkelijk door de Medical tape heen snijdt. Ook de Mueller Tape cutter gaat makkelijk door tape heen en helpt om de tape zonder veel problemen van de huid af te halen.

In ons assortiment hebben wij de CureTape dispenser en de CureTape rollenhouder. De dispenser is speciaal ontworpen om een rol CureTape in te bewaren van 5cm. De rollenhouder kan meerdere Curetape rollen te gelijk bewaren. Hierdoor word het opbergen van de rollen makkelijk en overzichtelijk wordt. De rollenhouder is van metaal en kan aan de muur bevestigd worden.

Merk: Cramer Model: 25028
Cramer Tuf-Skin Adherent Spray  is een kleurloze pre-tape spray. De plakspray zorgt ervoor dat tape, underwrap en andere windsels beter blijven plakken. Bovendien verhelpt de spray wrijving, waardoor blaarvorming wordt vermindert.  Cramer Tuf-Skin Adherent Spray is kleurloos, en maakt dus ..
€ 18,82
Excl. BTW:€ 15,55
Merk: Mueller Model: 2506
Moeiteloos tape doorsnijden met deze Mueller tape cutter. Hard plastic handvat met edelstaal mesje. De Mueller Tape Cutter bevat één mesje. Reserve mesjes zijn ook bij te bestellen...
€ 13,07
Excl. BTW:€ 10,80
Merk: Mueller Model: 25061
Reserve mesjes voor de Mueller Tape Cutter. Per 10 stuks verpakt.  ..
€ 11,80
Excl. BTW:€ 9,75
Model: 2508
Eenmalig te gebruiken scheermesjes voor het scheren van de haartjes voordat er getaped wordt. De disposable scheermesjes bevatten één enkel mesje. Ze zijn te bestellen per 10 stuks of in een doos van 100 stuks...
€ 3,21
Excl. BTW:€ 2,65
Merk: Foxx Sportscare Model: 20142501
Underwrap is een flinterdunne onderlaag voor onder normale sporttape of kinisio tape. Underwrap wordt ook wel ondertape genoemd. Het is uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid of mensen met een allergie voor tape. De Underwrap wordt veel toegepast door fysiotherapeuten en sportverzorge..
€ 2,39
Excl. BTW:€ 2,19
Model: 20144701
Vast onderdeel in iedere verbandtrommel: handzame verbandschaar, speciaal ontworpen voor het makkelijk knippen van verbandmaterialen of het losknippen van tape. De verbandschaar is gemaakt van gematteerd RVS. ..
€ 4,17
Excl. BTW:€ 3,45
Model: 202247013
Vast onderdeel in iedere verbandtrommel: handzame verbandschaar, speciaal ontworpen voor het makkelijk knippen van verbandmaterialen of het losknippen van tape. De verbandschaar is gemaakt van gematteerd RVS en is voor linkshandige personen. De linkshandige verbandschaar is verkrijgbaar in 14 cm en ..
€ 11,85
Excl. BTW:€ 9,79
Model: 2509
Snoerloze haartrimmer door batterij aangedreven is ideaal voor het verwijderen van haartjes op veilige en milde wijze. Inclusief beschermkapje en exclusief batterij. Een haartrimmer is ideaal indien er behaarde lichaamsdelen getapet moeten worden. Deze veilige en snelle manier van scheren is de perf..
€ 15,19
Excl. BTW:€ 12,55
Merk: CureTape Model: 2517
Deze plastic CureTape Dispenser is speciaal ontworpen voor een rol CureTape van 5 cm breed en beschermt uw rol tegen bijv. vocht en stof. Het is een ideaal hulpmiddel om tape mee te nemen in uw (sport)tas. De CureTape Dispenser biedt uw rol CureTape optimale bescherming...
€ 3,96
Excl. BTW:€ 3,27
Merk: CureTape Model: 4717
De CureTape Schaar  Soft Touching is de ideale schaar voor het snel en gemakkelijk knippen van CureTape. Het zachte rubberen handvat ligt lekker in de hand.Als u de schaar alleen gebruikt om tape te knippen heeft u er langer plezier van. Eventuele lijmresten kunt u eenvoudig ver..
€ 13,61
Excl. BTW:€ 11,25
Merk: 3M Model: 2516
De Cavilon spray beschermt de intacte of beschadigde huid tegen irritatie. Dankzij de acrylaat terpolymeer blijft de film langdurig op de huid aanwezig, zonder dat het vettig aan te voelen. Het absorptievermogen van absorberende verbanden en incontinentiemateriaal worden niet beïnvloed door de Cavil..
€ 20,27
Excl. BTW:€ 16,75
Merk: CureTape Model: 2505
Clean Skin Pre-Taping Spray 200 ml  Deze Clean Skin Pre-Taping Spray 200 ml kan gebruikt worden vóór het aanbrengen van kinesiologische tapes. Het is een huidvriendelijk reinigingsmiddel dat de hechting van de tape verbetert.Gebruiksaanwijzing : Verstuif de spray op de huid en veeg het ov..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: Fasciq Model: 25025
De Fasciq Adhesive Spray 200ml is een Pre-Tape spray, dat enkele voordelen kent boven alternatieven. Zo is het samengesteld zonder drijfgas, waardoor het veel milieuvriendelijker is dan andere kleefsprays. De 200ml flacon is voorzien van een handig pompje, waardoor het makkelijk in gebruik is.De Fas..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: Essity Model: 2513
Leukotape Remover is een huidvriendelijke remover die speciaal is ontwikkeld voor de pijnloze en volledige verwijdering van tape of klevende windsels. Leukotape Remover lost in korte tijd de kleefstof op. Hierdoor kunnen tape of klevende windsels eenvoudig en pijnloos verwijderd worden. Er blijven g..
€ 9,98
Excl. BTW:€ 8,25
Merk: Mueller Model: 20142504
Mueller Tape Remover Spray lost de lijmlaag van de tape op, waardoor verwijdering van de tape pijnloos en eenvoudig is. Mueller Tape Remover is een huidvriendelijke remover die speciaal is ontwikkeld voor de pijnloze en volledige verwijdering van tape of klevende windsels...
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Merk: Essity Model: 2503
Tensospray is ideaal voor het fixeren van windsels, pleisters, tape en polstermateriaal. Het vergemakkelijkt het aanbrengen en zorgt voor een beter kleving. Tensospray kan gemakkelijk en snel worden aangebracht door de spuitdop. Tensospray heeft een inhoud van 300 ml...
€ 16,30
Excl. BTW:€ 14,95
Merk: Cramer Model: 25043
De Cramer Tape Remover 473 ml deactiveert de lijmlaag , waardoor het verwijderen van tape eenvoudiger gaat. De Cramer Tape Remover 473 ml is huidvriendelijk en speciaal ontwikkeld voor een volledige en pijnloze verwijdering van sporttape en andere kleefbandages. De vloeibare tape remover i..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 17