Menu
WINKELWAGEN

Medical tape

Fysiomaterialen.nl biedt u een ruim assortiment kinesio tape aan. De merken CureTape, Leukotape K en ons eigen merk Mediart Kinesiotape worden binnen de fysiotherapie en sportverzorging veel gebruikt. Deze merken kinesio tape staan bekend om hun uitstekende plakkracht en huidvriendelijkheid.

Kopen van Medical tape

Medical taping is een concept dat is ontstaan in Japan en Korea. Medical tape is een elastische tape die ondersteuning biedt voor spierherstel, lichaamseigen genezingsprocessen en beïnvloed de neurologische en ciruculatiore systemen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Medical taping is momenteel niet meer weg te denken en word veel toegepast door sportverzorgers, fysiotherapeuten en in anderen praktijken.

Informatie Medical tape

Fysiomaterialen.nl heeft een ruim assortiment aan kinesio tape. Kinesio tape kan worden ingezet tegen veel klachten. Het kan onder anderen gebruikt worden om gewrichten en spieren te ondersteunen. De spanning op de spieren kan met behulp van medical tape toenemen, maar kan ook zorgen dat de spier juist ontlast wordt. De werking van de tape hangt af van de techniek die u toepast tijdens het aanleggen hiervan. Om meer te weten over de verschillende technieken, kunt u onze jaarlijkse cursus Medical Taping voor sportmasseurs volgen. Ook hebben wij in ons assortiment een Medical Taping Concept handboek waar veel te vinden is over Medical taping.


Brand: CureTape Model: 20152418
Curetape is een zeer populair merk medical tape. Curetape is een elastische tape die latexvrij is en voorzien van het TUV kwaliteitskeurmerk. Curetape heeft een kleeflaag van acryl en is daarmee erg huidvriendelijk. Daarnaast is de buitenzijde gemaakt van katoen. We hebben deze tape in 9 verschillen..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 9,13
Brand: Mediart-Judan Medical BV Model: 20142440
Ons eigen merk Kinesiotape Mediart is een elastische tape met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Medical taping is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om jouw spieren in hun functie te ondersteunen. Het ondersteunt de spieren, zonder daarbij de bewegin..
€ 6,27
Excl. BTW:€ 5,75
Brand: Mediart-Judan Medical BV Model: 201424431
Assortimentsbox KinesiotapeDe Kinesiotape Mediart Assorti Box bevat 24 rollen van ons eigen merk Kinesiotape Mediart 5 cm x 5 meter. Welke een elastische tape met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is.Deze box bevat 24 rollen verdeeld over 4 kleuren; zwart (10 stuks), beige (6 stuk..
€ 130,75 € 150,42
Excl. BTW:€ 119,95
Brand: CureTape Model: 18102016
CureTape Sports is gemaakt van viscose, een kunstmatig vervaardigde vezel op basis van natuurlijk materiaal. Viscose draagt net zo prettig als katoen, maar voelt soepeler aan en droogt sneller. Juist deze combinatie van materiaal en de hypoallergene acryl lijmlaag, zorgen voor een extra sterkte hech..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 9,13
Brand: CureTape Model: 24168
CureTape 1cm kinesiology tape is een veilig, latexvrij product met een TÜV kwaliteitskeurmerk en wordt geproduceerd in een eigen fabriek in Korea. Het elastische katoen is voorzien van een ventilerende, hypoallergene acryllijmlaag. Verkrijgbare kleuren 1 cm : beige en blauw.CureTape 1cm wordt o...
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,54
Brand: CureTape Model: 241681
CureTape kinesiology tape is een veilig, latexvrij product met een TÜV kwaliteitskeurmerk en wordt geproduceerd in een eigen fabriek in Korea. Het elastische katoen is voorzien van een ventilerende, hypoallergene acryllijmlaag. Verkrijgbare kleuren 1 cm : beige en blauw.CureTape wordt o.a. gebru..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,54
Brand: CureTape Model: 24169
CureTape 2,5cm kinesiology tape is een veilig, latexvrij product met een TÜV kwaliteitskeurmerk en wordt geproduceerd in Korea. Het elastische katoen is voorzien van een ventilerende, hypoallergene acryllijmlaag. De breedte van 2,5 cm wordt veel gebruikt voor LymfeTaping.CureTape 2,5cm..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 5,46
Brand: CureTape Model: 2419
CureTape kinesiology tape is een veilig, latexvrij product met een TÜV kwaliteitskeurmerk en wordt geproduceerd in Korea. Het elastische katoen is voorzien van een ventilerende, hypoallergene acryllijmlaag.CureTape wordt o.a. gebruikt voor :- het activeren van de bloed en lymfecirculati..
€ 14,94
Excl. BTW:€ 13,71
Brand: CureTape Model: 17102016
CureTape is zeer populair merk medical tape. De CureTape is ook te verkrijgen in de CureTape Art 5cm x 5M versie. Dit is een elastische tape die latexvrij is en voorzien is van het TUV-kwaliteitskeurmerk. Curetape Art heeft een kleeflaag van Acryl en is daarmee huidvriendelijk. De buitenzijde is gem..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 9,13
Model: 24205
CureTape Big Boy voor de fanatieke tapers!Curetape wordt veel gebruikt binnen de sport en fysiotherapie. De tape kan worden gebruikt om gewrichten en spieren te ondersteunen. De spanning kan met behulp van de tape toenemen, maar het is ook mogelijk om de spieren juist te ontlasten. Daarom hebben..
€ 358,01
Excl. BTW:€ 328,45
Brand: CureTape Model: 2517
Deze plastic CureTape Dispenser is speciaal ontworpen voor een rol CureTape van 5 cm breed en beschermt uw rol tegen bijv. vocht en stof. Het is een ideaal hulpmiddel om tape mee te nemen in uw (sport)tas. De CureTape Dispenser biedt uw rol CureTape optimale bescherming...
€ 3,96
Excl. BTW:€ 3,27
Brand: CureTape Model: 20152421
CureTape Giant is de grootste verkrijgbare rol in het assortiment. De afmeting van een Giant rol is 5cm x 31,5 M. Op een rol heeft u 1,5 meter meer tape dan van een doosje van 6 rollen van 5 meter. Ook deze tape is een veilig, latexvrij product en heeft het TUV-kwaliteitskeurmerk. Het elastische Kat..
€ 59,70
Excl. BTW:€ 54,77
Brand: CureTape Model: 20152428
Er is een nieuwe variant op de normale CureTape ontwikkeld: CureTape Punch. Door het unieke gatenpatroon heeft deze CureTape Punch een grotere stretchcapaciteit en is de werkrichting van de tape driedimensionaal. De huid en fascia ontvangen veel meer signalen door de drukverschillen die ontstaan ro..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 9,13
Brand: CureTape Model: 4717
De CureTape Schaar is de ideale schaar voor het snel en gemakkelijk knippen van CureTape. Het zachte rubberen handvat ligt lekker in de hand.Als u de schaar alleen gebruikt om tape te knippen heeft u er langer plezier van. Eventuele lijmresten kunt u eenvoudig verwijderen met (chemod..
€ 12,04
Excl. BTW:€ 9,95
Brand: BSN Medical Model: 20142433
Deze therapeutische tape is elastisch en heeft een rek van 130-140%, die overeenkomt met de natuurlijke elasticiteit van de menselijke huid. Leukotape K 2,5cm is zeer patiëntvriendelijk en kan worden ingezet als onderdeel van pijnreducerende therapieën. De latexvrije samenstelling garandeert optimaa..
€ 7,41
Excl. BTW:€ 6,80
Brand: BSN Medical Model: 20142434
Algemene informatie over Leukotape K 5 cm:De sinusvormige uitsparingen in de acrylaat kleeflaag zorgen bij Leukotape K voor de lucht- en vochtdoorlaatbaarheid.  Leukotape K kan meerdere dagen worden gedragen.  Voordat Leukotape K wordt aangebracht is deze tape al 10% opgerekt. Hierna..
€ 10,03
Excl. BTW:€ 9,20
Brand: BSN Medical Model: 20142435
Deze therapeutische tape is elastisch en heeft een rek van 130-140%, die overeenkomt met de natuurlijke elasticiteit van de menselijke huid. Leukotape K 7,5 cm is zeer patiëntvriendelijk en kan worden ingezet als onderdeel van pijnreducerende therapieën. De latexvrije samenstelling garandeert optima..
€ 16,30
Excl. BTW:€ 14,95
Brand: Youtape Model: 2432
Iedereen wenst de beste lichamelijke zorg en de juiste materialen om zich zo snel mogelijk weer fit te voelen. YouTape 7,5 cm voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is getest door TÜV Rheinland, één van de belangrijkste keuringsdiensten op het gebied van veiligheid en kwaliteit. YouTape 7,5 cm is..
€ 10,36
Excl. BTW:€ 9,50
Model: 2516
De Cavilon spray beschermt de intacte of beschadigde huid tegen irritatie. Dankzij de acrylaat terpolymeer blijft de film langdurig op de huid aanwezig, zonder dat het vettig aan te voelen. Het absorptievermogen van absorberende verbanden en incontinentiemateriaal worden niet beïnvloed door de Cavil..
€ 20,27
Excl. BTW:€ 16,75
Model: 2415
De Atex Sports Tex wordt gebruikt volgens het Medical Taping Concept (voorheen Kinesiotaping). Zorgt voor een stimulerende en complete behandelmethode. Heeft niet alleen een stabiliserend effect op de gewrichten maar stimuleert tevens de spierfunkties en de bloed- en lymfecirculatie. De speciale ela..
€ 10,63
Excl. BTW:€ 9,75
Brand: CureTape Model: 52051
In dit eerste Nederlandse MTC Manual (handboek) voor (para)medici, sportverzorgers en bewegingswetenschappers, is Josya Sijmonsma er in geslaagd een overzicht te geven van de verschillende technieken die deel uit maken van het Medical Taping Concept.Na een heldere uitleg over de theoretische ach..
€ 50,90
Excl. BTW:€ 46,70
Brand: CureTape Model: 25041
Clean Skin Pre-Taping Spray 200 ml  Deze Clean Skin Pre-Taping Spray 200 ml kan gebruikt worden vóór het aanbrengen van kinesiologische tapes. Het is een huidvriendelijk reinigingsmiddel dat de hechting van de tape verbetert.Gebruiksaanwijzing : Verstuif de spray op de huid en veeg het ov..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Brand: CureTape Model: 201524201
ProductbeschrijvingDeze CrossLinq (Cross Tape) wordt op energiegeladen punten, zoals pijnpunten, triggerpoints en acupunctuurpunten geplakt. Door palpatie zijn deze punten vindbaar door een therapeut.CrossLinq informatie: Leverbaar in 3 maten: Small: 20 sheets x 12 ..
€ 14,94
Excl. BTW:€ 13,71
Model: 24500
DynamicTape is een extreem elastisch tape en levert een bijdrage aan de bewegingsketen en beperkt geen bewegingsfunctie. DynamicTape functioneert door de hoge elasticiteit als een soort 2de spier. Deze tape kun je niet vergelijken met kinesiotape of klassieke tape. Dit is  een nieuw product met..
€ 13,90
Excl. BTW:€ 12,75
Model: 245010
DynamicTape is een extreem elastisch tape en levert een bijdrage aan de bewegingsketen en beperkt geen bewegingsfunctie. DynamicTape functioneert door de hoge elasticiteit als een soort 2de spier. Deze tape kun je niet vergelijken met kinesiotape of klassieke tape. Dit is  een nieuw product met..
€ 17,93
Excl. BTW:€ 16,45
Model: 6015
Fasciq Cream 100ml Fasciq Cream 100ml word gebruikt ter ondersteuning van een soepele behandeling. Dit wordt gebruikt in combinatie met cupping en IASTM Tools. In de Fasciq Cream zitten geen toegevoegde kleurstoffen en conserveringsmiddelen in. Door de samenstelling geniet de ..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Model: 60121
Fasciq Flossband 208 x 2,5 x 0,1cm De Fasciq Flossband is een latexband van 2,5cm breed. De flossband van 1mm heeft een normale sterkte.  De flossband word geleverd in een mooi bewaarzakje. Fasciq flossbanden worden voornamelijk gebruikt door de professionele therapeuten ..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Model: 6012
Fasciq Flossband 208 x 5 x 0,1cm De Fasciq Flossband is een latexband van 5cm breed. De flossband van 1mm heeft een normale sterkte.  De flossband word geleverd in een mooi bewaarzakje. Fasciq flossbanden worden voornamelijk gebruikt door de professionele therapeuten voo..
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Model: 6018
      Fasciq Small Handlebar De Fasciq Small Hadlebar ideaal voor langere strijkingen. Dit komt door de makkelijke handvatten en rond afgewerkte kanten. Eigenschappen Fasciq Small Handlebar-          Hoogwaa..
€ 109,95
Excl. BTW:€ 90,87
Model: 6016
Fasciq Tool Drop De Fasciq Tool Drop heeft een platte ronde afwerking. Dit instrument heeft een grote ronde hoek van 6,5cm en eindigt aan de andere kant in een puntig deel. Dit puntig deel zorgt ervoor dat de diepere lagen bereikt kunnen worden. De Fasciq Drop is ideaal voor strijkingen..
€ 75,95
Excl. BTW:€ 62,77
Model: 6017
 Fasciq Tool Kiss De Fasciq Tool Kiss is zeer typerend voor de lange bolle convexe ronding. De tool ligt stevig in de hand met aan beide zijden rond afgewerkte kanten. Het word voornamelijk gebruikt voor strijkingen naar beide richtingen maar ook voor andere technieken.&nb..
€ 87,95
Excl. BTW:€ 72,69
Model: 6019
Fasciq Tool Mustache De Fasciq Tool Mustache is een zeer breed toepasbaar en licht in de hand liggende IASTM Tool. De Mustache word voornamelijk gebruikt om bindweefsel te prikkelen en klachten te verminderen. Eigenschappen Fasciq Mustache-    &nb..
€ 119,95
Excl. BTW:€ 99,13
Model: 6011
Fasciq Razor: De Fasciq Razor is een goed in de hand liggend IASTM Tool. De Tool is gemaakt van roestvrij staal. De Fasciq Razor heeft verschillende ronde en platte afwerkingen over de gehele tool aan een zijde. Hierdoor is het breed inzetbaar voor behandelen, scannen en strijken. ..
€ 108,90
Excl. BTW:€ 90,00
Model: 6014
Fasciq Wax 150ml Fasciq Wax 150ml word gebruikt ter ondersteuning van een soepele behandeling. Dit wordt gebruikt in combinatie met cupping en IASTM Tools. In de Fasciq Wax zitten geen toegevoegde kleurstoffen en conserveringsmiddelen in. Door de samenstelling geniet de Fasciq..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Model: 59505
Fasciq Cupping Set of 4Fasciq Cupping Set helpt bij de verbetering van de doorbloeding en het verwijderen van afvalstoffen. Ook zorgt deze techniek voor het verminderen van pijn. De cupping set is geschikt voor diverse lichaamsdelen en zijn zeer makkelijk in te drukken waardoor het vacuüm creëer..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 35