Menu
WINKELWAGEN

Kousentape

Premier Socktape:

Premier Socktape is speciaal voor de voetballer ontwikkeld. Deze kousentape voldoet aan alle eisen van de KNVB. Vele profclubs in de beste competities van de wereld gebruiken deze kousentape. Deze tape wordt veel gebruikt om scheenbeschermers goed vast te zetten of voor het omhooghouden van de kousen. Deze kousentape maakt gebruik van een speciale lijm die niet alleen voor een goede hechting zorgt maar ook dat je geen vervelende lijmresten op je voetbalkousen hebt. De kousentape wordt gemaakt van elastisch materiaal. Hierdoor voorkom je afknelling en is het dus ideaal voor tijdens het sporten.

Kousentape:

Een alternatief voor de Premier Socktape is de Kousentape 2cm x 50meter. Dit is een tape om de sokken en scheenbeschermers vast te maken en omhoog te houden. Ze zijn flexibel en de uitgebalanceerde lijm laag is makkelijk te verwijderen en makkelijk af te scheuren.

Kopen van Premier Socktape

Deze kousentape is te verkrijgen in twee afmetingen namelijk 19mm x 33 meter of de 38mm x 20 meter. De kousentape zit in een rol van 10 verpakt. U kunt ook altijd de rollen los van elkaar kopen. 

Brand: Premier Socktape Model: 2014241415
De Premier Socktape is ontwikkeld ‘voor sporters door sporters’. Deze kousentape maakt gebruik van een speciale lijm die niet alleen voor een goede hechting zorgt maar ook dat je geen vervelende lijmresten op je voetbalkousen hebt. De kousentape wordt gemaakt van elastisch materiaal. Hierdoor voorko..
€ 4,59
Excl. BTW:€ 3,79
Brand: Premier Socktape Model: 20102016
De Premier Socktape is ontwikkeld ‘voor sporters door sporters’. Deze kousentape maakt gebruik van een speciale lijm die niet alleen voor een goede hechting zorgt maar ook dat je geen vervelende lijmresten op je voetbalkousen hebt. De kousentape word gemaakt van elastisch materiaal. Hierdoor voorkom..
€ 6,35
Excl. BTW:€ 5,25
Model: 2413
Kousentape om de sokken en scheenbeschermers vast te maken en omhoog te houden. Flexibel, hoogwaardig uitgebalanceerde lijm en makkelijk te scheuren...
€ 2,36
Excl. BTW:€ 1,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 3