Menu
WINKELWAGEN

Strappal tape 4 cm x 10 meter

Strappal tape 4 cm x 10 meter
Strappal tape 4 cm x 10 meter
  • Model: 2402
Products Sold: 24041
Product Views: 2129
€ 4,10
Excl. BTW: € 3,76
Bij afname van 48 stuks is de prijs per stuk € 3,87
Bij afname van 96 stuks is de prijs per stuk € 3,65

Strappal tape is een hypo-allergene sporttape. Dat houdt in dat er weinig tot geen kans is op een allergische reactie. Daarnaast is Strappal tape een latex-vrije tape. Deze sporttape is dus erg geschikt voor sporters met een overgevoeligheid voor een gewone kleeflaag.

Gebruik Strappal tape: 

 De sporttape van BSN is ideaal om het gewricht te ondersteunen tijdens het sporten. Met een veilige hechting van de Strappal tape worden blessures voorkomen. Door de hoge trekbelastbaarheid en de sterke kleefkracht van de tape biedt het optimale ondersteuning en stabilisatie van het gewricht.

Kopen van Strappal tape:

Strappal tape is goed af te rollen en daardoor makkelijk aan te brengen. Door de gekartelde rand is het afscheuren van de tape erg gemakkelijk, zowel in de breedte als in de lengte. Om de Strappal tape optimaal te kunnen benutten dient de tape op een schone en droge huid te worden aangebracht. Deze sporttape is zit verpakt in een doos van 24 rollen. Deze zijn overigens wel los van elkaar te bestellen. De Strappal tape is per rol 10 meter lang en is verkrijgbaar in de afmetingen 2,5 centimeter, 4 centimeter en 5 centimeter.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren