Menu
WINKELWAGEN

Verzorgingstassen

Fysiomaterialen.nl biedt u een ruim assortiment aan als het gaat om verzorgingstassen. De verzorgingstassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn waterafstotend. Hierdoor kunt u uw spullen veilig opbergen. Verzorgingstassen zijn erg makkelijk om uw spullen in te bewaren. Door de handvaten en bij sommige zelfs verborgen draagbanden, is de tas makkelijk mee te nemen en kan het zelfs op de rug worden mee genomen. De tassen worden veel gebruikt door Sportverzorgers en therapeuten

Sportverzorgingstassen:

Wij bieden u verschillende sportverzorgingstassen aan. Deze variëren in grootte en qua prijs. Een voorbeeld is de Sportverzorgingstas Fysiomaterialen Groot. Dit is een mooie, degelijke tas, van alle gemakken voorzien. Er zitten allerlei vakjes en elastieken opbergvakjes in waardoor diverse materialen makkelijk kunnen worden opgeborgen. Ook is de tas makkelijk mee te nemen door het handvat, schouderband en draagbanden voor de tas op de rug te dragen.

Buiten de sportverzorgingstassen hebben we ook EHBO tassen. Deze kunnen geleverd worden met de bijbehorende vulling. De tassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn te herkennen aan de opvallende kleuren rood en geel.

Kopen van een Verzorgingstas:

Onze verzorgingstassen en EHBO-tassen kunnen met de bijbehorende materialen geleverd worden. Meer informatie over de verschillende verzorgingstassen kunt u vinden op onze site. 

Merk: Mueller Model: 9999
Actuele Voorraad: 1De Mueller Sling Bag is een handige schoudertas waarbij je essentiële spullen bij de hand kan houden. De tas kan over de schouder, over het hoofd of aan de voor of achterkant gedragen worden. De Mueller Sling Bag heeft verschillende buitenvakken waardoor je snel bij je belang..
€ 59,96 € 79,94
Excl. BTW:€ 49,55
Merk: Mediart-Judan Medical BV Model: 4325
Een mooie, degelijke tas, van alle gemakken voorzien. Dat is de Sportverzorgingstas Groot van Fysiomaterialen.nl. Het grote vak is voorzien van uitneembare tussenschotten die door middel van klittenband naar eigen wens kunnen worden ingedeeld. Aan de voorkant van de tas bevindt zich een vak waar div..
€ 167,59
Excl. BTW:€ 138,50
Merk: Mediart-Judan Medical BV Model: 4324
De Sportverzorgingstas klein van Fysiomaterialen.nl is een kleine, compacte sportverzorgingstas met voldoende opbergruimte. Zowel in de deksel als in de tas zelf is genoeg ruimte. In de tas zelf zijn vier grote vakken beschikbaar en het middelste tussenschot is uitneembaar door middel van klittenban..
€ 45,00
Excl. BTW:€ 37,19
Merk: Mediart-Judan Medical BV Model: 43242
De Sportverzorgingstas Fysiomaterialen Klein Deluxe is een handige tas om mee te nemen voor bijvoorbeeld grote evenementen waarbij een EHBO-plaats nodig is. Bovendien is de Sportverzorgingstas Fysiomaterialen Klein Deluxe ook geschikt als verzorgingstas bij bijvoorbeeld een voetbal wedstrijd.De tas ..
€ 52,64
Excl. BTW:€ 43,50
Model: 43245
Een mooie, degelijke tas, van alle gemakken voorzien. Dat is de Sportverzorgingstas Middel van Fysiomaterialen.nl. Het grote vak is voorzien van uitneembare tussenschotten die door middel van klittenband naar eigen wens kunnen worden ingedeeld. Aan de voorkant van de tas bevindt zich een vak waar di..
€ 103,46
Excl. BTW:€ 85,50
Merk: Mediart-Judan Medical BV Model: 999551
Met de Verzorgingskit Jeugd is elk jeugdelftal weer klaar voor het nieuwe seizoen. Deze gevulde verzorgingtas bevat alle materialen die de jeugd nodig kan hebben voor, tijdens en na de wedstrijd. Door aanschaf van de Verzorgingskit Jeugd kunt u ook de Jeugd voorzien van de benodigde sportmedische ma..
€ 62,68
Excl. BTW:€ 57,50
Merk: Mediart-Judan Medical BV Model: 99955
Met de Verzorgingskit Senioren is elk seniorenelftal weer klaar voor het nieuwe seizoen. Deze gevulde verzorgingtas bevat alle materialen die een elftal nodig kan hebben. Door aanschaf van de Verzorgingskit Senioren kunt u ook de lagere elftallen voorzien van de benodigde sportmedische materialen te..
€ 101,92
Excl. BTW:€ 93,50
Merk: Mediart-Judan Medical BV Model: 4306
Afm: 30x10x22cm v.z.v. schouderband en 4 vakken. Excl. inhoud...
€ 24,02
Excl. BTW:€ 19,85
Merk: Mediart-Judan Medical BV Model: 99951
Inhoud:6x Veiligheidsspeld1x Mitella vliesstof1x Witte watten 10 gram1x Synthetische watten 10 cm1x Snelverband nr. 1 Hollands model2x Elastisch hydrofiel windsel 6 cm1x Ideaalwindsel 6 cm1x Verbandschaar 14 cm1x Wondpleister 100 x 6 cm1x Hechtpleister 2,..
€ 39,79
Excl. BTW:€ 36,50
Merk: Mueller Model: 4322
De Mueller Perfect Hero is een mooie grote verzorgingstas en is van alle gemakken voorzien. De stevige tas heeft diverse uitneembare tussenschotten om zo de tas naar wens te kunnen indelen. Naast de diverse vakken in de tas heeft de Mueller Perfect Hero zowel aan de zij- en voorkant als aan de boven..
€ 359,95
Excl. BTW:€ 297,48
Merk: Mueller Model: 4323
De Mueller Unsung Hero is een verzorgingstas met een rugzak functie. De verzorgingsrugzak hangt erg comfortabel om de schouders. Door middel van diverse uitneembare schotten en de verschillende klittenbandranden is de verzorgingsrugzak naar eigen wens in te delen.  Afmetingen:2..
€ 263,18
Excl. BTW:€ 217,50
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 11