Menu
WINKELWAGEN

Koude- en Compressietherapie

Koude- en Compressietherapie combineert twee essentiële blessurebehandelingstechnieken, namelijk koeling en compressie, in één systeem. Koudetherapie vermindert zwellingen, pijn en krampen, waar compressie zorgt voor het afhouden van vocht op de plaats van het letsel wat wederom leidt tot een verminderde zwellingen. Dit voorkomt weefselschade en bevordert het genezingsproces.

Assortiment Koude- en Compressietherapie

Fysiomaterialen.nl heeft Koude- en Compressietherapie artikelen welke handmatig ingesteld kunnen worden, zoals CT Pro en U-Sport, maar ook automatische apparatuur van het merk Game Ready. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een passende offerte. 

Model: 20142125
De wens voor een betere koudetherapie bestaat reeds lang. Problemen met de fixatie van een eenvoudig gel-kussen, de daarmee verbonden beperking van de beweeglijkheid en de niet optimale koelwerking van de gangbare koelproducten waren voor onze ontwikkelaars redenen naar een nieuwe oplossing te zoeke..
€ 40,06
Excl. BTW:€ 36,75
Model: 20202126
De bandage wordt geleverd met een uitneembaar en herbruikbaar gel pack voor koude therapie. De toepassing van koude therapie zorgt voor pijnverlichting en vermindering van zwelling voor een comfortabel gevoel en ondersteuning bij het herstel. Koude therapie, ook wel cryo therapie genoemd, is bewezen..
€ 59,95
Excl. BTW:€ 55,00
Model: 9998
Een blessure beperkt je in wat je graag doet of wilt doen. Je wilt dan ook zo snel mogelijk van de blessure af. Game Ready helpt hierbij en maakt gebruik van de RICE (Rest, Ice, Compression and Elevation) methode, een bewezen methode voor revalidatie en behandeling. Game Ready Therapie combineer..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Merk: Schmidt Model: 202121065
Schmidt IJskompres is een permanent herbruikbaar kompres. Het ijskompres gevuld is met een speciale gel die de kou extreem lang vasthoudt en een nauwkeurig gedoseerde afgifte van kou garandeert. De Schmid ijskompres blijft flexibel tot een tempratuur van - 20°C, wat het hanteren vergemakkelijkt en g..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 13,72
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 4