Menu
WINKELWAGEN

Koelgel

Merk: Révvi Model: 202121055
De Revvi Ice Cold is zeer geschikt bij overbelaste spieren en acute blessures. De koelende gel werkt pijnstillend en vermindert spierspanning door de bloedcirculatie te stimuleren. Revvi Ice ColdDe Revvi Ice Cold koelt de spieren en pezen, en vermindert zo de pijnprikkels. De gel kan gebruikt w..
€ 5,45
Excl. BTW:€ 4,50
Merk: Sportsbalm Model: 3625
Cooling SOS Gel is een intensief verkoelende en verzachtende massagegel. De gel bevordert de bloedcirculatie en ontspant de spieren. Cooling SOS Gel is ideaal voor de doelgerichte verzorging van vermoeide benen en voeten.Waarom Cooling SOS gel?         Sterk verko..
€ 18,50
Excl. BTW:€ 15,29
Merk: Biofreeze Model: 3307
De Biofreeze pomp is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De koelgel kan gebruikt worden bij kneuzingen, krampen, verzwikkingen, spierverrekkingen en bij spierpijn, maar ook bij gewrichtsblessures aan de nek of de rug zorgt de gel voor veel verlichting. De&nbs..
€ 28,89
Excl. BTW:€ 26,50
Merk: Biofreeze Model: 33100
De Biofreeze pomp is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De koelgel kan gebruikt worden bij kneuzingen, krampen, verzwikkingen, spierverrekkingen en bij spierpijn, maar ook bij gewrichtsblessures aan de nek of de rug zorgt de gel voor veel verlichting. De Bi..
€ 54,45
Excl. BTW:€ 49,95
Merk: Biofreeze Model: 3309
Biofreeze roller is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De verkoelende gel kan daarom gebruikt worden voor verzwikkingen, spierverrekkingen en bij spierpijn. Maar ook bij gewrichtsblessures aan de nek of de rug zorgt de verkoelende gel voor veel verlichting. Ook ..
€ 9,49
Excl. BTW:€ 8,71
Merk: Biofreeze Model: 3308
Biofreeze is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De coolgel kan daarom gebruikt worden voor verzwikkingen, spierverrekkingen en bij spierpijn. Maar ook bij gewrichtsblessures aan de nek of de rug zorgt de gel voor veel verlichting. Ook bij kneuzingen en kram..
€ 9,19
Excl. BTW:€ 8,43
Merk: Ice Power Model: 3313
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen, reumatische pijnen, artrose, sportblessures, jeuk (insectenbeten), verkoudheid en hoofdpijn/migraine. Ice Power cold gel 400 ml is te gebruiken voor..
€ 31,61
Excl. BTW:€ 26,12
Merk: Ice Power Model: 3312
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen, reumatische pijnen, artrose, sportblessures, jeuk (insectenbeten), verkoudheid en hoofdpijn/migraine. Ice Power cold gel Roller is te gebruiken voor..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Merk: Ice Power Model: 20153311
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen, reumatische pijnen, artrose, sportblessures, jeuk (insectenbeten), verkoudheid en hoofdpijn/migraine. Ice Power cold gel is te gebruiken vooraf, tij..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Merk: Ice Power Model: 3316
Ice Power Plus Cold Gel verlicht pijn, ontsteking en zwellingen snel en effectief. Daarnaast vermindert het spanning in de spieren. Naast de vaste ingrediënten menthol en eucalyptus is er ook MSM toegevoegd. MSM is een lichaamseigen stof dat voorkomt in onze spieren, huid en beenderen. MSM bevo..
€ 19,60
Excl. BTW:€ 16,20
Model: 35221
Sportgel Ice Lavit 75 ml is onmisbaar in iedere sporttas of huishoudlade. Door zijn veelzijdigheid is Sportgel Ice Lavit in te zetten bij allerlei klachten en kwaaltjes. Laat u overtuigen door de kracht van JHP-olie en Arnica.Sportgel Lavit is een preparaat dat voor verschillende doeleinden gebr..
€ 7,97
Excl. BTW:€ 6,59
Merk: Röwo Model: 26441
Door de speciale formulering met menthol en muntolie creëert de Rowo Magnesium Forte Gel een intens gevoel van kou.Gebruik Rowo Magnesium Forte Gel:De Forte Cel met hoge concentratie magnesium voor doelgerichte ontspanning  na inspanning. Rowo magnesium Forte geeft een intens koud gevoel, ..
€ 12,45
Excl. BTW:€ 10,29
Merk: Biofreeze Model: 3306
De Biofreeze Pompflacon 3.785 ml is gevuld met Biofreeze gel. De Biofreeze gel wordt gebruikt voor verkoeling bij gewricht- en spierblessures. De Biofreeze jerrycan met pomp wordt het meest gebruikt door de professionele gebruiker. De grote verpakking van de Biofreeze Pompflacon 3.785 ml bevorde..
€ 129,95
Excl. BTW:€ 119,22
Merk: Röwo Model: 35102021
De Rowo Sportgel bevat o.a. Japanse munt olie en Arnica Montana, het bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen. De rowo Sportgel werkt ontspannend. Rowo werkt verkoelend bij kneuzingen, spier- en peesirritaties, verrekkingen, gewichtspijnen, hoofdpijn en koortslip. De Rowo gel ..
€ 8,27
Excl. BTW:€ 7,59
Merk: Perskindol Model: 3608
Perskindol Cool Gel is een gel met specifieke eigenschappen ter ondersteuning van het herstel na sportblessures.Perskindol Cool Gel heeft een verkoelende invloed en is verzachtend.Toepassingen Perskindol Cool Gel:bij (sport)blessures bij belaste, gevoelige en vermoeide spi..
€ 10,59
Excl. BTW:€ 8,75
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 15