Menu
WINKELWAGEN

Koelboxen

Brand: Igloo Model: 21121
OMSCHRIJVING De Igloo Koelbox Playmate is een handige koelbox om bijvoorbeeld coldpacks of andere artikelen koud te houden EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES De drukknop in de deksel zorgt ervoor dat de deksel makkelijk te openen is door de deksel naar de desgewenste kant te draaien. De koelb..
€ 47,80
Excl. BTW:€ 39,50
Brand: Igloo Model: 2111
OMSCHRIJVING De Igloo Koelbox Playmate Mini is een kleine, handige koelbox om bijvoorbeeld coldpacks koud te houden. EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES De drukknop in de deksel zorgt ervoor dat de deksel makkelijk te openen is door de deksel naar de desgewenste kant te draaien.  De klei..
€ 25,35
Excl. BTW:€ 20,95
Brand: Igloo Model: 2112
De Igloo Playmate serie bestaat uit handige koelboxen met verschillende volumes. Een Igloo Playmate is ideale koelbox voor het koelhouden van koelpakkingen en vloeistoffen. De Igloo Playmate serie is natuurlijk bij Fysiomaterialen.nl verkrijgbaar. Met een uitgebreid assortiment aan verschillende gro..
€ 31,40
Excl. BTW:€ 25,95
Brand: Igloo Model: 21122
Een Igloo koelbox met de kwaliteit wat je van Igloo gewend bent, maar nu ook met een stoer uiterlijk! OMSCHRIJVING De Igloo koelbox Playmate the Boss is zeer geschikt voor op het sportveld om bijvoorbeeld coldpacks in te koelen. EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES De box is gemaakt va..
€ 42,29
Excl. BTW:€ 34,95
Brand: Igloo Model: 21095
OMSCHRIJVING De Igloo koelbox met tapkraan is ideaal om sportdrank uit te schenken. EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES Door de isolatie met ultratherm in zowel de houder als het deksel wordt drank maximaal koud gehouden.  De koeler is ontworpen voor commercieel en recreatief gebruik. Uitstek..
€ 40,84
Excl. BTW:€ 33,75
Brand: Igloo Model: 21096
OMSCHRIJVING De Igloo koelbox met tapkraan is ideaal om sportdrank uit te schenken. EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES Een elegant alternatief voor de traditionele vorm. Eigentijds en aantrekkelijk ontwerp. De ergonomische vorm maakt de koeler makkelijk hanteerbaar. Door de brede opening kan de ko..
€ 42,29
Excl. BTW:€ 34,95
Brand: Igloo Model: 21097
Deze drankdispenser heeft praktische wielen en is door het nieuwe ontwerp een lust voor het oog! De drankdispenser kan ook als hij volledig gevuld is gemakkelijk verplaatst worden. Ideaal als u rond moet lopen en uit moet delen! Het houdt dranken zowel koud als warm. De koeler is geïsoleerd met ultr..
€ 92,57
Excl. BTW:€ 76,50
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 7