Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Premier Socktape

Premier Socktape

De Premier Socktape is ontwikkeld ‘voor sporters door sporters’. Deze kousentape maakt gebruik van een speciale lijm die niet alleen voor een goede hechting zorgt maar ook dat je geen vervelende lijmresten op je voetbalkousen hebt. De kousentape wordt gemaakt van elastisch materiaal. Hierdoor voorkom je afknelling en is het dus ideaal voor tijdens het sporten.

 Premier Socktape

Premier Socktape is speciaal voor de voetballer ontwikkeld. Deze kousentape voldoet aan alle eisen van de KNVB. Vele profclubs in de beste competities van de wereld gebruiken deze kousentape. Deze tape wordt veel gebruikt om scheenbeschermers goed vast te zetten of voor het omhooghouden van de kousen.

Kousentape:

Een alternatief voor de Premier Socktape is de Kousentape 2cm x 50meter. Dit is een tape om de sokken en scheenbeschermers vast te maken en omhoog te houden. Ze zijn flexibel en de uitgebalanceerde lijm laag is makkelijk te verwijderen en makkelijk af te scheuren.

Kopen van Premier Socktape

Deze kousentape is te verkrijgen in twee afmetingen namelijk 19mm x 33 meter of de 38mm x 20 meter. De kousentape zit in een rol van 10 verpakt. U kunt ook altijd de rollen los van elkaar kopen. 

Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Kousentape om de sokken en scheenbeschermers vast te maken en omhoog te houden. Flexibel, hoogwaardi..
€ 2,36
Excl. BTW: € 1,95
De Premier Socktape is ontwikkeld ‘voor sporters door sporters’. Deze kousentape maakt gebruik van e..
€ 4,59
Excl. BTW: € 3,79
De Premier Socktape is ontwikkeld ‘voor sporters door sporters’. Deze kousentape maakt gebruik van e..
€ 6,35
Excl. BTW: € 5,25
Back to Top
Loading...