Menu
WINKELWAGEN

Pijnstillers

Fysiomaterialen.nl biedt u een ruim assortiment als het gaat om pijnstillers. Niks is vervelender dan pijn hebben of uw eigen niet lekker voelen. De pijnstillers in ons assortiment helpen om de pijn te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. U zult merken dat u zich beter zult voelen bij het innemen van een van de producten.

Werking van Pijnstillers:

Het woord zegt het al. Pijnstillers nemen de pijnprikkel weg. Er zijn ook pijnstillers die niet alleen de pijn wegnemen maar ook de ontsteking die de pijn veroorzaakt. Hierbij kunt u denken aan ibuprofen. De pijn wordt meestal veroorzaakt door weefselbeschadiging in het lichaam, hierdoor treedt er een ontstekingsreactie plaats. Pijnstillers komen in het bloed terecht en zorgen ervoor dat de pijnprikkel en de ontstekingsreactie wordt verminderd of zelfs weg gaat. Onstekingsremmers zijn ook effectief om koorts te verlagen.

 

Brand: Advil Model: 3013
Algemeen Advil Liquid-Caps werkt tot 2 maal sneller dan gewone ibuprofen tabletten doordat de werkstof vloeibaar is verpakt in een gel-capsule, die snel oplost in de maag. Bovendien zal de vloeibare werkstof snel de maag passeren en in de dunne darm (de plek waar het lichaam optimaal stoffen opneemt..
€ 9,10
Excl. BTW:€ 8,35
Model: 3011
Aleve Classic werkt snel en langdurig tegen pijnen die wat langer kunnen aanhouden, zoals lichaamspijn, hoofdpijn, griep en verkoudheid en bij koorts. Aleve Classic werkt langer dan paracetamol en ibuprofen, waardoor je minder pillen hoeft te slikken...
€ 3,87
Excl. BTW:€ 3,55
Model: 3001
Aspirine Bayer werkt bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spierpijn, reumatische pijn...
€ 4,96
Excl. BTW:€ 4,55
Model: 3004
Aspro Bruistabletten 500mg werken effectief bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, reumatische pijn, menstruatiepijn en koorts en pijn na vaccinatie. Aspro Bruistabletten bevat per tablet 500 mg van de werkzame stof acetylsalicylzuur. Aspro Brui..
€ 6,86
Excl. BTW:€ 6,29
Model: 3006
Finimal helpt bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, menstruatiepijn en koorts en pijn na vaccinatie...
€ 3,76
Excl. BTW:€ 3,45
Model: 3012
Ibuprofen werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij gewrichtspijn, reumatoïde artritis, artose, jicht, pijn, menstruatiepijn, griep, neusverkoudheid, bijholteontsteking, keelpijn, migraine, hoofdpijn en koorts.  ..
€ 2,83
Excl. BTW:€ 2,60
Model: 3009
Nurofen bevat ibuprofen, een ontstekingsremmende pijnstiller (NSAID). Dit medicijn remt de aanmaak van prostaglandines: lichaamseigen stoffen die verantwoordelijk zijn voor het waarnemen van pijn, en het ontstaan van koorts en ontstekingsreacties zoals roodheid en zwelling. Nurofen zorgt voor een sn..
€ 6,87
Excl. BTW:€ 6,30
Model: 30065
Panadol plus werkt bij hoofdpijn, kiespijn, spierpijn, spit, zenuwpijn, menstruatiepijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na inenting.  ..
€ 3,76
Excl. BTW:€ 3,45
Model: 201430071
Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij griep, bijholteontsteking, neusverkoudheid, keelpijn, menstruatiepijn, migraine, koorts, spierpijn, pijn en artrose (versleten gewrichten).   ..
€ 2,17
Excl. BTW:€ 1,99
Model: 30073
Paracoff is paracetamol met caffeine. ..
€ 2,56
Excl. BTW:€ 2,35
Model: 3008
Saridon werkt bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, menstruatiepijn en koorts en pijn na vaccinatie.  ..
€ 4,24
Excl. BTW:€ 3,89
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 11