Menu
WINKELWAGEN

Pijnstillende Zalf

Gewrichtsklachten of spierpijn zijn natuurlijk erg vervelend. Gewrichtsklachten kunnen ontstaan door overbelasting, artrose of door een ontsteking. Fysiomaterialen biedt u daarom pijnstillende zalf die uw klachten kunnen verminderen.

Werking van Pijnstillende zalf:

Pijnstillende zalf is te gebruiken bij spierpijn en bij ontstekingen in en rond het gewricht. Deze kunnen bijvoorbeeld ontstaan na een verzwikking of verstuiking. De zalf smeer je op de huid op de pijnlijke plek. U zult merken dat het pijnstillend werkt en uw klachten zullen verminderen.

Model: 3515
Tantum is een effectieve pijnstiller in crèmevorm die helpt bij pijnlijke spieren en gewrichten als gevolg van blessures en overbelasting...
€ 10,46
Excl. BTW:€ 9,60
Model: 35151
Tantum is een pijnstiller in crèmevorm.Tantum crème kan gebruikt worden bij zwellingen of pijn in spieren en gewrichten als gevolg van overbelasting of blessures.De crème is zowel pijnstillend als ontstekingsremmend. en laat een eventuele zwelling afnemen.De werkzame stof in Tantum is Ben..
€ 17,99
Excl. BTW:€ 16,50
Model: 202033041
Voltaren gel bevat als werkzaam bestanddeel diclofenac. Diclofenac is een ontstekingsremmende pijnstiller. Op de huid is het te gebruiken bij spierpijn en bij ontstekingen in en rond gewrichten, zoals kunnen ontstaan na een verzwikking of verstuiking...
€ 11,83
Excl. BTW:€ 10,85
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 3