Menu
WINKELWAGEN

Maagpijn en Darmklachten

Niks is vervelender dan maag of darmproblemen. Iedereen heeft hier wel eens mee te maken. Je hebt last van diarree of van brandend maagzuur. Wij bieden u daarom het volgende aan om snel van uw problemen af te komen.

Maagpijn en Darmklachten:

Maagpijn en darmklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Je kan bijvoorbeeld reizigersdiarree hebben, of een voedselvergiftiging na een barbecue. Sommige mensen kunnen ook gewoon een erg prikkelbare darm hebben.

Verhelpen van Maagpijn en Darmklachten:

In ons assortiment bieden wij u middelen aan die kunnen helpen tegen maagpijn en darmklachten. Dit zijn tabletten die u kunt inslikken. U zult merken dat de maag en de darmen tot rust komen en u minder of geen last meer hiervan krijgt. 

Model: 2805
Iedereen heeft er wel eens mee te maken. Diarree is zeer vervelend en belemmert je in het functioneren. Je kan plotseling diarree krijgen denk maar aan Reizigersdiarree of een voedselvergiftiging na een barbecue. Ook als je last hebt van buikgriep kan dit gepaard gaan met diarree. Sommige patiënten ..
€ 6,10
Excl. BTW:€ 5,60
Model: 2802
Iedereen heeft er wel eens mee te maken. Diarree is zeer vervelend en belemmert je in het functioneren. Wij bieden voor u de oplossing.Gebruik van Norit Tabletten:Norit bevat geactiveerde kool. Dit is verkoold materiaal van planten dat gemakkelijk stoffen aan zich bindt en zo onschadelijk maakt..
€ 8,60
Excl. BTW:€ 7,89
Model: 20142803
Iedereen heeft er wel eens last van. Brandend maagzuur, maagpijn, misselijkheid en een vol gevoel. Wij bieden voor u de oplossing.Gebruik van Rennies Kauwtabletten:Rennies kauwtabletten zetten overtollig maagzuur snel en effectief om in water en andere lichaamseigen stoffen. Je maag is zo weer r..
€ 4,20
Excl. BTW:€ 3,85
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 3