Menu
WINKELWAGEN

Griep en Verkoudheidsmiddelen

Verkouden zijn of griep hebben is erg vervelend. Zo vervelend dat je er het liefst meteen vanaf bent. Onze griep- en verkoudheidmiddelen helpen u om er snel vanaf te zijn.

Griep- en verkoudheidmiddelen

Als je neus dicht zit of je hoofd bonst. Je keel is kriebelig. Heb ik nu griep of ben ik gewoon verkouden? Het is vaak moeilijk om vast te stellen wat er aan de hand is omdat symptomen kunnen overlappen. Op het moment dat je weet dat je griep hebt of gewoon verkouden bent, hebben wij griep- en verkoudheidmiddelen die de pijn verzachten, het allemaal net wat aangenamer maken en het herstel versnellen.

Griep- en verkoudheidmiddelen kopen

De seizoensgebonden gewone verkoudheid is vaak een reden voor een bezoek aan de huisarts of een gemiste school- of werkdag. Deze verkoudheid is een ontsteking van de luchtwegen. Een verkoudheid lost zich vrij snel op en leidt zelden tot ernstige gezondheidsklachten. Door het gebruiken van onze griep- en verkoudheidmiddelen zoals bijvoorbeeld neusspray of vicks inhaler zal het ademen al een stuk gemakkelijker gaan.

Welke griep- en verkoudheidmiddelen ?

De meest voorkomende symptomen van verkoudheid zijn de volgende: verstopte neus, zere keel, hoesten, hoofdpijn, tranende ogen en ook oorpijn kan een symptoom zijn. Voor al deze verschillende symptomen hebben we een griep- en verkoudheidmiddel te koop.

Model: 3812
De werkzame stoffen in Antigrippine zijn paracetamol en coffeïne. In Antigrippine zit verder vitamine C (ascorbinezuur). Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend. Coffeïne werkt opwekkend en versterkt mogelijk het pijnstillende effect van paracetamol. Antigrippine is te gebruiken bij versch..
€ 4,68
Excl. BTW:€ 4,29
Model: 4803
Breath Right Neusstrips helpen om door de neus te ademen. Door het gebruik van Breath Right worden de neusvleugels zachtjes open getrokken en kunt u to 31 % meer lucht krijgen. Bij snurken en sport voor meer lucht en makkelijker ademen door de neus. Breathe Right neusstrips zijn per 30 verpakt.&nb..
€ 21,36
Excl. BTW:€ 17,65
Brand: Foxx Sportscare Model: 201438069
Te gebruiken tijdens sportwedstrijden onder b.v. de neus teneinde de ademhaling te verlichten.  Foxxovix is sterker dan normale produkten op dit gebied. Kan ook worden gebruikt voor massagedoeleinden. Een beetje foxxovix in de knieholte helpt kramp te voorkomen...
€ 7,09
Excl. BTW:€ 6,50
Model: 20193801
De werkzame stof in Hibitane of Strepfen zuigtablet is chloorhexidine. Chloorhexidine doodt vele soorten bacteriën die in de mondholte voorkomen en ontstekingen of tandbederf kunnen veroorzaken.Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter in de verpakking. Hibitane of Strepfen is te gebr..
€ 6,05
Excl. BTW:€ 5,55
Model: 3814
De werkzame stof in Hot Coldrex is paracetamol. Verder zit er vitamine C (ascorbinezuur) in. De combinatie van paracetamol met vitamine C wordt gebruikt bij koorts en pijn...
€ 7,47
Excl. BTW:€ 6,85
Model: 3805
De Xylometazoline HCL neusdruppels worden gebruikt bij een verstopte neus ten gevolge van een neusverkoudheid. De druppels verminderen bij verkoudheid de zwelling van het slijmvlies in de neuskeelholte. De werking van de neusdruppels begint na enkele minuten en houdt meedere uren aan.  ..
€ 3,43
Excl. BTW:€ 3,15
Model: 3806
De Xylometazoline HCL neusspray wordt gebruikt bij een verstopte neus ten gevolge van een neusverkoudheid. De spray vermindert bij verkoudheid de zwelling van het slijmvlies in de neuskeelholte. De werking van de neusspray begint na enkele minuten en houdt meedere uren aan...
€ 4,24
Excl. BTW:€ 3,89
Model: 3816
Rhino Caps inhalatiecapsules geeft verlichting op de luchtwegen en helpt om vrijer te ademen door de verdamping van natuurlijke oliën waaronder menthol. Door de bijzondere toedieningsvorm kan Rhinocaps als inhalatiebad onafhankelijk van tijd, plaats en situatie worden toegepast. Eén Rhino Caps Inhal..
€ 9,21
Excl. BTW:€ 8,45
Model: 20143802
Strepsils is een geneesmiddel met twee antibacteriële ingrediënten die de bacteriën doden die keelpijn veroorzaken. Daarnaast blijft Strepsils lang werken, tot wel twee uur nadat de zuigtablet op is. Strepsils verzacht dus niet alleen de keel maar is ook daadwerkelijk effectief bij beginnende keelpi..
€ 6,42
Excl. BTW:€ 5,89
Brand: Toco-Tholin Model: 3811
Het unieke familie-recept is gebaseerd op 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De positieve kracht van deze oliën is al duizenden jaren bekend en beschreven in vele boeken over planten en kruiden. Etherische oliën zijn ontspannend en positief voor lichaam ..
€ 4,78
Excl. BTW:€ 3,95
Model: 38015
Trachitol is een zuigtablet bij beginnende keelpijn  ..
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,95
Brand: Vicks Model: 3807
De Vicks inhaler geeft verlichting op de luchtwegen, om vrijer te ademen. Stop zo dikwijls als nodig in ieder neusgat en snuif diep op...
€ 4,54
Excl. BTW:€ 3,75
Brand: Vicks Model: 20143808
Vicks Vaporub zalf bestrijdt verkoudheid op twee manieren tegelijk. Ten eerste werkt Vicks via de neus. Door de lichaamswarmte ontstaan helende dampen, die, wanneer ze enkele minuten worden opgesnoven, diep doordringen in de luchtwegen en de ademhaling vereenvoudigen. Ten tweede werkt Vicks vaporub ..
€ 6,86
Excl. BTW:€ 6,29
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 13