Menu
WINKELWAGEN

Medicijnen

In onze webshop zijn diverse medicijnen verkrijgbaar. Medicijnen met pijnstillende en koortsverlagende werking als ibuprofen, paracetamol of aleve. Daarnaast hebben we ook medicijnen voor maag en darmklachten zoals norrit, imodium en rennies.  Ook voor insectenbeten hebben we de nodige medicijnen. Nestosyl, Azaron, Prrikweg en After Bite helpen u af van jeuk en irritaties. Tevens hebben we verschillende middelen tegen verkoudheid, zoals Vicks Vaporub.

Ibuprofen

Ibuprofen behoort tot de groep van de ontstekingsremmende en pijnstillende medicijnen. Ibuprofen, de werkzame stof, werkt ontstekingsremmend, pijnstillend en koortsverlagend. Ibuprofen wordt gebruikt bij situaties waarbij pijn op de voorgrond staat. Ook bij aandoeningen aan de gewrichten en wervelkolom en bij verschillende aandoeningen aan spieren wordt ibuprofen gebruikt. 

Vicks Vaporub

Vicks Vaporub wordt gebruikt om verlichting te geven bij verkoudheidsklachten of griep. Vicks Vaporub is een zalf van meerdere vluchtige oliën en aromtische stoffen. Vicks vaporub werkt na inhaleren van dampen via de neus. Deze dampen komen vrij door lichaamswarmte (na smeren op borst en rug) of door ermee te stomen met heet water. De werkzame stoffen in vicks vaporub zorgen ervoor dat de luchtwegen vrijer worden, waardoor je vrijer kunt ademhalen.