Menu
WINKELWAGEN

Inhalatiemiddelen

Fysiomaterialen.nl biedt u een ruim assortiment Inhalatiemiddelen aan. Deze zijn van de merken Foxx, Toco-Tholin en Vicks. Deze Inhalatiemiddelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en helpen de ademhaling te verbeteren.

Voordelen van Inhalatiemiddelen:

Deze middelen helpen de luchtwegen vrij te maken. Ze zorgen ervoor dat je een zee aan lucht krijgt en het verlicht de benauwdheid. De middelen kunt u gebruiken bij verkoudheid, benauwdheid of bij zeer droge en warme weersomstandigheden waarbij veel van een sporter gevraagd word.

Het gebruik van Inhalatiemiddelen:

De inhalatiemiddelen kunt u op verschillende manieren gebruiken. U kunt de producten gebruiken als inwrijfmiddel. Hierbij kunt u het insmeren op de huid bijvoorbeeld op de borst en rug. U zult merken dat het benauwdheidsgevoel minder word en u meer lucht krijgt. Ook kan het worden gebruikt als inhaleringsmiddel. Door bijvoorbeeld het in een bak warm water te doen en de warme dampen diep in te ademen. Er zijn nog veel meer manieren om gebruik te maken van de Inhalatiemiddelen. Voor meer informatie kijk dan op onze site. Voor vragen en advies kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Brand: Foxx Sportscare Model: 201438069
Te gebruiken tijdens sportwedstrijden onder b.v. de neus teneinde de ademhaling te verlichten.  Foxxovix is sterker dan normale produkten op dit gebied. Kan ook worden gebruikt voor massagedoeleinden. Een beetje foxxovix in de knieholte helpt kramp te voorkomen...
€ 7,09
Excl. BTW:€ 6,50
Brand: Foxx Sportscare Model: 3648
Polar oil is een pure japanse plantenolie voor gebruik tijdens sporten. Een druppeltje onder de neus aangebbracht, of op een dextrotab of suikerklontje ingenomen, geeft direkt een “zee aan lucht”. Goed bruikbaar b.v. Tijdens zaalwedstrijden, tijdens zeer droge, warme weersomstandigheden of wedstrijd..
€ 7,50
Excl. BTW:€ 6,20
Brand: Toco-Tholin Model: 3811
Het unieke familie-recept is gebaseerd op 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De positieve kracht van deze oliën is al duizenden jaren bekend en beschreven in vele boeken over planten en kruiden. Etherische oliën zijn ontspannend en positief voor lichaam ..
€ 4,78
Excl. BTW:€ 3,95
Brand: Vicks Model: 3807
De Vicks inhaler geeft verlichting op de luchtwegen, om vrijer te ademen. Stop zo dikwijls als nodig in ieder neusgat en snuif diep op...
€ 4,54
Excl. BTW:€ 3,75
Brand: Vicks Model: 20143808
Vicks Vaporub zalf bestrijdt verkoudheid op twee manieren tegelijk. Ten eerste werkt Vicks via de neus. Door de lichaamswarmte ontstaan helende dampen, die, wanneer ze enkele minuten worden opgesnoven, diep doordringen in de luchtwegen en de ademhaling vereenvoudigen. Ten tweede werkt Vicks vaporub ..
€ 6,86
Excl. BTW:€ 6,29
Brand: Cai-Pan Model: 20203662
Gebruik de pepermuntolie bij stijve of overbelaste spieren of bij hoofd, nek-en rugklachten. Enkele druppels in een stoombadje helpen u om vrijer te ademen. CAI-PAN vindt zijn basis in een zuivere Japanse pepermuntolie. Pepermunt is een gewas dat daar al eeuwen wordt verbouwd. Het Japanse klimaat en..
€ 11,13
Excl. BTW:€ 9,20
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 6