Menu
WINKELWAGEN

Spieren

Model: 9999
De apparaten van Compex SP zijn de ideale hulpmiddelen om je te helpen bij het uitvoeren van je sport. De Compex SP apparaten helpen je herstellen nadat je een goede training hebt gehad. Bovendien kunnen ze helpen met het opbouwen van je spieren. Het is wetenschappelijk onderzocht dat wanneer men ee..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Model: 3645
De Reflex Spray is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De spray kan daarom gebruikt worden voor verzwikkingen, spierverrekkingen en bij stijve spieren. Maar ook bij gewrichtsblessures aan de nek of de rug zorgt de spray voor veel verlichting. Ook bij kneuzingen e..
€ 11,50
Excl. BTW:€ 10,55
Merk: Révvi Model: 20213530
De Revvi Fast Recovery geeft de spieren rust na een inspanning. Revvi Fast Recovery Revvi Fast Recovery verlicht spierverkramping en voedt haarscheurtjes tot genezing. De vermoeide spieren en pezen worden hersteld door paardenkastanje, arnica en rozemarijn...
€ 5,45
Excl. BTW:€ 4,50
Merk: Révvi Model: 20213700
Revvi Fresh Feet herstelt je vermoeide en zwaar belaste voeten.Revvi Fresh Feet gelDe frisse gel, op basis van salie, eucalyptus en kamille geeft je voeten weer kracht om verder te gaan. De Revvi Fresh Feet gel kan gebruikt worden voor, tijdens en na inspanningen, zoals sporten of fysieke banen als ..
€ 5,45
Excl. BTW:€ 4,50
Merk: Révvi Model: 202121055
De Revvi Ice Cold is zeer geschikt bij overbelaste spieren en acute blessures. De koelende gel werkt pijnstillend en vermindert spierspanning door de bloedcirculatie te stimuleren. Revvi Ice ColdDe Revvi Ice Cold koelt de spieren en pezen, en vermindert zo de pijnprikkels. De gel kan gebruikt w..
€ 5,45
Excl. BTW:€ 4,50
Merk: Révvi Model: 20213648
De Revvi Intense Hot stimuleert de doorbloeding en laat pijnlijke spieren ontspannen.Revvi Intense Hot De Intense Hot Gel wordt veel gebruikt om de spieren op te warmen voor inspanningen. Tevens wordt de warme gel ook gebruikt bij nek- en rugklachten, artrose, reuma en chronische spier- en gewr..
€ 5,45
Excl. BTW:€ 4,50
Merk: FlexPower Model: 3524
FlexPower is de nummer 1 sportcrème van Amerika en FlexPower Crème wordt gebruikt door professionals uit de NBA, NFL, MLB en NHL. In Nederland is FlexPower partner bij Excelsior, Red Bull Events, de Keuken Kampioen Divisie en diverse andere organisaties.FlexPower Crème FlexPower is de ver..
€ 3,33
Excl. BTW:€ 2,75
Model: 20143602
Midalgan Warm bevordert de doorbloeding met een gunstige invloed op vermoeide, stijve of overbelaste spieren en gewrichten...
€ 10,35
Excl. BTW:€ 8,55
Model: 35151
Tantum is een pijnstiller in crèmevorm. Tantum crème kan gebruikt worden bij zwellingen of pijn in spieren en gewrichten als gevolg van overbelasting of blessures. De crème is zowel pijnstillend als ontstekingsremmend. en laat een eventuele zwelling afnemen. De werkzame stof in Tantum..
€ 17,99
Excl. BTW:€ 16,50
Merk: Sportsbalm Model: 36222021
Hot Muscle Balm is een spierverwarmer die helpt bij extreem koude omstandigheden. Een keer inwrijven met Sportsbalm Hot Balm biedt een dag voldoende bescherming en verwarming. De Sportsbalm Hot Balm beschermt ook slecht doorbloeden lichaamsdelen zoals de knieën en achillespezen. Hot Balm wordt aanbe..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Merk: Sportsbalm Model: 3621
Medium Muscle Balm is een medium spiervermarmer die ook de huid beschermt met een waterbestendig laagje dat de poriën open laat staan. De Sportsbalm Medium Balm wordt aanbevolen bij koude en natte weersomstandigheden met temperaturen van 5 tot 10 graden.  De spierverwarming en doorbloeding verh..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Merk: Sportsbalm Model: 36232021
Mild Muscle Gel is de meest milde spierverwarmer uit de Red Series en daarom ook uitstekend geschikt voor jeugdsporters en sporters met een gevoelige huid. Sportsbalm Mild Muscle Gel wordt aanbevolen voor koele en natte weersomstandigheden met temperaturen van ca. 10°C tot 18°C. Behalve de spieren e..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Merk: Sportsbalm Model: 3624
Bronzing Muscle Oil een voorbereidingsolie die bestemd is voor milde weersomstandigheden tussen circa 19 en 30°C. Naast de functionele werking op de spieren en pezen (o.a. betere doorbloeding en zuurstofopname ) heeft de olie ook een bruinend en glanzend effect op de huid. Een echte wedstrijdolie: ‘..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Merk: Sportsbalm Model: 3625
Cooling SOS Gel is een intensief verkoelende en verzachtende massagegel. De gel bevordert de bloedcirculatie en ontspant de spieren. Cooling SOS Gel is ideaal voor de doelgerichte verzorging van vermoeide benen en voeten.Waarom Cooling SOS gel?         Sterk verko..
€ 18,50
Excl. BTW:€ 15,29
Merk: Sportsbalm Model: 36312021
Muscle Energize Oil is een voorbereidingsolie voor soepele spieren bij training en sportprestatie in milde en warme weersomstandigheden tussen circa 19 en 30°C. Naast het bevorderen van een doelmatige doorbloeding helpt Sportsbalm Muscle Energize Oil melkzuurvorming in de spieren te vertragen.Wa..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Merk: Sportsbalm Model: 3626
Sportsbalm Muscle Repair Lotion ondersteunt het herstel van beschadigd spierweefsel na zware inspanning. De lotion dringt diep door in de probleemzones en brengt daar de doorbloeding weer op gang, waardoor de spieren sneller hun oorspronkelijke vermogen terug hebben. Vochtinbrengende en niet vette M..
€ 18,50
Excl. BTW:€ 15,29
Merk: Toco-Tholin Model: 3619
Toco-Tholin Balsem Warm is een warme balsem voor de verzorging van spieren en gewrichten. De balsem bevat etherische oliën die bij het aanbrengen direct worden opgenomen door de huid en zorgen voor de doorbloeding in de spieren en een warmtegevoel op de huid. Voor een natuurlijke en snellere afvoer ..
€ 22,69
Excl. BTW:€ 18,75
Merk: Toco-Tholin Model: 3620
Zij bevorderen de doorbloeding IN de spieren en zorgen daarbij ook voor een warmtegevoel op de huid! Toco-tholin balsem Heet is uiteraard heter dan Balsem Warm maar maar blijft ook langer warm. Enkele voordelen van deze balsems: De etherische oliën bevorderen de doorbloeding IN de spieren wat helpt ..
€ 22,69
Excl. BTW:€ 18,75
Merk: Toco-Tholin Model: 3617
Dit is een Milde Balsem in een pot van 35 ml. voor de verzorging van spieren en gewrichten en gebaseerd op de TOCO-THOLIN druppels, ook wel "Het goede oude huismiddel!". Ingekapseld in de balsem, verdampen de etherische oliën minder snel. Ook kan op deze manier een groter oppervlak van de huid berei..
€ 5,31
Excl. BTW:€ 4,39
Merk: Toco-Tholin Model: 20143618
Deze Balsem Speciaal is vervaardigd volgens een Oosterse formule en te koop in een pot van 50 en 250 ml. Voor de verzorging van spieren en gewrichten wordt deze balsem ook veel gebruikt in de sportverzorging. Balsem Speciaal is Extra Sterk en daarom wordt aangeraden dat mensen met een gevoelige huid..
€ 9,00
Excl. BTW:€ 7,44
Merk: Biofreeze Model: 3307
De Biofreeze pomp is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De koelgel kan gebruikt worden bij kneuzingen, krampen, verzwikkingen, spierverrekkingen en bij spierpijn, maar ook bij gewrichtsblessures aan de nek of de rug zorgt de gel voor veel verlichting. De&nbs..
€ 28,89
Excl. BTW:€ 26,50
Merk: Biofreeze Model: 33100
De Biofreeze pomp is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De koelgel kan gebruikt worden bij kneuzingen, krampen, verzwikkingen, spierverrekkingen en bij spierpijn, maar ook bij gewrichtsblessures aan de nek of de rug zorgt de gel voor veel verlichting. De Bi..
€ 54,45
Excl. BTW:€ 49,95
Merk: Biofreeze Model: 3309
Biofreeze roller is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De verkoelende gel kan daarom gebruikt worden voor verzwikkingen, spierverrekkingen en bij spierpijn. Maar ook bij gewrichtsblessures aan de nek of de rug zorgt de verkoelende gel voor veel verlichting. Ook ..
€ 9,49
Excl. BTW:€ 8,71
Merk: Biofreeze Model: 3308
Biofreeze is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De coolgel kan daarom gebruikt worden voor verzwikkingen, spierverrekkingen en bij spierpijn. Maar ook bij gewrichtsblessures aan de nek of de rug zorgt de gel voor veel verlichting. Ook bij kneuzingen en kram..
€ 9,19
Excl. BTW:€ 8,43
Merk: Ice Power Model: 3313
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen, reumatische pijnen, artrose, sportblessures, jeuk (insectenbeten), verkoudheid en hoofdpijn/migraine. Ice Power cold gel 400 ml is te gebruiken voor..
€ 31,61
Excl. BTW:€ 26,12
Merk: Ice Power Model: 3312
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen, reumatische pijnen, artrose, sportblessures, jeuk (insectenbeten), verkoudheid en hoofdpijn/migraine. Ice Power cold gel Roller is te gebruiken voor..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Merk: Ice Power Model: 20153311
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen, reumatische pijnen, artrose, sportblessures, jeuk (insectenbeten), verkoudheid en hoofdpijn/migraine. Ice Power cold gel is te gebruiken vooraf, tij..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Merk: Ice Power Model: 3314
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen, reumatische pijnen, artrose, sportblessures, jeuk (insectenbeten), verkoudheid en hoofdpijn/migraine. Ice Power Cold Spray is te gebruiken vooraf, t..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: Ice Power Model: 3316
Ice Power Plus Cold Gel verlicht pijn, ontsteking en zwellingen snel en effectief. Daarnaast vermindert het spanning in de spieren. Naast de vaste ingrediënten menthol en eucalyptus is er ook MSM toegevoegd. MSM is een lichaamseigen stof dat voorkomt in onze spieren, huid en beenderen. MSM bevo..
€ 19,60
Excl. BTW:€ 16,20
Model: 35221
Sportgel Ice Lavit 75 ml is onmisbaar in iedere sporttas of huishoudlade. Door zijn veelzijdigheid is Sportgel Ice Lavit in te zetten bij allerlei klachten en kwaaltjes. Laat u overtuigen door de kracht van JHP-olie en Arnica.Sportgel Lavit is een preparaat dat voor verschillende doeleinden gebr..
€ 7,97
Excl. BTW:€ 6,59
Merk: FIT Model: 35136
Voordelig FIT producten inslaan? Dan is het FIT Actiepakket zeker een aanrader. Het pakket bevat drie eenheden van FIT Sportbalsem, namelijk: 500, 100 en 10 ml. Daarnaast ontvangt u bij bestelling van het FIT Actiepakket ook nog een fles FIT Massageolie van 500 ml. Met het FIT Actiepakket bespa..
€ 66,42
Excl. BTW:€ 54,89
Merk: FIT Model: 3513
F.I.T. Sportbalsem is zo samengesteld dat het snel in het aangedane gebied wordt opgenomen en de doorbloeding stimuleert. Eén van de ingrediënten heeft de eigenschap om, zodra deze het getraumatiseerde gebied heeft bereikt, de afvalstoffen (cytokinen) af te breken. De afvalstoffen hebben een grote a..
€ 11,19
Excl. BTW:€ 9,25
Merk: FIT Model: 35135
F.I.T. Sportbalsem is zo samengesteld dat het snel in het aangedane gebied wordt opgenomen en de doorbloeding stimuleert. Eén van de ingrediënten heeft de eigenschap om, zodra deze het getraumatiseerde gebied heeft bereikt, de afvalstoffen (cytokinen) af te breken. De afvalstoffen hebben een grote a..
€ 41,08
Excl. BTW:€ 33,95
Merk: Röwo Model: 26441
Door de speciale formulering met menthol en muntolie creëert de Rowo Magnesium Forte Gel een intens gevoel van kou.Gebruik Rowo Magnesium Forte Gel:De Forte Cel met hoge concentratie magnesium voor doelgerichte ontspanning  na inspanning. Rowo magnesium Forte geeft een intens koud gevoel, ..
€ 12,45
Excl. BTW:€ 10,29
Merk: Biofreeze Model: 3306
De Biofreeze Pompflacon 3.785 ml is gevuld met Biofreeze gel. De Biofreeze gel wordt gebruikt voor verkoeling bij gewricht- en spierblessures. De Biofreeze jerrycan met pomp wordt het meest gebruikt door de professionele gebruiker. De grote verpakking van de Biofreeze Pompflacon 3.785 ml bevorde..
€ 129,95
Excl. BTW:€ 119,22
Merk: Röwo Model: 35102021
De Rowo Sportgel bevat o.a. Japanse munt olie en Arnica Montana, het bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen. De rowo Sportgel werkt ontspannend. Rowo werkt verkoelend bij kneuzingen, spier- en peesirritaties, verrekkingen, gewichtspijnen, hoofdpijn en koortslip. De Rowo gel ..
€ 8,27
Excl. BTW:€ 7,59
Merk: Röwo Model: 35101
De Rowo Sportgel Spray bevat o.a. Japanse munt olie en Arnica Montana, het bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen. De Rowo Sportgel Spray werkt ontspannend. Rowo werkt verkoelend bij kneuzingen, spier- en peesirritaties, verrekkingen, gewichtspijnen, hoofdpijn en koortslip. ..
€ 7,60
Excl. BTW:€ 6,97
Merk: Perskindol Model: 3607
Perskindol Active Fluid is een oplossing met specifieke eigenschappen die de door- bloeding vóór, tijdens en na fysieke inspanning bevordert.Perskindol Active Fluid is een niet vette oplossing die snel in de huid trekt en eerst een verkoelende invloed heeft en daarna verwarmt.Ideaal vo..
€ 11,19
Excl. BTW:€ 9,25
Merk: Perskindol Model: 3604
Perskindol Active Gel is een product met specifieke eigenschappen die de doorbloeding vóór, tijdens en na fysieke inspanning bevordert.Perskindol Active Gel is niet vet, trekt snel in de huid en heeft eerst een verkoelende invloed en verwarmt daarna.Ideaal voor..
€ 11,19
Excl. BTW:€ 9,25
Merk: Perskindol Model: 3605
Perskindol Active Spray is voor opwarming van spieren en voor vermoeide, vastzittende spieren. De Perskindol Spray koelt eerst voor een aangename verzachting. Hierna verwarmt Perskindol voor een intensieve doorbloeding. De plantaardige bestanddelen van de Perskindol Active Spray worden direct door d..
€ 11,19
Excl. BTW:€ 9,25
Merk: Perskindol Model: 3608
Perskindol Cool Gel is een gel met specifieke eigenschappen ter ondersteuning van het herstel na sportblessures.Perskindol Cool Gel heeft een verkoelende invloed en is verzachtend.Toepassingen Perskindol Cool Gel:bij (sport)blessures bij belaste, gevoelige en vermoeide spi..
€ 10,59
Excl. BTW:€ 8,75
Model: 36031
Warme, comfortabele remedie. Heb je vastzittende of stijve spieren na het sporten of bij het opstaan, dan is Tijgerbalsem Rood de beste keuze. Zeer effectief voor de verzorging van gevoelige spieren. Breng de balsem aan op de huid en haar warme, verzachtende en verzorgende invloeden werken snel. Je ..
€ 10,16
Excl. BTW:€ 8,40
Model: 3603
Verkoelende en verzachtende balsem die zowel voor soepele spieren als op de slapen of onder de neus te gebruiken is. Tijgerbalsem Wit heeft een verzachtende invloed op het hoofd wanneer je het op de slapen aanbrengt. Breng het onder de neus aan om vrijer te ademen. Doe wat Tijgerbalsem Wit op je bui..
€ 10,16
Excl. BTW:€ 8,40
Merk: VSM Model: 35092021
Spiroflor SRL crème is een homeopathisch geneesmiddel. Spiroflor is geschikt voor gebruik bij spierpijn en gewrichtspijn, een stijve nek of stijve rug, rugpijn of spit en pijn door kneuzing, verrekking of overbelasting van spieren...
€ 11,28
Excl. BTW:€ 10,35
Merk: VSM Model: 3508
Gebruik Spiroflor (Warm) na het sporten bij zwaar belaste, gevoelige en stijve spieren en pezen. De plantaardige bestanddelen bevorderen de doorbloeding en helpen bij een sneller herstel van spieren en pezen na sport. Bovendien zorgt het warmtecomponent voor een weldadig en ontspannen gevoel. ..
€ 11,28
Excl. BTW:€ 10,35
Model: 3641
OMSCHRIJVING Hot stick is een stick die voor aangename warmte zorgt. EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES Hot stick veroorzaakt roodheid van de huid en plaatselijk een aangename warmte.  Uitsluitend te gebruiken op onbeschadigde huid. INDICATIES / TOEPASSING Voor spieraandoeningen  Voor..
€ 10,47
Excl. BTW:€ 8,65
Merk: Chemodis Model: 3507
Traumadol is een goede verzorgende, snel in de huid trekkende arnica-creamgel. Deze gel is zeer geschikt voor de verzorging van blessures zoals blauwe plekken, gevoelige spieren, kneuzingen en verzwikkingen. De tube Traumadol heeft een inhoud van 100 ml...
€ 10,10
Excl. BTW:€ 8,35
Merk: Aysun Model: 4122
Magnesium is een mineraal wat het lichaam veel nodig heeft en wat in onze dagelijkse voeding vaak te weinig aanwezig is. Magnesium wordt beter door de huid opgenomen dan oraal. Gebruik de Magnesium Spray op de pijnlijke spier of het gevoelige gewricht en smeer het rustig uit. De Magnesium Spray heef..
€ 14,82
Excl. BTW:€ 12,25
Merk: Van der Pluym Model: 20143640
Gewrichtsolie, voorheen Multi olie Van der Pluym, wordt toegepast voor het soepel houden van uw spieren en gewrichten...
€ 14,96
Excl. BTW:€ 12,36
Merk: Van der Pluym Model: 20143639
Spierolie van der Pluym wordt toegepast voor het soepel houden van gevoelige, vastzittende en stijve spieren. De olie zorgt voor een goede doorbloeding. ..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: Advil Model: 3516
Advil Gel Voor soepele spieren en gewrichten. Advil Gel is een heldere gel die reukloos is en niet plakt. Ter verzorging van spieren en gewrichten. Advil Fast Free Gel wordt snel geabsorbeerd door de huid en dringt diep door in spieren en gewrichten. Advil Fast Free Gel is reukloos en plakt niet...
€ 9,08
Excl. BTW:€ 7,50
Merk: Bes-t Model: 3518
BES-T AMINO POWER verhoogt de toename van kracht en energie door een betere beschikbaarheid van zuurstof en voedingsstoffen. Hierdoor neemt het prestatievermogen toe. Product op de gewenste lichaamsdelen aanbrengen en inmasseren, tot het volledig door de huid is opgenomen. Trainingsdagen: 20 minuten..
€ 26,50
Excl. BTW:€ 21,90
Merk: Cai-Pan Model: 3633
CAI-PAN Mint Massage Creme Plus bevat 35 % biologisch geteelde Japanse pepermuntolie. De Mint Massage Creme heeft een verkoelende, ontspannende en verzachtende werking. CAI-PAN Mint Massage Creme bevordert het natuurlijk herstel door het stimuleren van de doorbloeding in spi..
€ 17,24
Excl. BTW:€ 14,25
Merk: Cai-Pan Model: 36352021
Gebruik de pepermuntolie bij stijve of overbelaste spieren of bij hoofd, nek-en rugklachten. Enkele druppels in een stoombadje helpen u om vrijer te ademen. CAI-PAN vindt zijn basis in een zuivere Japanse pepermuntolie. Pepermunt is een gewas dat daar al eeuwen wordt verbouwd. Het Japanse klimaat en..
€ 11,13
Excl. BTW:€ 9,20
Merk: Cai-Pan Model: 3634
Met de roller Cai-pan mintstift brengt u pepermuntzalf eenvoudig aan op de huid waar dat nodig is en houdt u uw handen schoon. U steekt deze roller gemakkelijk in uw (sport)tas. De roller bevat 33% pepermuntzalf, een sterke dosis voor een snelle en verkwikkende werking...
€ 11,13
Excl. BTW:€ 9,20
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 55