Menu
WINKELWAGEN

Dry Needling

Dry Needling is een behandelmethode waarbij de therapeut door middel van een speciale methode je spieren aanprikt, zodat deze snel en langdurig ontspant. Dry Needling is anders dan acupunctuur. Bij Acupunctuur worden vaak meerdere naalden in het lichaam gezet, die daar een tijdje blijven zitten en invloed hebben op de energie in het lichaam. Dry Needling daar in tegen word gebruik gemaakt van een naald waarmee kortdurend de spier wordt geprikkeld.

Waarom Dry Needling?

Dry Needling helpt om van spierpijn en stijfheid af te komen. Ook helpt het tegen tintelingen, hoofdpijn, duizeligheid, pijnontwijkend gedrag en voorkomt het bewegingsbeperkingen in bijbehorende gewrichten. Dit doen ze door op specifieke punten te prikken ook wel de zo geheten triggerpoints genoemd. Dit zijn kleine verkrampingen in de spier die dus pijn in de spier, zenuwbanen en lichaamsdelen kunnen zorgen.

Alternatief voor Dry Needling:

Wat ook helpt tegen de triggerpoints zijn de Massagebal hard en de Triggerpoint Massage bal. Deze kunnen ook gebruikt worden op moeilijk bereikbare lichaamsregio’s te masseren. Je kunt hierbij denken aan de nek, rug, schouders, heup, borst of onderbeen. Door de bal een paar seconden druk uit te laten voeren op de spier zal de vorm zich aanpassen en zal de spier ontspannen voor optimale massage.

Model: 20144901
De Agupunt Naalden van het merk APS zijn geschikt voor Dry Needling. De naald van Agupunt (Agu Punt) wordt dan ingebracht in een bepaalde spier. Agupunt is niet geschikt voor de klassieke acupunctuur behandelingen. Er wordt met de Agupunt Naalden dus geen medicatie geïnjecteerd, maar er wordt enkel ..
€ 8,47
Excl. BTW:€ 7,00
Brand: Klinion Model: 4833
Met het volledige assortiment Klinion Easy Care naaldencontainers kunt u efficiënt en vooral veilig te werken. De naaldencontainer voldoet aan de Europese normen die geldend zijn in Nederland en hebben een UN-keurmerk. Klinion Easy Care afvalcontainers zijn speciaal ontworpen voor zi..
€ 2,12
Excl. BTW:€ 1,75
Model: 5834
De Massagebal Hard is een klein rubber balletje met een diameter van 6 cm. De Massagebal Hard is uitstekend te gebruiken om triggerpoints te behandelen.  De Massagebal Hard is per stuk te verkrijgen en in een zak van 25 stuks...
€ 2,72
Excl. BTW:€ 2,25
Model: 201449001
Seirin naalden bestellen? Seirin J type zijn zeer dunne naalden met een tube. Met de gegroefde tube heb je een goede grip waarmee je naald nauwkeurig en gemakkelijk kunt positioneren. Door seirin naalden te bestellen, zorg je voor een pijnvrije behandeling. Seirin Type J zijn gemaakt van roestvrij s..
€ 11,07
Excl. BTW:€ 9,15
Model: 5833
Met de TriggerPoint Massage Ball MB1 kunt u nu ook de moeilijk bereikbare lichaamsregio’s masseren. Hierbij kan er gedacht worden aan de rug, nek, schouders, heup, borst of onderbeen. Door de bal een paar seconden druk uit te laten voeren op de spier zal de vorm zich aanpassen en zal de spier ont..
€ 19,90
Excl. BTW:€ 16,45
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 5