Menu
WINKELWAGEN

Cursussen en Workshops

Fysiomaterialen organiseert ook Cursussen en Workshops voor onder andere sportmasseurs en fysiotherapeuten. Door middel van theorie en praktijk ontdekt en leert u nieuwe dingen in uw vakgebied. Fysiomaterialen werkt vaak samen met professionals, zoals de fysiotherapeuten van Ajax en PSV. Houdt deze pagina goed in de gaten voor de laatste cursussen en workshops die wij organiseren. Mocht u willen deelnemen aan een cursus, meld u dan aan via de site of neem contact met ons op via de mail of telefoon. 

Model: 5223
Fysiomaterialen.nl organiseert, in samenwerking met Fysiotape, een tweedaagse cursus. De Cursus Fascial, Treatment Concept  biedt de cursist de mogelijkheid om de kennis van elastisch tapen te vergroten in combinatie met anderen behandeltechnieken. Naast het tapen is aandacht voor Cupping,..
€ 345,00
Excl. BTW:€ 345,00
Model: 5220
In samenwerking met BSN Medical organiseren wij een nieuwe cursus "Functioneel Tapen met Leukotape K". De cursus staat onder leiding van Cees van der Linden, voormalig fysiotherapeut van PSV. De cursus zal bestaan uit een theoretisch - en praktijk gedeelte. In het praktijk gedeelte..
€ 55,00
Excl. BTW:€ 55,00
Model: 5222
Fysiomaterialen.nl organiseert, in samenwerking met Fysiotape, een tweedaagse cursus. Door middel van diverse casussen leert u zeer veel eigenschappen en toepassingsmogelijkheden van Medical Tape. Wilt u deelnemen aan deze tweedaagse cursus? Meld u dan aan via de site (bestellen) of stuur een mail m..
€ 345,00
Excl. BTW:€ 345,00
Model: 5221
Mediart-Judan Medical organiseert in samenwerking met BSN Medical, een workshop Sportrevalidatie. Docenten: Frank van Deursen (Fysiotherapeut Ajax) en Karien Mous (BSN). Wilt u deelnemen? Meld u aan via de site (door te bestellen) of stuur een mail met uw gegevens. U kunt ook telefonisch contac..
€ 50,39
Excl. BTW:€ 46,23
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 4