Menu
WINKELWAGEN

Sportverzorging

Ons assortiment sportverzorging bestaat uit verzorgingskoffers, verzorgingstassen en waterzakken. Daarnaast hebben we binnen het assortiment sportverzorging ook sportvoeding en sportdrank. Ook sportcompressiekleding zoals de liesbroek valt binnen ons assortiment sportverzorging. 

Liesbroek

De liesbroek is een must have voor iedere sporter die meer ondersteuning nodig heeft aan zijn of haar lies, dij of hamstring. De liesbroek zorgt ervoor dat uw spieren warm blijven en stimuleert de doorbloeding. Het comfort van de liesbroek is uitstekend en de liesbroek voorkomt en beschermt bij blessures. 

Rowo sportgel

Rowo sportgel is een sportgel die verkoelend, opwekkend en huidvriendelijk werkt. Rowo sportgel bevat japanse muntolie en arnica montana. Rowo sportgel activeert vermoeide en zware benen, voorkomt vroegtijdige vermoeidheid tijdens sporten en werken. Rowo sportgel werkt preventief tegen spierpijn, verkoelend bij tennisarm, kneuzingen en verrekkingen. Ook vermindert Rowo sportgel de jeuk en koelt bij insectensteken.