Menu
WINKELWAGEN

Triggerpoint The Grid X STK Zwart

Triggerpoint The Grid X STK Zwart
-10 %
Triggerpoint The Grid X STK Zwart
  • Model: 58342
Products Sold: 3
Product Views: 1045
€ 35,95
€ 39,94
Excl. BTW: € 29,71

De GRID STK en GRID STK X zijn de nieuwste innovaties op het gebied van foam rolling. Deze unieke ‘hand held foam rollers’ zijn gemaakt om ook staand of zittend te kunnen masseren en zo lichte pijn en beperkingen te verhelpen. De GRID STK is voorzien van het gepatenteerde GRID oppervlak, wat zorgt voor diepe massage en optimale bloedcirculatie De AcuGRIP handles zorgen voor de juiste grip om de te behandelen zones gericht aan te pakken.

  • Handig formaat, perfect voor de sportschool, kantoor of onderweg.
  • Gepatenteerde 3-dimensionale GRID oppervlak, dat het gevoel van de hand imiteert.
  • AcuGRIP handles voor de juiste grip en gerichte behandeling.
  • Waterbestendig.
  • Eenvoudig schoon te maken.

De GRID STK is een evolutie op het gebied van foam rolling. We hebben de techniek van de GRID foam roller -bekend vanwege zijn vernieuwende benadering van foam rolling- vertaald naar een “hand held” model. De GRID STK heeft als uniek kenmerk dat de foam rolling technieken niet meer op de vloer hoeven te worden uitgevoerd. Met de GRID STK kan iedereen, ook iemand die niet in staat is om oefeningen op de grond uit te voeren pijn en beperkingen behandelen.

Het verschil tussen The Grid STK en The Grid STK X zit hem in de stevigheid van de roller. The Grid STK X is iets steviger waardoor je meer druk kunt zetten.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren