Menu
WINKELWAGEN

Reflex Spray 130 ml

Reflex Spray 130 ml
Reflex Spray 130 ml
€ 11,50
Excl. BTW: € 10,55
  • Model: 3645
Products Sold: 3960
Product Views: 13510

De Reflex Spray is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De spray kan daarom gebruikt worden voor verzwikkingen, spierverrekkingen en bij stijve spieren. Maar ook bij gewrichtsblessures aan de nek of de rug zorgt de spray voor veel verlichting. Ook bij kneuzingen en krampen is de weldadige warmte van Reflex Spray de oplossing.

Reflexspray

De spray komt oorspronkelijk uit Spanje, maar het product heeft inmiddels ook buiten de landsgrenzen aan populariteit en bekendheid terrein gewonnen. U kunt daarom inmiddels ook in Nederland de spray kopen. De spuitbussen van de Reflexspray zijn vanwege de opvallende kleuren en unieke verpakking voor veel mensen erg herkenbaar. De inhoud van een bus Reflexspray is 130 ml. Een alternatief voor de Reflex spray is de Perskindol Active Spray, die u ook binnen Fysiomaterialen.nl kunt vinden.

Reflex Spray Kopen

Reflex Spray kopen doet u bij Fysiomaterialen.nl. De Reflex Spray kunt u zowel voor of na het sporten gebruiken. Heeft u last van een stijve nek of lumbago? 

Reflex Spray kopen? Bestel snel en gemakkelijk via Fysiomaterialen.nl

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Perskindol Active Spray is voor opwarming van spieren en voor vermoeide, vastzittende spieren. De Perskindol Spray koelt eerst voor een aangename verz..
€ 11,19
Excl. BTW:€ 9,25
OMSCHRIJVING Hot stick is een stick die voor aangename warmte zorgt. EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES Hot stick veroorzaakt roodheid van de huid en pl..
€ 10,47
Excl. BTW:€ 8,65
Medium Muscle Balm is een medium spiervermarmer die ook de huid beschermt met een waterbestendig laagje dat de poriën open laat staan. De Sportsbalm M..
€ 13,01
Excl. BTW:€ 10,75
Hot Muscle Balm is een spierverwarmer die helpt bij extreem koude omstandigheden. Een keer inwrijven met Sportsbalm Hot Balm biedt een dag voldoende b..
€ 13,01
Excl. BTW:€ 10,75
Deep Heat Spray 150 ml is een effectieve pijn verlichtende spray. De Deep Heat Spray is te gebruiken bij stijfheid en spierpijn.Deep Heat SprayDe ver..
€ 10,89
Excl. BTW:€ 9,00
Curetape is een zeer populair merk medical tape. Curetape is een elastische tape die latexvrij is en voorzien van het TUV kwaliteitskeurmerk. Curetape..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 9,13
Porotape is de sporttape van Lohmann & Rauscher, enerzijds geschikt voor partiële fixatie met steun- en ontlastingsfunctie bij gewrichten, pezen, ..
€ 3,22
Excl. BTW:€ 2,95
Gazofix is een huidkleurig en op zichzelf klevend rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en met goede ondersteunende eigenschappen. Het mate..
€ 2,34
Excl. BTW:€ 2,15
Een compressiewindsel dient het ontstaan van veneuze of geringe lymfatische zwelling te verhinderen, maar tevens bestaande odeem reduceren. Compridur ..
€ 6,65
Excl. BTW:€ 6,10
Tork Premium zeep is ideaal voor het wassen van de handen in bijvoorbeeld wasruimten in kantoren, hotels, restaurants en openbare ruimten. Tork Soap i..
€ 11,19
Excl. BTW:€ 9,25
De Unicura Handzeep pomp is hygiënisch, zuinig en handig in gebruik. Het reinigt de huid en houdt deze zacht en soepel. Het bevat ook een anti-bacteri..
€ 3,33
Excl. BTW:€ 2,75
Algemeen Advil Liquid-Caps werkt tot 2 maal sneller dan gewone ibuprofen tabletten doordat de werkstof vloeibaar is verpakt in een gel-capsule, die sn..
€ 9,10
Excl. BTW:€ 8,35
De Vicks inhaler geeft verlichting op de luchtwegen, om vrijer te ademen. Stop zo dikwijls als nodig in ieder neusgat en snuif diep op...
€ 4,54
Excl. BTW:€ 3,75
Tantum is een pijnstiller in crèmevorm.Tantum crème kan gebruikt worden bij zwellingen of pijn in spieren en gewrichten als gevolg van overbelasti..
€ 17,99
Excl. BTW:€ 16,50
Voltaren gel bevat als werkzaam bestanddeel diclofenac. Diclofenac is een ontstekingsremmende pijnstiller. Op de huid is het te gebruiken bij spierpij..
€ 11,83
Excl. BTW:€ 10,85
FlexPower is de nummer 1 sportcrème van Amerika en FlexPower Crème wordt gebruikt door professionals uit de NBA, NFL, MLB en NHL. In Nederland is..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Midalgan Warm bevordert de doorbloeding met een gunstige invloed op vermoeide, stijve of overbelaste spieren en gewrichten...
€ 9,74
Excl. BTW:€ 8,05
Hot Muscle Balm is een spierverwarmer die helpt bij extreem koude omstandigheden. Een keer inwrijven met Sportsbalm Hot Balm biedt een dag voldoende b..
€ 13,01
Excl. BTW:€ 10,75