Menu
WINKELWAGEN

Röwo Hirschtalgcreme 100 ml

Röwo Hirschtalgcreme 100 ml
Röwo Hirschtalgcreme 100 ml
€ 9,86
Excl. BTW: € 8,15
Products Sold: 227
Product Views: 10999

Hirschtalgcreme is een oud bewaard recept voor de verzorging van de huid en de voet. Perfect bij schaafwonden, voorkoming van eeltvorming, kloven en blaren. 100ml

RÖWO Hirschtalgcreme 100ml

RÖWO Hirschtalgcreme met vitamine E en D-panathenol beschermt en verzorgt de huid bij zware belasting of wrijving.. Rowo Hirschtalgcreme werkt perfect als alternatief voor pleisters of tape. Fungeert als een tweede huid-laag wanneer aangebracht op de beschadigde of te beschermen huid. Perfect bij schaafwonden, voorkoming van doorligplekken, eeltvorming, kloven en blaren.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
De Rowo Sportgel bevat o.a. Japanse munt olie en Arnica Montana, het bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen. De rowo Sportgel..
€ 8,27
Excl. BTW:€ 7,59
Calendulan zalf is een homeopathisch geneesmiddel, dat wordt toegepast bij lichte verwondingen zoals schaafwonden en snijwonden, huidirritatie en oppe..
€ 6,43
Excl. BTW:€ 5,90
Schmidt warmte kompres is geschikt voor permanent en intensief gebruik. Het kompres is gevuld met paraffine. Verwarming d.m.v. au bain marie. Houdt ze..
€ 22,96
Excl. BTW:€ 21,06
MSD Band Loops zijn klein maar evengoed zeer effectief inzetbaar bij het stretchen of versterken van de spieren.Kopen van de MSD Band Loops:D..
€ 2,66
Excl. BTW:€ 2,20
Nestosyl is zeer geschikt bij insectenbeten, maar heeft een veel bredere toepassing. Nestosyl bevat Pramocaine, hetgeen plaatselijk pijn- en jeukverli..
€ 10,08
Excl. BTW:€ 9,25
Toco-Tholin druppels bestaat uit 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De Toco-Tholin druppels zijn ontspan..
€ 5,08
Excl. BTW:€ 4,20
De werkzame stoffen in Antigrippine zijn paracetamol en coffeïne. In Antigrippine zit verder vitamine C (ascorbinezuur). Paracetamol werkt pijnstillen..
€ 5,07
Excl. BTW:€ 4,65
Iedereen heeft er wel eens last van. Brandend maagzuur, maagpijn, misselijkheid en een vol gevoel. Wij bieden voor u de oplossing.Gebruik van Renn..
€ 4,20
Excl. BTW:€ 3,85
Algemeen Advil Liquid-Caps werkt tot 2 maal sneller dan gewone ibuprofen tabletten doordat de werkstof vloeibaar is verpakt in een gel-capsule, die sn..
€ 10,25
Excl. BTW:€ 9,40
De Premier Socktape is ontwikkeld ‘voor sporters door sporters’. Deze kousentape maakt gebruik van een speciale lijm die niet alleen voor een goede he..
€ 4,59
Excl. BTW:€ 3,79
Houder hot-cold pack met klittenband. Ideaal voor het snel aanbrengen en vasthouden van een hot/cold pack. Binnenin de houder is een isolerende laag a..
€ 4,17
Excl. BTW:€ 3,45
Röwo basis massageolie is een neutrale olie met Bisabolol, met uitstekende massage eigenschappen: prikkelvrij, contactintensief, huidvriendelijk, laat..
€ 21,18
Excl. BTW:€ 17,50
Röwo Sport Massageolie 1 liter zorgt voor perfect grip, terwijl de massage niet ruw wordt. De Rowo Liprosens olie is perfect voor het masseren va..
€ 22,95
Excl. BTW:€ 18,97
Röwo Thermo Olie is een massageolie met een verwarmende werking. Deze olie is ideaal ter ondersteuning van de warming-up en het st..
€ 25,71
Excl. BTW:€ 21,25
Door de speciale formulering met menthol en muntolie creëert de Rowo Magnesium Forte Gel een intens gevoel van kou.Gebruik Rowo Magnesium Forte Ge..
€ 13,92
Excl. BTW:€ 11,50
De Rowo Sportgel bevat o.a. Japanse munt olie en Arnica Montana, het bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen. De rowo Sportgel..
€ 8,27
Excl. BTW:€ 7,59
De Rowo Sportgel Spray bevat o.a. Japanse munt olie en Arnica Montana, het bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen. De Rowo Sp..
€ 7,60
Excl. BTW:€ 6,97
Röwo Doseerpomp 1 liter is een speciale pomp voor de 1 liter flacons van de Röwo Massage Oliën. Deze biedt een praktische toepassing van de ..
€ 5,99
Excl. BTW:€ 4,95
Dit zacht en comfortabel 2Toms Second Skin hydrogel verband voelt zeer natuurlijk en fris aan. Deze Second Skin wordt gebruikt ter behandeling van bla..
€ 16,13
Excl. BTW:€ 14,80
De Blarenprikkers / Bloedlancetten zijn steriel per stuk verpakt. De blarenprikkers zijn voor eenmalig gebruik.LET OP, U BESTELD DEZE PER 10!&..
€ 1,21
Excl. BTW:€ 1,00
Bij dagelijks gebruik houdt Blistex lippenbalsem je lippen in elk klimaat in topconditie. Het werkt voedend, hydraterend, verzachtend en herstellend. ..
€ 3,09
Excl. BTW:€ 2,55
Calendulan zalf is een homeopathisch geneesmiddel, dat wordt toegepast bij lichte verwondingen zoals schaafwonden en snijwonden, huidirritatie en oppe..
€ 6,43
Excl. BTW:€ 5,90
De Compeed Anti-Blaren Stick vermindert onmiddellijk en op een onzichtbare manier wrijving op de huid, om blaarvorming te helpen voorkomen. D..
€ 5,26
Excl. BTW:€ 4,35
Compeed zorgt voor een natuurlijke pijnverlichting van de blaar, om de pijn direct te stoppen. Door vocht van de huid te absorberen ontstaat een zacht..
€ 7,52
Excl. BTW:€ 6,90
Compeed op de tenen zorgt voor een natuurlijke pijnverlichting van de blaar, om de pijn direct te stoppen. Door vocht van de huid te absorberen ontsta..
€ 5,23
Excl. BTW:€ 4,80