Menu
WINKELWAGEN

Push Braces

Merk: Push Braces Model: 9802
De Push Care Enkelbrace biedt compressie rond het enkelgewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd. Deze compressie kan naar eigen behoefte worden ingesteld. De enkelbrace kent een uitstekende pasvorm en past moeiteloos in vrijwel elke schoen. Rond kwetsbare gebieden v..
€ 52,95
Excl. BTW:€ 48,58
Merk: Push Braces Model: 9803
De Push Care Kniebrace biedt compressie rondom het kniegewricht en steunt de patella. Hierdoor verbetert het stabiliteitsgevoel en ervaart de gebruiker pijnverlichting. Met de instelbare sluitingen kan de druk individueel worden bepaald. Hierdoor ervaart de gebruiker een comfortabele ondersteuning e..
€ 67,95
Excl. BTW:€ 62,34
Merk: Push Braces Model: 9805
De Push Care Nekbrace biedt goede steun aan de halswervelkolom door de anatomische vorm en het gebruik van vormvast schuim. De ondersteuning van hals en hoofd is functioneel tussen kaak en sleutelbeen, door middel van een schuim met voldoende stevigheid, zonder dat deze immobiliseert. De anatomische..
€ 42,95
Excl. BTW:€ 39,40
Merk: Push Braces Model: 9801
De Push Care Polsbrace biedt compressie rond het polsgewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd. Deze compressie kan naar eigen behoefte worden ingesteld. Het polsgewricht wordt niet geïmmobiliseerd, waardoor voldoende bewegingsvrijheid wordt behouden om activiteiten u..
€ 35,95
Excl. BTW:€ 32,98
Merk: Push Braces Model: 9804
De Push Care Rugbrace biedt pijnverlichting bij lage rugklachten door een gelijkmatig verdeelde compressie. Lokaal op de onderrug zorgt een zachte, comfortabele pelote voor een aangename druksensatie door middel van vier drukpunten. De pelote is verplaatsbaar en de compressie is naar eigen voorkeur ..
€ 89,95
Excl. BTW:€ 82,52
Merk: Push Braces Model: 9817
De Push Med Elleboogbrace biedt een traploos instelbare extensiebeperking voor het ellebooggewricht, hierdoor wordt overstrekken voorkomen. De gewenste mate van beperking is eenvoudig met één hand in te stellen. Het bandsysteem is bestand tegen hoge trekkrachten in verschillende hoeken en daarmee ze..
€ 89,95
Excl. BTW:€ 82,52
Merk: Push Braces Model: 9816
De Push Med Elleboogbrace Epi vermindert pijnklachten bij een tennis- of golferselleboog. De drukpelotte zorgt voor gerichte druk op de extensoren (tennisarm) of de flexoren (golfersarm) van de pols. Op deze wijze wordt de aanhechting van deze spieren op de elleboog ontlast. De pelotte bestaat uit e..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 45,83
Merk: Push Braces Model: 9809
De Push Med Enkelbrace biedt steun aan het enkelgewricht en is langere tijd inzetbaar op een breed scala van indicaties en gebruiksmomenten. De brace is gebaseerd op de principes van de functionele tapebandage. De mate van druk en pronatie-supinatie beperking is instelbaar en een siliconen applicati..
€ 85,95
Excl. BTW:€ 78,85
Merk: Push Braces Model: 9810
De Push Med Kniebrace biedt een hoge mate van ondersteuning aan het kniegewricht in medio-laterale richting. De knie wordt ondersteunt door 2 bladveerscharnieren die op unieke wijze de natuurlijke rotatiebeweging van de knie volgen. Hierbij wordt flexie en extensie van de knie niet gehinderd. De ban..
€ 122,51
Excl. BTW:€ 112,39
Merk: Push Braces Model: 9814
De Push Med Nekbrace biedt goede steun aan de halswervelkolom door de anatomische vorm en het gebruik van vormvast schuim. De nekbrace bevat een uitneembaar onderdeel voor aanvullende ondersteuning. Het onderdeel steunt af op het borstbeen en de kaken waardoor een effectieve ondersteuning ontstaat. ..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 59,59
Merk: Push Braces Model: 9811
De Push Med Patellabrace biedt lokale druk op de kniepees en ondersteunt de patella. Op deze manier wordt de aanhechting van de bovenbeenspier ontlast en vermindert de trekkracht op het onderbeen waaardoor pijnklachten verminderen. De pelote bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig  poly..
€ 37,50
Excl. BTW:€ 34,40
Merk: Push Braces Model: 98135
Push Med schouderbraces bieden goede immobilisatie van het schoudergewricht, zonder overmatige belasting van nek en schouders. De Push Med Schouderbrace Plus is uitgerust met een extra band over de niet-aangedane schouder. Deze band garandeert via een comfortabele ondersteuning van hand en pols, een..
€ 48,95
Excl. BTW:€ 44,91
Merk: Push Braces Model: 9807
De Push Med Polsbrace biedt een hoge mate van ondersteuning en bescherming aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken. De anatomisch gevormde baleinen limiteren de palmair en dorsaal flexie, zonder deze volledig te blokkeren. Door middel van een eenvoudig aan te leggen elastisch..
€ 69,95
Excl. BTW:€ 64,17
Merk: Push Braces Model: 9812
De Push Med Rugbrace verbetert de houding van de lumbale wervelkolom waardoor pijnklachten verminderen. Door het aanspannen van de elastische banden wordt compressie geboden waardoor de ondersteuning door de toegepaste metalen verstevigingselementen wordt versterkt. De compressie is naar eigen voork..
€ 199,95
Excl. BTW:€ 183,44
Merk: Push Braces Model: 9813
De Push Med Schouderbrace biedt een effectieve stabilisatie van de arm bij de behandeling van diverse schouderblessures. De positie kan zo worden ingesteld dat de arm optimaal wordt ondersteund. Het aantrekken van de brace is eenvoudig en is ook door de patiënt zelf gemakkelijk te doen. Ieder fixati..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 45,83
Merk: Push Braces Model: 9808
De Push Med Polsbrace Splint biedt rust aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken. De brace is eenvoudig met één hand rond de onderarm, het polsgewricht en de hand te sluiten. Een circulaire, niet-elastische verbinding zorgt ervoor dat de navormbare spalk nauw aansluit op de an..
€ 55,95
Excl. BTW:€ 51,33
Merk: Push Braces Model: 9818
De Push ortho Enkelbrace Aequi is een efficiënte enkelorthese die een goede balans biedt tussen krachtige  mechanische ondersteuning van  de instabiele enkel en draagcomfort. De rigide  ondersteuning  bevindt zich  uitsluitend aan de mediale zijde van de enkel en  heeft..
€ 79,95
Excl. BTW:€ 73,35
Merk: Push Braces Model: 9819
De Push Ortho Duimbrace CMC stabiliseert het basisgewricht van de duim (CMC) en positioneert de duim in een functionele stand. Hierdoor wordt de functie van de hand gewaarborgd, en symptomen als pijn en krachtverlies beperkt.De materiaalkeuze en de afgeronde randen garanderen optimaal draagcomfo..
€ 53,50
Excl. BTW:€ 49,08
Merk: Push Braces Model: 2872017
De Push Sports Duimbrace biedt uitkomst bij aanhoudende pijn aan de duim als gevolg van overstrekking van het middelste duimgewricht door bijvoorbeeld een bal- of skiongeval.De duimbrace stabiliseert het gewricht waardoor de betreffende gewrichtsbanden de kans krijgen om te genezen. Het duimkapj..
€ 34,95
Excl. BTW:€ 32,06
Merk: Push Braces Model: 990315
De Push Sports Elleboogbrace is dé oplossing bij een tennis- of golfersarm. Door een plotselinge te zware belasting is de peesaanhechting van de onderarmspieren aan de elleboog overbelast en pijnlijk.De elleboogbrace oefent middels een pelotte druk uit op de specifieke onderarmspieren en ontlast..
€ 22,50
Excl. BTW:€ 20,64
Merk: Push Braces Model: 990205
De Push Sports Enkelbrace 8 biedt steun bij een lichte of (vrijwel) herstelde enkelverzwikking.De elastische band, die in de vorm van een 8 rond de enkel gewikkeld wordt, stabiliseert de enkel en geeft een stevige, aangename compressie. Dit resulteert voor de gebruiker in een zeker gevoel tijden..
€ 34,95
Excl. BTW:€ 32,06
Merk: Push Braces Model: 990115
Push Sports Enkelbrace Kicx is de nieuwe ontwikkeling op gebied van de best mogelijke bescherming tegen enkelverzwikking tijdens het sporten.Zowel bij trainingshervatting als ter preventie van terugkerend enkelletsel bij enkelinstabiliteit is de Push Sports Enkelbrace Kicx uitermate geschikt. De..
€ 57,99
Excl. BTW:€ 53,20
Merk: Push Braces Model: 3172017
Een licht instabiel gevoel aan de knie? Behoefte aan extra ondersteuning tijdens sport?Restklachten na een meniscusoperatie of bandletsel? De Push Sports Kniebrace biedt uitkomst. De kniebrace ondersteunt de knie op bijzondere wijze middels bladveerscharnieren aan weerszijden van de knie. Bewegi..
€ 74,95
Excl. BTW:€ 68,76
Merk: Push Braces Model: 9903255
Pijnklachten rond de knieschijf of bij de aanhechting van de kniepees die ontstaan door geleidelijke overbelasting worden verminderd met de Push Sports Patellabrace.De veerkrachtige pelotte oefent druk uit op de kniepees en ondersteunt de knieschijf op effectieve wijze. De patellabrace drukt op ..
€ 22,50
Excl. BTW:€ 20,64
Merk: Push Braces Model: 2972017
De Push Sports Polsbrace is zeer geschikt bij aanhoudende pijn aan of lichte instabiliteit van de pols.De baleinen in de brace limiteren het buigen en strekken van de pols op een remmende manier, wat voor de gebruiker prettig aanvoelt en waardoor sporten goed mogelijk blijft. De mate van compres..
€ 34,95
Excl. BTW:€ 32,06
Merk: Push Braces Model: 3072017
Bij lichte overbelastingsklachten aan de pols is de Push Sports Polsversteviger een zeer geschikte oplossing.De polsversteviger biedt compressie en ondersteuning rond de pols waardoor pijnklachten tijdens het sporten verminderen. Door het slanke en comfortabele materiaal voelt de brace prettig a..
€ 22,50
Excl. BTW:€ 20,64
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 26