Menu
WINKELWAGEN

Porotape 3,8 cm x 10 meter

Porotape 3,8 cm x 10 meter
Porotape 3,8 cm x 10 meter
  • Model: 2404
Products Sold: 10220
Product Views: 1804
€ 3,22
Excl. BTW: € 2,95

Porotape is de sporttape van Lohmann & Rauscher, enerzijds geschikt voor partiële fixatie met steun- en ontlastingsfunctie bij gewrichten, pezen, spieren en ligamenten. Anderzijds dient het als preventief verband ter vermijding van overbelasting en blessures. Porotape wordt direct op de huid gebruikt of in combinatie met een bandage zonder kleef laag zoals Haftelast en Underwrap.  

Gebruik Porotape: 

Porotape is inelastisch, stabiel en trekvast. Het kan zowel overdwars als in lengterichting worden gescheurd, dit is handig als er variatie in lengte en breedte nodig is voor als er een smal strookje gemaakt moet worden, bijvoorbeeld voor een vingergewricht. Verder is Porotape waterafstotend, goed afrolbaar en bevat het een goed hechtende lijm. De kartelrand maakt afscheuren makkelijk en verhindert dat rafels langs de rand ontstaan.

Productsamenstelling Porotape:

100% viscose, zinkoxide-rubberlijm. Porotape® bevat in tegenstelling tot de "meeste" andere merken geen Colophonium.

In een doos zitten 12 rollen. Maar je kan ook de rollen los van elkaar bestellen. Een alternatief voor de porotape is de Porotape 2,5cm. Deze rollen zitten verpakt in een doos van 6.

 

 

 

 

 

 

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren