Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Omron HBF 508 Lichaamsvetmeter

Omron HBF 508 Lichaamsvetmeter
Omron HBF 508 Lichaamsvetmeter Omron HBF 508 Lichaamsvetmeter
Merk: Omron
€ 95,59
Excl. BTW: € 79,00
 
   - of toevoegen aan -   

De Omron HBF508 is een zeer betrouwbare lichaamsvetmeter en weegschaal in 1. Hiermee kunt u niet alleen uzelf wegen, maar u kunt ook meteen laten berekenen wat uw vetpercentage en BMI (verhouding lengte en gewicht) zijn. Die getallen vertellen u meer dan uw gewicht alleen. Voor een gezond leven is een goede balans van uw gewicht, vetpercentage en lengte belangrijk. Gelukkig berekent de slimme Omron lichaamsvetmeter deze verhoudingen ook voor u.

Berekening van vetpercentages en BMI

Om uw vetpercentages en BMI te berekenen hoeft u alleen maar uw leeftijd, geslacht en lengte in de Omron HBF508 in te voeren. Zodra de weegschaal uw gewicht meet, berekent deze aan de hand van uw gegevens automatisch uw percentage lichaamsvet en orgaanvet (visceraal vet). Ook berekent de vetmeter uw BMI (Body Mass Index). De HBF508 geeft meteen aan of uw vetpercentage en BMI laag, normaal, hoog of zeer hoog zijn ( -, 0, +, ++). Zo weet u direct of uw gewicht, lengte en vetpercentages in balans zijn.

Berekening van BMI voor kinderen

De HBF 508 personenweegschaal kan ook de BMI voor kinderen berekenen. Dat kunnen lang niet alle weegschalen met BMI-berekening. De weegschaal berekent de BMI voor kinderen vanaf 10 jaar en vanaf 100 cm.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...