Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Micropeak Peakflowmeter

Micropeak Peakflowmeter
Micropeak Peakflowmeter Micropeak Peakflowmeter
€ 22,39
Excl. BTW: € 18,50
 
   - of toevoegen aan -   

De Micropeak Peakflowmeter is een betrouwbaar instrument om de longinhoud te meten. De Micropeak Peakflowmeter is een zeer degelijk apparaat met een goede kwaliteit. De schaalverdeling wordt helder weergegeven en de Micropeak Peakflowmeter is met zijn mooie design een aanwinst voor uw praktijk. De Piekstroommeter is niet uit elkaar te halen, waardoor het mechanisme binnenin wordt beschermd. Daarnaast wordt op deze manier ook kruisbesmetting voorkomen.

Met de Micropeak Peakflowmeter is voorzien van een steriliseerbaar mondstuk, zoning strips, Peakflow registratie kaart en handleiding. De Micropeak Peakflowmeter voldoet aan de nieuwste ISO-norm (ISO23747) en helpt in de diagnose van astma, bronchitis en emphyseem. De Micropeak Peakflowmeter is een zeer handig product om thuis of op uw praktijk te hebben.

Bij de vermoedelijke diagnose van astma kan de piekstroommeter mee naar huis worden genomen om de longinhoud op verschillende tijdstippen van de dag te testen. Aan de hand van de waardes van de Micropeak Peakflowmeter kan vervolgens worden bepaald of er sprake is van astma. Voor de Piekstroommeter verkopen we ook mondstukken. Deze mondstokken zijn per 100 stuks verpakt en hebben een diameter van 30 mm, waardoor ze perfect passen op de Micropeak Peakflowmeter. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Back to Top
Loading...