Menu
WINKELWAGEN

Stabilizer Pressure Biofeedback

Stabilizer Pressure Biofeedback
Stabilizer Pressure Biofeedback
Stabilizer Pressure Biofeedback
Stabilizer Pressure Biofeedback
Stabilizer Pressure Biofeedback
Stabilizer Pressure Biofeedback
Stabilizer Pressure Biofeedback
Stabilizer Pressure Biofeedback
Stabilizer Pressure Biofeedback
  • Model: 5635
Products Sold: 5
Product Views: 1126
€ 71,09
Excl. BTW: € 58,75

Pressure Biofeedback Unit, is en eenvoudig apparaat, ontworpen door fysiotherapeuten, dat drukveranderingen meet in een met lucht gevulde drukcel.

Het toestel maakt het mogelijk om tijdens de oefening de lichaamsbewegingen te beheersen, met name de bewegingen van de wervelkolom.

  • Stabilizer is een eenvoudig apparaat, ontworpen door fysiotherapeuten, dat drukveranderingen meet in een met lucht gevulde drukcel. Het toestel maakt het mogelijk om tijdens de oefening de lichaamsbewegingen te beheersen, met name de bewegingen van de wervelkolom
  • De Stabilizer is een combinatie van een manometer en een ballon, verbonden met een drukcel.
  • Speciaal voor oefeningen die gericht zijn op de bescherming en stabilisatie van gewrichten, wat belangrijk is bij de preventie en behandeling van pijn in de onderrug en nek.
  • De Stabilizer wordt gebruikt om de beweging van het lichaam tijdens de oefening te controleren en om feedback te verstrekken. Dit zorgt ervoor dat men doeltreffend oefent, zodat de rug- en nekpijn verminderen. Perfect apparaat voor stabilisatie-oefeningen.
  • Het analoge meetbereik van de Stabilizer is 0 tot 200 mmHg met een nauwkeurigheid van +/- 3 mmHz druk.
  • Knijp in de ballon om de bloeddrukmeter op te pompen en draai het ventiel open om de bloeddrukmeter te ontluchten.
  • Incl. handleiding.
  • Garantie: 3 maanden

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Een volautomatische bloeddrukmeter met eenvoudige eenknopsbediening voor gebruik thuis en in de spreekkamer. Voorzien van een groot display voor een m..
€ 99,83
Excl. BTW:€ 82,50
De saturatiemeter of pulse-oximeter 50D2 Compleet is een meetinstrument in de vorm van een vingerclip. Met deze clip meet je de hoeveelheid zuurstof i..
€ 48,34
Excl. BTW:€ 39,95
Een rolcentimeter met een lengte van 150 cm...
€ 2,72
Excl. BTW:€ 2,25
Vanaf nu kun je al je tijden bijhouden met deze handige stopwatch. Of je nou een sportprestatie wilt timen, of gewoon wilt testen hoe lang iets duurt...
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Blusdeken voor het doven van verschillende soorten brand. Zeer geschikt voor vloeistofbranden en voor het inwikkelen van een persoon wiens kleding vla..
€ 36,91
Excl. BTW:€ 30,50
Deze eenvoudige thermometer meet de lichaamstemperatuur door de warmtestraling van het voorhoofd te meten. Dankzij het LCD scherm en de meettijd van m..
€ 90,15
Excl. BTW:€ 74,50
De Omron Basic Eco Temp is een digitale thermometer, welke geschikt is voor oraal, axillair en rectaal gebruikt. Een meting duurt gemiddeld 60 se..
€ 9,08
Excl. BTW:€ 7,50
De nieuwe contactloze thermometer van OMRON is een superssnelle, nauwkeurige infrarood thermometer waarmee het heel gemakkelijk is om de temperatuur v..
€ 78,59
Excl. BTW:€ 64,95
De Omron Premium Flex Temp Smart is een digitale thermometer, welke geschikt is voor oraal, axillair en rectaal gebruikt. Dankzij het flexibele u..
€ 12,04
Excl. BTW:€ 9,95
De infrarood oor-thermometer van Gima is eenvoudig mee te nemen door het kleine formaat, namelijk slechts 11cm! De thermometer heeft een LCD scherm 27..
€ 58,69
Excl. BTW:€ 48,50
Makkelijk mee te nemen goniometer die is voorzien van een 15 cm lineaire schaal. Het doorzichtige plastic maakt het mogelijk om de as van het gew..
€ 6,05
Excl. BTW:€ 5,00
De Goniometer Saehan is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen, namelijk 20 en 30 centimeter. De kleine goniometer heeft een lengte van 15 cm i..
€ 9,68
Excl. BTW:€ 8,00
De hydraulische hand dynamometer van Saehan is een betrouwbaar instrument vooor het meten van de knijpkracht in de hand. Door de stevigheid voelt de p..
€ 238,37
Excl. BTW:€ 197,00