Menu
WINKELWAGEN

Micropeak Peakflowmeter

Micropeak Peakflowmeter
Micropeak Peakflowmeter
Micropeak Peakflowmeter
Micropeak Peakflowmeter
Micropeak Peakflowmeter
  • Model: 5631
Products Sold: 6
Product Views: 1657
€ 22,39
Excl. BTW: € 18,50

De Micropeak Peakflowmeter is een betrouwbaar instrument om de longinhoud te meten. De Micropeak Peakflowmeter is een zeer degelijk apparaat met een goede kwaliteit. De schaalverdeling wordt helder weergegeven en de Micropeak Peakflowmeter is met zijn mooie design een aanwinst voor uw praktijk. De Piekstroommeter is niet uit elkaar te halen, waardoor het mechanisme binnenin wordt beschermd. Daarnaast wordt op deze manier ook kruisbesmetting voorkomen.

Met de Micropeak Peakflowmeter is voorzien van een steriliseerbaar mondstuk, zoning strips, Peakflow registratie kaart en handleiding. De Micropeak Peakflowmeter voldoet aan de nieuwste ISO-norm (ISO23747) en helpt in de diagnose van astma, bronchitis en emphyseem. De Micropeak Peakflowmeter is een zeer handig product om thuis of op uw praktijk te hebben.

Bij de vermoedelijke diagnose van astma kan de piekstroommeter mee naar huis worden genomen om de longinhoud op verschillende tijdstippen van de dag te testen. Aan de hand van de waardes van de Micropeak Peakflowmeter kan vervolgens worden bepaald of er sprake is van astma. Voor de Piekstroommeter verkopen we ook mondstukken. Deze mondstukken zijn per 100 stuks verpakt en hebben een diameter van 30 mm, waardoor ze perfect passen op de Micropeak Peakflowmeter. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
De saturatiemeter of pulse-oximeter 50D2 Compleet is een meetinstrument in de vorm van een vingerclip. Met deze clip meet je de hoeveelheid zuurstof i..
€ 48,34
Excl. BTW:€ 39,95
Kartonnen mondstukken voor de piekstroommeter. De doorsnede van de mondstukken is 30 mm...
€ 21,78
Excl. BTW:€ 18,00
De Premier Socktape is ontwikkeld ‘voor sporters door sporters’. Deze kousentape maakt gebruik van een speciale lijm die niet alleen voor een goede he..
€ 4,59
Excl. BTW:€ 3,79
Underwrap is een flinterdunne onderlaag voor onder normale sporttape of kinisio tape. Underwrap wordt ook wel ondertape genoemd. Het is uitermate gesc..
€ 1,73
Excl. BTW:€ 1,59
Kartonnen mondstukken voor de piekstroommeter. De doorsnede van de mondstukken is 30 mm...
€ 21,78
Excl. BTW:€ 18,00
Een leeg, plastic zalfpotje met een inhoud van 50 ml, 120 ml of 250 ml. De zalfpot is ideaal voor het zelf afvullen van een zalf of crème. Het le..
€ 0,83
Excl. BTW:€ 0,69
Deze eenvoudige thermometer meet de lichaamstemperatuur door de warmtestraling van het voorhoofd te meten. Dankzij het LCD scherm en de meettijd van m..
€ 90,15
Excl. BTW:€ 74,50
De Omron Basic Eco Temp is een digitale thermometer, welke geschikt is voor oraal, axillair en rectaal gebruikt. Een meting duurt gemiddeld 60 se..
€ 9,08
Excl. BTW:€ 7,50
De nieuwe contactloze thermometer van OMRON is een superssnelle, nauwkeurige infrarood thermometer waarmee het heel gemakkelijk is om de temperatuur v..
€ 78,59
Excl. BTW:€ 64,95
De Omron Premium Flex Temp Smart is een digitale thermometer, welke geschikt is voor oraal, axillair en rectaal gebruikt. Dankzij het flexibele u..
€ 12,04
Excl. BTW:€ 9,95
De infrarood oor-thermometer van Gima is eenvoudig mee te nemen door het kleine formaat, namelijk slechts 11cm! De thermometer heeft een LCD scherm 27..
€ 58,69
Excl. BTW:€ 48,50
Makkelijk mee te nemen goniometer die is voorzien van een 15 cm lineaire schaal. Het doorzichtige plastic maakt het mogelijk om de as van het gew..
€ 6,05
Excl. BTW:€ 5,00
De Goniometer Saehan is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen, namelijk 20 en 30 centimeter. De kleine goniometer heeft een lengte van 15 cm i..
€ 9,68
Excl. BTW:€ 8,00
De hydraulische hand dynamometer van Saehan is een betrouwbaar instrument vooor het meten van de knijpkracht in de hand. Door de stevigheid voelt de p..
€ 238,37
Excl. BTW:€ 197,00