Menu
WINKELWAGEN

Omron Heat Tens

Omron Heat Tens
Omron Heat Tens
Omron Heat Tens
Omron Heat Tens
Omron Heat Tens
Omron Heat Tens
Omron Heat Tens
  • Model: 45132
Products Sold: 0
Product Views: 66
€ 133,04
Excl. BTW: € 109,95

De OMRON HeatTens is een apparaat bedoeld voor de verlichting van pijn in spieren en gewrichten en vermindering van stijfheid en gevoelloosheid in rug, armen, benen, schouders en voeten door toediening van elektrische zenuwstimulatie aan het huidoppervlak in de buurt van de plek waar de pijn zit. De HeatTens biedt kalmerende warmte en pijnverlichting door middel van TENS-technologie.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Dit apparaat is een TENS die gebruikt wordt voor pijnverlichting. Het apparaat is voorzien van twee controleerbare uitgangskanalen, elk onafhankelijk..
€ 86,11
Excl. BTW:€ 79,00
Biofreeze pomp heeft een unieke formule die natuurlijke menthol bevat. Door het product op de huid te smeren, ontstaat een verkoelend effect. Hie..
€ 28,89
Excl. BTW:€ 26,50
Biofreeze RollerNaast de verkrijgbaarheid van Biofreeze in een tube en een spray is er ook een product in roller-vorm beschikbaar. De Biofreeze Ro..
€ 9,76
Excl. BTW:€ 8,95
Biofreeze SprayBiofreeze Spray is ideaal om de moeilijk te bereiken plekken met Biofreeze te behandelen. Door de toepassing kunt u net wat gemakke..
€ 11,94
Excl. BTW:€ 10,95
OMSCHRIJVING Biofreeze coolgelei is een verkoelende en pijnstillende gel. EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES Biofreeze verlicht, verzacht, verkoelt ..
€ 9,76
Excl. BTW:€ 8,95
De Booster Pro 2 is een innovatief, modern en snoerloos massageapparaat. Het massageapparaat is een aangenaam hulpmiddel voor self-myofascial release..
€ 289,00
Excl. BTW:€ 238,84
Coldspray voor koude behandeling voor sporters, directe afkoeling verlicht pijn, vaatvernauwing, en pijndemping, en na de kou ontstaat er een gigantis..
€ 4,71
Excl. BTW:€ 3,89
OMSCHRIJVING NIEUW: KOELING EN KOMPRESSIE IN ÉÉN!De wens voor een betere koudetherapie bestaat reeds lang. Problemen met de fixatie van een eenvo..
€ 40,06
Excl. BTW:€ 36,75
FlexPower de nummer 1 sport crème van Amerika:FlexPower is de verwarmende sport crème, die stijve en stramme spieren verlicht. De crème dringt di..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33