Menu
WINKELWAGEN

Weerstandsmaterialen

Brand: Tunturi Model: 5846
De Mini Bands Set is een set van vier oefenbanden van verschillende sterktes. Deze Weerstand Banden Set is gemaakt van natuurlijke latex materiaal en daarom van hoogstaande kwaliteit. Met deze Mini Oefenbanden Set is zeer geschikt voor het verbeteren van de mobiliteit, kracht, houding en techniek. D..
€ 11,68
Excl. BTW:€ 9,65
Model: 5847
Met een X-Light (geel),  Light (rood), Medium(Groen), Strong (Blauw), X-Strong (Zwart) kan er op elk niveau getraind worden. De oefenbanden van de Weerstand Banden Set zijn namelijk ook te combineren om de gewenste weerstand te bereiken. De Mini Oefenbanden Set wordt geleverd met een handig..
€ 14,46
Excl. BTW:€ 11,95
Model: 580971
Enkel nog beschikbaar in sterkte Oranje (medium) en Groen (zwaar).Deze Moves Fit Superloop zorgt ervoor dat u snel een eenvoudig verschillende spiergroepen kunt versterken. De powerband kan gebruikt worden voor revalidatie en fitnessdoeleinden.PowerbandDe powerband is een elastische weerst..
€ 8,89
Excl. BTW:€ 7,35
Model: 201458041
MSD Band Loops zijn klein maar evengoed zeer effectief inzetbaar bij het stretchen of versterken van de spieren.Kopen van de MSD Band Loops:De Elastische banden hebben een afmeting van 28 x 2,5 cm. Ze zitten verpakt met tien stuks, maar ze zijn los van elkaar verkrijgbaar. De MSD Band Loops..
€ 2,55
Excl. BTW:€ 2,11
Brand: MSD Model: 201458045
De MSD Oefentube heeft een lengte van 120 cm met aan beide uiteinden een handgreep. Met de Tubes kunt u vele oefeningen doen op het gebied van sport, fitness, training en revalidatie.Gebruik van de MSD Oefentube:Trainen met de oefentube geeft zowel verbetering van kracht en beweeglijkheid al..
€ 9,10
Excl. BTW:€ 7,52
Model: 58097
De MSD-band Soft Handles zijn handvatten voor verschillende oefenbanden. De Handvatten beschikken over een lus, waaraan de oefenband geknoopt kan worden. Hierdoor heeft de oefenband een handig handvat, waardoor u meer grip heeft op de band. Doordat u de band nu makkelijker en beter vast kunt houden,..
€ 9,98
Excl. BTW:€ 8,25
Model: 58193
Dit moderne trainingsattribuut tilt uw keeperstraining naar een hoger niveau. Dankzij de twee bungee-touwen kan er weerstand worden uitgeoefend worden op de keeper. De elastieken kunnen eenvoudig aan beide doelpalen worden gemonteerd. Tevens kan de powergordel gebruikt worden als materiaal voor de s..
€ 60,50
Excl. BTW:€ 50,00
Model: 5846
De Tunturi Power Bands zijn gemaakt van latex rubber want niet breekt of vervormt. De uiteinden van de weestandbanden zitten aan elkaar. Hierdoor kunt u ze makkelijk ergens aan vast doen bijvoorbeeld aan een stang, of vastzetten onder je voet. Dit geeft je ontzettend veel trainingsmogelijkheden...
€ 8,99
Excl. BTW:€ 7,43
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 8