Menu
WINKELWAGEN

Handtraining

Handtraining heeft als doel dat u uw hand weer zo goed mogelijk kan gebruiken tijdens de dagelijkse omstandigheden.

Fysiomaterialen.nl biedt u een breed assortiment producten welke u hiermee kunnen helpen. Doordat de de meeste producten beschikbaar zijn in diverse sterktes kan een ieder zijn hand op het juiste niveau/belasting trainen.

Waar is Handtraining goed voor? 

Handtraining zorgt voor de behandeling van functiestoornissen van spieren, pezen, botten, banden, gewrichten, zenuwen en huid. Waardoor u geen belemmering krijgt bij dagelijkse bezigheden. De producten die wij u aanbieden bevorderen het herstel van de hand functies, en zorgt ervoor dat de kracht en flexibiliteit getraind wordt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de Theraflex Kneedpasta of aan de Tunturi handknijper

Voor vragen of advies kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen!

Model: 5894
Deze Cando Digi-Extend wordt vaak gebruikt om de kracht, bewegelijkheid en flexibiliteit van de vingers te verbeteren. Deze vingertrainer wordt veelvuldig gebruikt om voor verschillende strek- en buigoefeningen van de vingers. Digi-ExtendDoor het strekken en buigen van de vingers worden de spie..
€ 32,61
Excl. BTW:€ 26,95
Model: 5899
De Foam Handtrainer is optimaal voor krachttraining van de hand, vingers en duin. Tevens helpt de Foam Handtrainer ook om de onderarmspieren te verstevigen. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat de trainer goed in de hand ligt en goed is in te knijpen...
€ 3,57
Excl. BTW:€ 2,95
Merk: Saehan Model: 5615
De hydraulische hand dynamometer van Saehan is een betrouwbaar instrument vooor het meten van de knijpkracht in de hand. Door de stevigheid voelt de patiënt de handgreep niet bewegen. De verstelbare handgreep kan in veschillende posities gezet worden, waardoor deze in iedere hand past. Het ..
€ 288,36
Excl. BTW:€ 238,31
Merk: MSD Model: 58922021
De Fitness bar van MSD-bands is een handig en multifunctioneel hulpmiddel bij revalidatie, fitness en fysiotherapie. Met behulp van de Fitness bar kunnen schouders, armen, polsen en handen uitstekend worden versterkt. Dit hulpmiddel is verkrijgbaar is verkrijgbaar in verschillende sterktes; Geel (ze..
€ 17,24
Excl. BTW:€ 14,25
Merk: MSD Model: 58952021
De Squeeze Ball is een zachte stressbal, gemaakt uit een dikke gel. De bal wordt gebruikt voor therapie aan de vingers en handen. Door de vorm wordt de knijpbal gebruikt voor revalidatie- en fysiotherapie oefeningen. De gel is ook verkrijgbaar in ei-vorm. De knijpballen zijn verkrijgbaar in verschil..
€ 7,87
Excl. BTW:€ 6,50
Merk: MSD Model: 58962021
De MSD Squeeze Egg heeft een ergonomisch doordachte vorm, zeer doeltreffend voor revalidatieoefeningen en versteviging van verzwakte of beschadigde vingers, handen en polsen. De MSD Squeeze Eggs zijn speciaal ontwikkelde oefenballetjes, in 5 kleuren/sterktes die deel uitmaken van een progressie..
€ 7,87
Excl. BTW:€ 6,50
Merk: MSD Model: 20145897
Theraflex is geschikt voor de revalidatie en de krachttraining van vingers en handen. Theraflex is een kneedmassa, die niet-giftig, schoon, niet vettig en latexvrij is. De kneedpasta voelt aangenaam, kleeft niet vast en is kleurecht (laat niet af). Door het oefenen met de Theraflex stimule..
€ 8,35
Excl. BTW:€ 6,90
Merk: Tunturi Model: 20145893
Met de verstelbare handknijper wordt niet alleen het krachtvermogen in de spieren in de arm en hand getraind, maar ook het uithoudingsvermogen van de spieren. Daarnaast wordt met de verstelbare handknijper de grip in de handen verbeterd. De vergeten spieren in de armen en handen worden getraind met ..
€ 11,50
Excl. BTW:€ 9,50
Merk: MSD Model: 58982021
De Flex-ion vingertrainer is een geschikt hulpmiddel bij het herstellen van een hand-of vingerblessure. Ook worden de vingertrainers gebruikt om de spieren te versterken, voor bijvoorbeeld drummers en gitaristen. Door de speciale bouw van de vingertrainer worden de vingers geïsoleerd om zo elke ving..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
Model: 5967
De voetroller met noppen van Mambo Max is multifunctioneel inzetbaar. De voetroller wordt meestal gebruikt om de spieren in de voetzool te masseren. Tevens worden zo de zenuwen geprikkeld, waardoor de doorbloeding verbetert. Ook wordt de roller gebruikt als handtrainer, om de kracht in de handen en ..
€ 8,17
Excl. BTW:€ 6,75
Model: 59662021
Door te trainen met een egelbal of massagebal kunt u uitstekend de reflexen, mobiliteit, flexibiliteit en kracht verbeteren in uw vingers, handen en onderarmen. Daarnaast wordt een bal ook veel gebruikt als oefenmateriaal voor het verbeteren van de grip. Deze bal zorgt er tevens voor dat d..
€ 2,42
Excl. BTW:€ 2,00
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 11