Menu
WINKELWAGEN

Dynaband

Dynaband is een licht gepoederde (latex), elastische weerstandsband. Met Dynaband kan je verschillende spier- en gewrichtsgroepen trainen, zoals de schouders, pols, bovenbeen, rug en borst. De Dynaband kan worden besteld op een rol van 45,5 meter, maar ook op stukken van 5,5 meter. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Elke kleur oefenband geeft een andere weerstand, variërend van erg licht tot erg zwaar. Afhankelijk van de fysieke toestand van de patiënt kan een kleur Dynaband worden gekozen die de gepaste weerstand geeft.

De oefenband is in vergelijking met halters en dumbbells erg compact en praktisch. De oefenband kan worden gebruikt bij de fysiotherapeut, maar de oefeningen kunnen ook thuis bij de patiënt worden uitgevoerd. De oefenband is daarnaast een stuk goedkoper is aanschaf. Verder kan de Dynaband veelzijdig worden gebruikt. De Dynaband kan worden gebruikt voor krachttraining van spieren en het soepeler maken van gewrichten door met de oefenband te bewegen. Tot slot kan ook coördinatie en uithoudingsvermogen met de oefenband worden getraind.

Het merk Dynaband dat wij verkopen is van MSD. MSD is bekend merk binnen de fysiotherapie en staat garant voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Merk: MSD Model: 5808
Op zoek naar Oefenbanden van 1,5 meter en wilt u trainen met verschillende sterktes? De Combideal van Fysiomaterialen.nl is dé ideale uitkomst! Vijf verschillende sterktes met heel veel voordeel. Met de Oefenbanden 1,5 meter Combideal bespaart u 7,5%! Op zoek naar meters oefenband? Bekijk dan eens d..
€ 22,17 € 23,96
Excl. BTW:€ 18,32
Merk: MSD Model: 58081
Op zoek naar Oefenbanden van 5,5 meter en wilt u trainen met verschillende sterktes? De Combideal van Fysiomaterialen.nl is dé ideale uitkomst! Zeven verschillende sterktes met heel veel voordeel. Met de Oefenbanden 5,5 meter Combideal bespaart u 7,5%! Op zoek naar minder meters oefenband maar wel v..
€ 85,73 € 92,67
Excl. BTW:€ 70,85
Merk: MSD Model: 58082
Op zoek naar Oefenbanden van 45,5 meter en wilt u verschillende sterktes? De Combideal van Fysiomaterialen.nl is dé ideale uitkomst! Zeven verschillende sterktes met heel veel voordeel. Met de Oefenbanden 45,5 meter Combideal bespaart u 7,5%! Op zoek naar minder meters oefenband maar wel variatie? B..
€ 516,11 € 557,96
Excl. BTW:€ 426,54
Merk: MSD Model: 20165802
De Oefenband in ons assortiment is van het merk MSD. We hebben van dit merk nog meer producten, zoals het schouderkoord, de Oefentubes en de Loops. Hier onder staat een link met daar een aantal oefeningen die u kunt uitvoeren met de Oefenbanden van MSD.Gebruik van de Oefenband 1,5 meter:De o..
€ 4,44
Excl. BTW:€ 3,67
Merk: MSD Model: 20145801
De Oefenband in ons assortiment is van het merk MSD. We hebben van dit merk nog meer producten, zoals het schouderkoord, de Oefentubes en de Loops. Hier onder staat een link met daar een aantal oefeningen die u kunt uitvoeren met de Oefenbanden van MSD.Gebruik van de Oefenband 5,5 meter:De o..
€ 15,14
Excl. BTW:€ 12,51
Merk: MSD Model: 201558011
De Oefenband in ons assortiment is van het merk MSD. We hebben van dit merk nog meer producten, zoals het schouderkoord, de Oefentubes en de Loops. Hier onder staat een link met daar een aantal oefeningen die u kunt uitvoeren met de Oefenbanden van MSD.Gebruik van de Oefenband 45,5 meter:De ..
€ 48,50
Excl. BTW:€ 40,08
Merk: MSD Model: 5825
Het MoVeS Deuranker is gemaakt van een stevige stoffen band, voorzien van een knobbel. Deze knobbel kan aan de achterzijde van de deur worden geplaatst, waardoor er kracht kan worden gezet op de lus die zich aan de andere zijde van het MoVeS Deuranker bevindt. De Oefenband of Oefentube kan door ..
€ 3,75
Excl. BTW:€ 3,10
Model: 5800
De Oefenband Clip maakt het mogelijk om geen knopen hoeven te leggen in elastische oefenbanden. U kunt de uiteinden over elkaar leggen, en hier vervolgens de clip op klikken. In de Oefenband Clip Groot past de oefenband in zijn volledige breedte, terwijl de band in de Oefenband Clip Klein ..
€ 1,95
Excl. BTW:€ 1,61
Merk: MSD Model: 5826
De MSD-band Soft Handles zijn Oefenband handvatten. De Oefenband handvatten beschikken over een lus, waaraan de oefenband geknoopt kan worden. Hierdoor heeft de oefenband een handig handvat, waardoor u meer grip heeft op de band. Doordat u de band nu makkelijker en beter vast kunt houden, kunnen uw ..
€ 11,31
Excl. BTW:€ 9,35
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 9