Menu
WINKELWAGEN

Dynaband

Dynaband is een licht gepoederde (latex), elastische weerstandsband. Met Dynaband kan je verschillende spier- en gewrichtsgroepen trainen, zoals de schouders, pols, bovenbeen, rug en borst. De Dynaband kan worden besteld op een rol van 45,5 meter, maar ook op stukken van 5,5 meter. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Elke kleur oefenband geeft een andere weerstand, variërend van erg licht tot erg zwaar. Afhankelijk van de fysieke toestand van de patiënt kan een kleur Dynaband worden gekozen die de gepaste weerstand geeft.

De oefenband is in vergelijking met halters en dumbbells erg compact en praktisch. De oefenband kan worden gebruikt bij de fysiotherapeut, maar de oefeningen kunnen ook thuis bij de patiënt worden uitgevoerd. De oefenband is daarnaast een stuk goedkoper is aanschaf. Verder kan de Dynaband veelzijdig worden gebruikt. De Dynaband kan worden gebruikt voor krachttraining van spieren en het soepeler maken van gewrichten door met de oefenband te bewegen. Tot slot kan ook coördinatie en uithoudingsvermogen met de oefenband worden getraind.

Het merk Dynaband dat wij verkopen is van MSD. MSD is bekend merk binnen de fysiotherapie en staat garant voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Brand: Tunturi Model: 5846
De Mini Bands Set is een set van vier oefenbanden van verschillende sterktes. Deze Weerstand Banden Set is gemaakt van natuurlijke latex materiaal en daarom van hoogstaande kwaliteit. Met deze Mini Oefenbanden Set is zeer geschikt voor het verbeteren van de mobiliteit, kracht, houding en techniek. D..
€ 11,68
Excl. BTW:€ 9,65
Model: 5847
Met een X-Light (geel),  Light (rood), Medium(Groen), Strong (Blauw), X-Strong (Zwart) kan er op elk niveau getraind worden. De oefenbanden van de Weerstand Banden Set zijn namelijk ook te combineren om de gewenste weerstand te bereiken. De Mini Oefenbanden Set wordt geleverd met een handig..
€ 14,46
Excl. BTW:€ 11,95
Model: 580971
Enkel nog beschikbaar in sterkte Oranje (medium) en Groen (zwaar).Deze Moves Fit Superloop zorgt ervoor dat u snel een eenvoudig verschillende spiergroepen kunt versterken. De powerband kan gebruikt worden voor revalidatie en fitnessdoeleinden.PowerbandDe powerband is een elastische weerst..
€ 8,89
Excl. BTW:€ 7,35
Model: 58097
De MSD-band Soft Handles zijn handvatten voor verschillende oefenbanden. De Handvatten beschikken over een lus, waaraan de oefenband geknoopt kan worden. Hierdoor heeft de oefenband een handig handvat, waardoor u meer grip heeft op de band. Doordat u de band nu makkelijker en beter vast kunt houden,..
€ 9,98
Excl. BTW:€ 8,25
Brand: MSD Model: 20165805
De Oefenband in ons assortiment is van het merk MSD. We hebben van dit merk nog meer producten, zoals het schouderkoord, de Oefentubes en de Loops. Hier onder staat een link met daar een aantal oefeningen die u kunt uitvoeren met de Oefenbanden van MSD.Gebruik van de Oefenband 1,5 meter:De o..
€ 4,05
Excl. BTW:€ 3,35
Brand: MSD Model: 20155805
De Oefenband in ons assortiment is van het merk MSD. We hebben van dit merk nog meer producten, zoals het schouderkoord, de Oefentubes en de Loops. Hier onder staat een link met daar een aantal oefeningen die u kunt uitvoeren met de Oefenbanden van MSD.Gebruik van de Oefenband 45,5 meter:De ..
€ 44,77
Excl. BTW:€ 37,00
Brand: MSD Model: 20145805
De Oefenband in ons assortiment is van het merk MSD. We hebben van dit merk nog meer producten, zoals het schouderkoord, de Oefentubes en de Loops. Hier onder staat een link met daar een aantal oefeningen die u kunt uitvoeren met de Oefenbanden van MSD.Gebruik van de Oefenband 5,5 meter:De o..
€ 16,15
Excl. BTW:€ 13,35
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 7