Menu
WINKELWAGEN

Ballen

Dit assortiment bestaat uit zowel voetballen als uit Medicine ballen.

Onze voetballen:

De voetballen zijn van het merk Derbystar. Deze ballen zijn van hoogstaande kwaliteit. De ballen nemen geen vocht op en zijn daarom onder alle weersomstandigheden te gebruiken. De ballen zijn gemaakt van hoogwaardig High Tech PU-materiaal en brengen uitstekende en stabiele vluchteigenschappen met zich mee.

Derbystar Briljant is een wedstrijdbal die is goedgekeurd door de PFI en de FIFA. Ze zijn dus uitermate geschikt voor op hoog niveau. Een goed alternatief hierop is de Derbystar Classic TT. Deze bal is zowel voor wedstrijden als trainingen geschikt en bevat het International Matchball Standard certificaat.

Buiten deze bal hebben we ook nog de Derbystar Classic light en de superlight. Deze ballen worden veel gebruikt onder de junioren. De classic light is geschikt vanaf de D-pupillen en de super light voor de F en E pupillen. Voor meer specifiekere informatie over de Derbystar ballen kunt u kijken op de site.

Onze medicine ballen:

Onze medicine ballen zijn van het merk Mambo en bestaan uit verschillende gewichtsklasse. Met medicine ballen kunt u eenvoudig verschillende spiergroepen trainen. Deze ballen worden voornamelijk gebruikt voor kracht of revalidatie training.

Model: 20145812
Deze hoger belastbare en stevige balansbal van Mambo is door zijn robuuste materiaal geschikt voor trainingen waarbij o.a. extra gewichten worden gebruikt of als hulpmiddel bij revalidatie. De opblaasbare balansbal is voorzien van een ABS veiligheidssysteem waardoor de balansbal langzaam leegloopt w..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Model: 58127
Het Balansbal Rek biedt plaats voor drie balansballen met diverse afmetingen. Hierdoor zijn de balansballen op een nette manier opgeborgen...
€ 119,95
Excl. BTW:€ 99,13
Model: 58119
De Togu Powerbal ABS is een lucht gevulde, grote oefenbal. Tijdens het gebruik van de Togu Powerbal ABS worden de spieren getraind en daardoor versterkt. Tevens is de Togu Powerbal ABS geschikt voor proprioceptieve en sensomotorische trainingen of voor therapie doeleinden. De Togu Powerbal ABS is vo..
€ 18,22
Excl. BTW:€ 15,06
Model: 4863
De Derbystar Brillant voetbal is een kwalitatief zeer sterke en bovendien zeer professionele wedstrijdbal uitgevoerd in het traditionele wit. De bal is vervaardigd uit hoogwaardig High Tech PU-materiaal en brengt uitstekende en stabiele vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer v..
€ 75,63
Excl. BTW:€ 62,50
Model: 4861
De Derbystar Classic Light is voorzien van een klassiek design, vervaardigd uit hoogwaardig PU-materiaal en brengt uitstekende vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer voorspelbaar en kent de Classic Light, die een gewicht heeft van 360 gram, veel speelcomfort. Ook onder koude o..
€ 23,78
Excl. BTW:€ 19,65
Model: 4862
De Derbystar Classic Super Light is voorzien van een klassiek design, vervaardigd uit hoogwaardig PU-materiaal en brengt uitstekende vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer voorspelbaar en kent de Classic Super Light, die een gewicht heeft van 290 gram, veel speelcomfort. Ook o..
€ 23,78
Excl. BTW:€ 19,65
Model: 20144860
De Derbystar Classic TT is voorzien van een klassiek design, vervaardigd uit hoogwaardig PU-materiaal en brengt uitstekende vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer voorspelbaar en kent de Classic, die een gewicht heeft van 420 gram, veel speelcomfort. Ook onder koude omstandigh..
€ 23,78
Excl. BTW:€ 19,65
Model: 58231
De Mambo Max SoftMeds zijn gewichtsballen die gebruikt worden bij sport, fitness, revalidatie en fysiotherapie. De ballen zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten: 0.5 kg (Beige), 1 kg (Geel), 1.5 kg (Rood), 2 kg (Groen), 2.5 kg (Blauw) en 3 kg (Zwart).De SoftMeds zijn multifunctioneel inzet..
€ 6,53
Excl. BTW:€ 5,40
Model: 20145825
De medicine bal is verkrijgbaar in 6 verschillende gewichten: 1 kg, 1,5 kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg en 5 kg.Met de medicine bal kunt u eenvoudig verschillende spieren en spiergroepen trainen. Het trainen van buik, rug, benen en armen is met deze medicine ballen erg gemakkelijk. Ze zijn o..
€ 25,00
Excl. BTW:€ 20,66
Model: 58257
Het Medicine Ball Rek biedt plaatst voor vijf Medicine Ballen van alle gewichten. Met het Medicine Ball Rek zijn de ballen netjes opgeborgen.Afmetingen:50 x 31 x 161 cm..
€ 119,95
Excl. BTW:€ 99,13
Model: 58282
Deze Rondobal met een diameter van 25 centimeter kan gebruikt worden voor vele oefeningen, zoals yoga- en pilatesoefeningen. Bovendien is hij eenvoudig op te blazen en leeg te laten lopen, wat ideaal is bij het meenemen naar trainingen of sessies...
€ 4,78
Excl. BTW:€ 3,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 11