Menu
WINKELWAGEN

Balanstherapie

In ons assortiment hebben wij verschillende producten waarmee u balansoefeningen kunt uitvoeren. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Mambo balansbal en de Bosu Balance Trainer. Deze worden met namen gebruikt om de Core te trainen. Hiermee word de romp van het lichaam bedoelt.   

Waarom Balanstherapie?

Balanstherapie is erg belangrijk. Balans is het begin van iedere beweging en helpt ons bewegingen doelgericht en beheerst uit te voeren. De romp ook wel de core genoemd is de belangrijkste schakel tussen boven en onderlichaam. Deze zorgt er namelijk voor dat we onze bewegingspatronen en vaardigheden, die we nodig hebben in onder andere sport of onze dagelijkse activiteiten, steeds worden verbeterd.

Gebruik van balanstherapie

Balanstherapie is voor iedereen geschikt. U zult merken door met deze producten aan de slag te gaan dat u effectief kunt trainen. Hierdoor zult u snel resultaat behalen. Resultaat dat u kunt halen met balanstherapie is een sterke core (buik en rugspieren), meer lichaamsbewustzijn en een betere lichaamshouding. Door meer lichaamsbewust zijn kunt u beter bewegingen beheerst uitvoeren. Sportprestaties kunnen hierdoor verbeterd worden en blessures kunnen hierdoor minder snel toetreden.

Model: 5816
De AIREX Balansmat Elite is ideaal om maximaal trainingseffect te behalen bij minimale inspanningen. De matten zijn ontworpen om zo efficiënt mogelijk te trainen. Daarnaast bevorderen de producten uw bloedsomloop, lichaamshouding, lichaamsbewustzijn, balans en uw geest. De producten zijn ook uiterma..
€ 60,50
Excl. BTW:€ 50,00
Model: 20145812
Deze hoger belastbare en stevige balansbal van Mambo is door zijn robuuste materiaal geschikt voor trainingen waarbij o.a. extra gewichten worden gebruikt of als hulpmiddel bij revalidatie. De opblaasbare balansbal is voorzien van een ABS veiligheidssysteem waardoor de balansbal langzaam leegloopt w..
€ 15,00
Excl. BTW:€ 12,40
Model: 58127
Het Balansbal Rek biedt plaats voor drie balansballen met diverse afmetingen. Hierdoor zijn de balansballen op een nette manier opgeborgen...
€ 119,95
Excl. BTW:€ 99,13
Model: 58119
De Togu Powerbal ABS is een lucht gevulde, grote oefenbal. Tijdens het gebruik van de Togu Powerbal ABS worden de spieren getraind en daardoor versterkt. Tevens is de Togu Powerbal ABS geschikt voor proprioceptieve en sensomotorische trainingen of voor therapie doeleinden. De Togu Powerbal ABS is vo..
€ 18,22
Excl. BTW:€ 15,06
Model: 58294
De Balanskussens van Mambo Max hebben een diameter van 33 centimeter en bevorderen de ergonomische zithouding. Het Mambo Max zitkussen versterkt de spieren in de rug, het onderlichaam, de benen en de voeten. Het kussen is overal en op vrijwel elke stoel te gebruiken. Bij beide cushions wordt een pom..
€ 18,51
Excl. BTW:€ 15,30
Model: 5829
De Tunturi Balanskussen is een multifunctioneel luchtkussen om het evenwicht, coördinatie gevoel, kracht en bloedsomloop te verbeteren. Inclusief handpomp. Afmetingen : 33 x 33 x 9 cm (lxbxh) Materiaal : Vinyl Kleur : Blauw Gewicht : 1259 gram..
€ 14,94
Excl. BTW:€ 12,35
Model: 58182
De Mambo Max Balanstrainer wordt met lucht gevuld. Zo kan er extra lucht bij worden geblazen of eruit worden gelaten om de intensiteit van de oefening aan te passen. De Balanstrainer is 16 cm hoog en heeft een diameter van 45 cm. De balanstrainer kan liggend, knielend, zittend en staand worden gebru..
€ 24,99
Excl. BTW:€ 20,65
Model: 5817
BOSU staat voor ‘Both Sides Utilized’, wat betekent dat zowel de bolle als de platformzijde van de BOSU Balans Trainer kan worden gebruikt. De BOSU Balans Trainer is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening. Balans is het begin van iedere beweging..
€ 181,49 € 222,11
Excl. BTW:€ 149,99
Model: 5821
De 16 cm anti-slip Mambo Stepping Stones zijn een hulpmiddel om je workout te verbeteren. Combineer balans training en motorische ontwikkeling van vaardigheden met speelplezier. Het wordt ook gebruikt voor voetmassage. De balansegels bestaan uit drie paar kleuren, namelijk geel, groen..
€ 30,27
Excl. BTW:€ 25,02
Model: 58211
De 16 cm anti-slip Mambo Stepping Stones zijn een hulpmiddel om je workout te verbeteren. Combineer balans training en motorische ontwikkeling van vaardigheden met speelplezier. Het wordt ook gebruikt voor voetmassage. De balansegels bestaan uit drie paar kleuren, namelijk geel, ..
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,95
Model: 58128
Het Mambo Max Balance Board is uitermate geschikt voor evenwichtstrainingen en revalidatieoefeningen. Het balansbord kan gebruikt worden om enkels en dijspieren te versterken. Men gaat op het bord staan en vindt zijn/haar balans. Tevens is er een opzetstuk bijgeleverd, waardoor de training nog inten..
€ 32,29
Excl. BTW:€ 26,69
Model: 58183
De Mambo Max Dynadome is een halfronde, opblaasbare bal. Beide kanten van de Dynadome kunnen gebruikt worden om oefeningen op te doen. De ene kant kan gebruikt worden voor een "full-body work-out", terwijl de ander kant gebruikt kan worden voor balanstraining. De Dynadome beschikt ook over elastieke..
€ 118,58
Excl. BTW:€ 98,00
Model: 5810
De Oefentol van is uitermate geschikt voor balanstherapie, balansoefeningen, coördinatieoefeningen en fysiotherapie. De Balanstol is gemaakt van solide kunststof. De Oefentol heeft een diameter van 39,5 centimeter en een maximum gebruikersgewicht van 110 kilogram. De Wiebeltol heeft een gewicht van ..
€ 19,97
Excl. BTW:€ 16,50
Brand: Mediart-Judan Medical BV Model: 58292
Het wiebelkussen biedt u een comfortabele zithouding die goed is voor uw rugspieren. Doordat het balanskussen slechte zithoudingen corrigeert, voorkomt u rugklachten. Bij rugklachten of onderrugklachten gaat het wiebelkussen de strijd aan tegen de pijn. Tijdens het bewegen op het wiebelkussen traint..
€ 26,56
Excl. BTW:€ 21,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 14